Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: Satılık Nokia N-Gage Cls. Orjinal kutusunda Çok temiz(Resimler içeride)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Evet beyler telefon ÇOK temiz. Yanında resimde gördüğünüz herşeyi yollıyacağım.

-Orj. şarj aleti, -
-Orjinal BL-5C batarya,
-Kapak orjinal,
-Orjinal TombRaider oyunu ve Orjinal 32mb hafıza kartının yanında 128MB MMC kartı da veriyorum,
-Nokia Orjinal kulaklığı,
-Çevirici kablo, (Telefonu hoparlöre veya müzik setine bağlayabilirsiniz...)
-USB kablosu (telefonu harici bellek olarak kullanabilirsiniz...)

Tel hakkında birkaç bilgi veriyim:

Telefonun teknik düzeneğinde hiçbir arıza yoktur. Çok temiz kullanılmıştır. N-Gage i bilen bilir MP3 çaları stereodur, yüksek ve çok kaliteli müzik dinleyebilirsiniz. Radyodan MMC ye çok kaliteli direk kayıt yapabilmektedir. Şu ana kadar denediğim tüm N-Gage oyunlarını sorunsuz çalıştırdı (ki hepsini denedim ) Tavsiyem WormsWorldParty oyunu. Çok zevkli bi oyun ve 4 kişi bi araya gelince tadından yenmiyo

İlgilenenler için 1-2 ayrıntı:
Telefon normalde 104 mhz hzında çalışıyor. Fakat overclock sayesinde 130-143 mhz frekansları arasında sorunsuz çalışabilmekte (bu özellik N-gage QD de yok) SPMark04 programıyla yapılan testte overclocksuz:410 puan alan telefon overclock ile 611 puan almıştır.(3D testte). Eğer isteyen olursa Overclock yazılımını da yollayabilirim.

Alım-Satım la ilgili detaylı konuşmak için PM atabilirsiniz veya MSN adresim: btrst_@hotmail.com

Fiyat olarak 180 ytl düşünüyorum...

İşte resimler:

[Image: dsci0007xh0.jpg]

[Image: dsci0002re5.jpg]

[Image: dsci0009mj3.jpg]
ohaa eğer kapak yeni değilse çok temizz yanındaki aparatlarda hepsi sağdan soldan toplama Big Grin n70 kulaklığı hızlı şarz falan ama hepsi orjinal ama nokia ile işim olmaz tabi n73 harici Big Grin
hayırlı satışlar, ilk resimdeki masa örtüsü iyimiş Big Grin
Toungue Sağol. Kapak yeni değil ilk kapağı telefonunThumbup Telefonu SX1 almak için satıyorum 2 yıldır kullanıcısıyım SX1 inThumbup
yasincelik Wrote:ohaa eğer kapak yeni değilse çok temizz yanındaki aparatlarda hepsi sağdan soldan toplama Big Grin n70 kulaklığı hızlı şarz falan ama hepsi orjinal ama nokia ile işim olmaz tabi n73 harici Big Grin

Mesajın devamını şimdi gördümBig Grin Aparatların hepsi orjinal hatta poşetleri bile duruyoThumbup Kulaklık n70 kulaklığı olamaz girişleri farklı N70 le zatenSwoon
cmert Wrote:hayırlı satışlar, ilk resimdeki masa örtüsü iyimiş Big Grin

iyi tespit .insanın iştahını kabartıo Popcorn
Eh satış taktiği bir neviToungue
Reference URL's