Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: iki telefonumda çalındı:(((
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
arkadaşlar bu sabaha karşı saat 5 sularında
uyrurken bir ses duydum ki baş ucumda bir hırsız telefonumlarımı çalıyo
tam ayağa kalktığım sırada bıçak çektiş ve kaçıp gitti
sadece benim diil ev arkadaşlarımın da telefonlar,cüzdanları çalınd9ı
neyse bu telefonları ulaşıma nasıl kapattırabilirz
ben kullanamazsam kkimse kullanamasın
gitti gül gibi sx1 im ve w810i
of off
jırsızlar iyice çileden çıktı
artık odanıza kadar giriyo itoğlu itler
bu durum herkese ders olsun

hırsız bıçağı bi yerlerimize saplasaydı ne olurdu halimişz
yine de allah a şükrediyorum
cana geleceğine mala geldi
imei numaraları size kayıtlıysa servis sağlayıcınız kapatabilir heralde.
çok geçmiş olsun, dediğin gibi ya bıçakla saldırsaydı zaten göze almış pekçok şeyi, cesarete bak, cana geleceğine mala gelsin aynen katılıyorum
"berkant10" Geçmiş olsun kardeş, iyiki uyanmış ama direnmemişsiniz, neyse canınız sağolsun gelen mala gelsin.

Eğer hırsızın yüzü maskeli değildi de yüzünü gördüysen emniyette hırsızların resimlerinin olduğu dosyaya bakarak teşhis edebilirsin.
geçmiş olsun kardeş

yatak odasına kadar girebilen bir kişi kesin o civardandır
gözlerini dört aç ve dikkatli ol
bir kez giren ve ganimet toplayan bir kişi
o riski tekrar göze alabilir
hele de bekar evi ise..

tekrar geçmiş olsun Sad
Büyük geçmiş olsun ...
Allahtan size birşey olmamış.
sağolun arakadaşlar az önce savcılğa telefonların imeilerini verdim
gerekli işlemleri başlattım
gerçi telefonlardan ümidi kestim ama bana hayrı gelmeyen telefondan kimseye hayır gelmesin
eğer savcılık işi olmazsa telekom vasıtasıyla çalıntı cihaz konumunua geçirticem alewtleri

zaten az önce de k750i aldım bi tane w810i nin yerini tutmaz ama yapacak bişi de yok artık
sağlık olsun
Geçmiş olsun ,
sendede ne şans varmış be,
tüm hırsızlar senimi buluyor,
hakkaten ya ülkenin hırsızları bnana çalşıo arkadaş
artık geyiğe vurdum
sinbirim çok bozuk ne dediğimi bilmiyorum
geçmiş olsun kardeş..işallah bulunur ..bu olayı okuyunca başımdan geçen benzer bir durum geldi aklıma öğrenciyken biizmde evimize hırsız girmiş ev arkadaşımın ve benim telefon ve cüzdanlarını çalmıştı bizde farkedince polisi çağırdık polis bizi gözaltına aldı...ağlarmısın gülermisin.. güya ikimizden biri diğerinin telefonu ve cüzdanını çalmış şüphe uyandırmamak içinde kendininkileride çalınmış gibi gösterip camı kırmış:)adamlar hırsızı bulacaklarına kurdukları komplo teorisine bak..mantalite öğrenciden herşey beklenirSmile
yazmayı unuttum 3 ay sonra telefonlar bulundu..gidip savcılıktan telefonlarımızı aldık..tabi cüzdanlar bulunamadı..
üzülme dostum hırsızlar heryerde, bak birşey anlatayım, benim 170 cm çapında uydu çanağı vardı, çanağı çatıya kurdum, ama zaman zaman acaip rüzgar oluyordu takır tukur sesler geliyordu bende korktum hani rüzgar birinin üzerine veya arabasına falan atarda sorun olur diye söktüm onun yerine 90'lık çanak taktım.

söktüğüm çanağı bodrum katındaki kömürlüğe koyduk, kömürlüklerin duvarları tavana kadar değilde tavandan 50-60 cm aşağıyakadar örülü, bizde iki kömürlük arasındaki duvara kapaklamasına koyduk hanım dediki çalarlar bunu dedi, bende hırsızın aklımı yok biz bile buraya indirene kadar merdivende bi oyana bir buyana tak, tuk vura vura indirdik sessizce nasıl götürecek, çanağın arkasında boruya monteparçası falan olunca taşıması zor.

anaaa, bir gün indiydikki hanım bak ben sana demedimmi çanağı çalmışlar, afalladım kaldım, nasıl sessiz soluksuz o kadar kocaman şeyi götürdüler pes doğrusu.

neyse sana tekrar geçmiş olsun,Cray banada ama benimki çok oldu. Big Grin
özgüre telefonumu kaptırdığım için sx1 in imeini başka bir telde kullanıyorum şu anda..her şebekede açıyorum sürekli olarak..ikisinide uyarı geldiği zaman şu an kullandığıma orjinal imesini tekrar yazıcam.ben kullanamıyosam kimse kullanmsın
gecmıs olsun kardes ne durumda oldugunu cok ii bılıyorum bnde 4 defa gasp edıldım bosver cana gelmıcegıne mala gelsın
inşaallah yakalanıp cezalarını çekerler... geçmiş olsun, giden telefon olsun...
öncelikle geçmiş olsun her işte bir hayır vardır ve direnmeyip teli vermekle iyi yapmışsın zaten telin değeri cüz i bir mebla.
@bekant10 ; gelmiş geçmiş olsun, inan çok üzüldüm!

@deam-125 ; bazı şeyler para ile ölçülemez!
geçmiş olsun
dream-125 Wrote:öncelikle geçmiş olsun her işte bir hayır vardır ve direnmeyip teli vermekle iyi yapmışsın zaten telin değeri cüz i bir mebla.

sx1 in manevi değeri için satmıyordum zaten
ayrıca diğer telefonumu(w810i) yi alalı henüz bir ay olmuştu
fiyatı da öğrenci bir adam için cüzi sayılamaz
ayrıca daha ödenecek 11 taksidi daha varSad
şimdi gel de üzülme
@berkant10
olay hangi şehir ve ilçede gerçekleşti ?
belki aramızda aynı tatsızlığı yaşayabilecek arkadaşlarımız olabilir bari onlar dikkatli olsun ...
olay istanbul kadıköy fikirtepe semtinde gerçekleşti
@cmert
aramızda bu civarda oturanlar varsa aman dikkatli olsun.
Reference URL's