07-21-2007, 08:51 PM
07-22-2007, 12:15 AM
bende calışıyordu blueradar...ya o uyarıyı versin sorun olmaz sen bi yükle devam et...
07-22-2007, 01:44 PM
okke...eywallah...bi de contact manager ile sprite backup upload eder misin? sx1 forumunda vardı ama bulamadım bi türlü...
07-22-2007, 01:52 PM
Süper Programlar ihsan çok saol
Canerede Teşekkür etmek lazım...
Canerede Teşekkür etmek lazım...07-22-2007, 04:58 PM
regulus_black Wrote:okke...eywallah...bi de contact manager ile sprite backup upload eder misin? sx1 forumunda vardı ama bulamadım bi türlü...
[Baglanti adresini sadece uyeler gorebilir (tam uyelik icin yonetici onayi gerekir). Uye degilseniz hemen olabilirsiniz]
[Baglanti adresini sadece uyeler gorebilir (tam uyelik icin yonetici onayi gerekir). Uye degilseniz hemen olabilirsiniz]
evet türkçe programlar için canere teşekkürler

07-23-2007, 09:17 AM
prolar için teşekkürler....
07-23-2007, 12:56 PM
fugitif95 Wrote:KEYLOCKER 1.03
programı indirdim. "Smartphoneware.Best.KeyLocker.v1.04.sis" olarak geldi.fakat n73 te çalışmıyor ...1.03 yerine 1.04 geldi ondan olabilir mi?
07-23-2007, 01:01 PM
hemen yenisini ekliyorum...

07-23-2007, 01:06 PM
rock your mobile best keylocker
smartphoneware best keylock 1.06
smartphoneware best keylock 1.06
07-23-2007, 04:35 PM
n serisinde panorama çekim yapabilen ve arka kamerayı kullanan cok güzel bir program mutlaka deneyin...
![[Image: 0_pano1.jpg]](http://screenshots.softonic.com/s2de/38000/38857/0_pano1.jpg)
normal kameradan daha iyi çekim yapan tek kamera programı...otomatik düzeltme seçeneği ile fotograflar cok keskin ve canlı renklere sahip oluyor...
![[Image: zensisbyadeebeb7.jpg]](http://img142.imageshack.us/img142/856/zensisbyadeebeb7.jpg)
![[Image: 0_pano1.jpg]](http://screenshots.softonic.com/s2de/38000/38857/0_pano1.jpg)
normal kameradan daha iyi çekim yapan tek kamera programı...otomatik düzeltme seçeneği ile fotograflar cok keskin ve canlı renklere sahip oluyor...
![[Image: zensisbyadeebeb7.jpg]](http://img142.imageshack.us/img142/856/zensisbyadeebeb7.jpg)
07-31-2007, 01:33 PM
ttf font'a DEVAM...
*e:/system/fonts klasörünün içindekileri boşaltın ve aşağıda vereceğim 4 dosyayı oraya yapıştırın...
*böyle bir klasör yoksa oluşturun...
*yüksek çözünürlük
*n70,n72 için
*türkçe karakter desteği
*gözü rahatsız etmeyecek boyut(orta boy)
*gerçek tip yazı fontu(pc ile aynı)
*FONTROUTER.İNİ dosyası ile fontun boyutlarını istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz(standard olarak çok iyi...değiştirmemeniz tavsiye olunur)
fugitif95 farkı ile...

bir kaç tane de ekran görüntüsü...
![[Image: adszsd8.jpg]](http://img131.imageshack.us/img131/4549/adszsd8.jpg)
07-31-2007, 01:47 PM
Slovoed Sözlük
*TÜRKÇE>İNGİLİZCE
*İNGİLİZCE>TÜRKÇE
*ALMANCA>İNGİLİZCE
*İNGİLİZCE>ALMANCA[/color][/align][/size]
![[Image: slovoed13.png]](http://www.s60tips.com/wp-content/uploads/2007/01/WindowsLiveWriter/FeaturedSoftwareSlovoEdDictionary_10CAF/slovoed13.png)
f95
*TÜRKÇE>İNGİLİZCE
*İNGİLİZCE>TÜRKÇE
*ALMANCA>İNGİLİZCE
*İNGİLİZCE>ALMANCA[/color][/align][/size]
her 4 dilde de 110000'i aşkın kelime dağarcığı,sık kullanılan cümleler,tam Türkçe karakter desteği...herkesin cebinde olması gereken bir pro...
![[Image: slovoed13.png]](http://www.s60tips.com/wp-content/uploads/2007/01/WindowsLiveWriter/FeaturedSoftwareSlovoEdDictionary_10CAF/slovoed13.png)
f95

08-01-2007, 11:38 AM
fugitif arkadaş,font diyince aklıma geldi..ya mesela telefonu (N70) sessize alınca Sessiz profilinin yanında bi dikdörtgen çıkıyo..galiba orda sessiz işareti gibi bişi çıkması lazım ama font mu desteklemiyor acaba?bu arada orjinal font benimki..mesela aynı şey mesajda alt satıra geçmeye yarayan 0 tuşundaki karakterde de oluyor..galiba orda da ok gibi bişi çıkması lazım...yani bunların hepsi sx1'de Cmert'in bi firmware'ini yüklediğimde de olmuştu da sonrakinde düzelmişti,ordan tahmin ediyorum....nedir çözümü?
08-01-2007, 12:34 PM
senin kullandığın font orijinal kök fontlar yani z:/sys/fonts dan okunan değil...ben de n70 kullanıyorum ama seninki gibi bir sorunum yok(orjinal fontta)...senin dediğin fontta türkçe karakter desteği olabilir ama o dediğin özel karakterler yok...bu da c: sürücüsüne yerleşmiş bir fonttan kaynaklanıyor...rica etsem kontrol edebilir misin c:/system/fonts klasörünü?(bunu bi sözlük programıyla yüklenen foneticfont.gdr adlı bir dosya yapıyor...)eğer c: sürücüsünde böyle bir font varsa onu klasorun adını değiştirerek silmen yeterli...
sen yukarıda verdiğim font paketini e:/system/fonts'un içine yapıştır...sorun kökünden hallolur..;)ama ilk once dediğim gibi c:deki veya e: deki fontu sil...
sen yukarıda verdiğim font paketini e:/system/fonts'un içine yapıştır...sorun kökünden hallolur..;)ama ilk once dediğim gibi c:deki veya e: deki fontu sil...
08-01-2007, 04:34 PM
yeni font..n95in fontunu n70te n72de kullanın...teknomagda...
![[Image: screenshotnv4.jpg]](http://img128.imageshack.us/img128/549/screenshotnv4.jpg)

![[Image: screenshotnv4.jpg]](http://img128.imageshack.us/img128/549/screenshotnv4.jpg)
08-01-2007, 09:54 PM
dostum E'de fonts die bi klasör yok (systemda)...c'de de fonts'da original.gdr var...
08-02-2007, 01:00 AM
onun adının orjinal.gdr olduguna bakma sen orjinal degil o...dedim ya c:dekini sil...orjianalle kullanmak istiyosan sildikten sonra sadece yeniden başlat...verdiğim fontu kullanacaksan dediğim klasöre yapıştır...

08-02-2007, 02:52 PM
telefonun kendi dosya yöneticisi system göstermiyor o yüzden silemiyorm...Fexplorer ile sileyim dedim silmiyor,zaten kullanılıyor uyarısı veriyor...x-plore kurdum tuzruhu edition,o da sadece c-e sürücülerini gösterior üstelik hidden dosyaları göstermiyor...system,backup gibi...sorun aynen devam yani...sendeki sorunsuz original.gdr'yi upload edebilir misin acaba?onu kopyalayayım....
a bir de n70in radyosu telefon HATSIZ modda iken çalışmıyor..halbüse SX1 fm tuner çalşıyordu..o pro da galiba sadece sx1 için...benzer bir pro var mı acaba hatsız modda çalışan?
a bir de n70in radyosu telefon HATSIZ modda iken çalışmıyor..halbüse SX1 fm tuner çalşıyordu..o pro da galiba sadece sx1 için...benzer bir pro var mı acaba hatsız modda çalışan?
08-02-2007, 03:08 PM
şimdi xplore'ye gir ve ayarlardan gizli dosyaları ve ram'i rom'u gosteri işaretle,yani ayarları tamamla...
orjinal fontları eklerim sorun degil ama senin önce o c: sürücüsündeki fontu mutlaka kaldırman gerekiyor...bu format atarak da olabilir ama gerek yok zaten.."dosya kullanıyor" uyarisi vermesi normal ..bu dosyanin ismini ancak fileman değiştirir,onu da kullanabilirsin..ya da ilk sayfada font remover diye bi pro vermiştim...onunla da o sürücüdeki fontu kaldırabilirsin,kullanması cok kolay kuracaksın acacaksın "font kaldırılsınmı" diyecek "evet" diyeceksin bi restart atacaksın tamam..ondan sonra da zaten orjinal fontları upload etmeye gerek kalma zaten senin z: sürücünde bu fontlar mevcut...
orjinal fontları eklerim sorun degil ama senin önce o c: sürücüsündeki fontu mutlaka kaldırman gerekiyor...bu format atarak da olabilir ama gerek yok zaten.."dosya kullanıyor" uyarisi vermesi normal ..bu dosyanin ismini ancak fileman değiştirir,onu da kullanabilirsin..ya da ilk sayfada font remover diye bi pro vermiştim...onunla da o sürücüdeki fontu kaldırabilirsin,kullanması cok kolay kuracaksın acacaksın "font kaldırılsınmı" diyecek "evet" diyeceksin bi restart atacaksın tamam..ondan sonra da zaten orjinal fontları upload etmeye gerek kalma zaten senin z: sürücünde bu fontlar mevcut...

08-02-2007, 03:27 PM
fugitiv95 (isim ihsan dı galiba?) font remover ile yaptım...sorun halledildi...yardımların için çok sağol..sanırım sorunun kaynağını da buldum-anladım...sx1de aldığım yedeği (sprite backup) bunda yükleyince ondaki fonts buna geçti samırım...çünkü şuan original fonts ve hafif bi değişme oldu eskisine göre sanki-ya da bana ööle geldi 
bu radyo ile ilgili sorunuma da bi el atsan?üst sorudaki...

bu radyo ile ilgili sorunuma da bi el atsan?üst sorudaki...
08-02-2007, 03:34 PM
evet isim ihsan...
şimdi bizim görsel radyolara alternatif bir radio prosu yok maalesef.evet o dediğin radio prosu sadece sx1 için...hatsız modda çalışmaması ise şebekenin kullanılamayıp,görsel servisin başlatılamaması..buna bir çare de yok maalesef...
sorununun çözüldüğüne sevindim
güle güle kullan...sx1de aldığın yedeği n70 de yüklemen kötü olmuş...telefon açılmayadabilirdi,format atmak zorunda kalırdın...neyse yeni fontun hayırlı olsun
şimdi bizim görsel radyolara alternatif bir radio prosu yok maalesef.evet o dediğin radio prosu sadece sx1 için...hatsız modda çalışmaması ise şebekenin kullanılamayıp,görsel servisin başlatılamaması..buna bir çare de yok maalesef...
sorununun çözüldüğüne sevindim

08-02-2007, 03:37 PM
bi an c/system'ı geri yükleyeceğini unutmuşum ondan mütevellit bi olay 
ya görsel radyo özelliğini kullanmayan bi radyo prosu yüklenemez mi peki?yani otobüsteyken mp3'e mahkum muyuz?teknolojinin gözü kör olsun e mi?

ya görsel radyo özelliğini kullanmayan bi radyo prosu yüklenemez mi peki?yani otobüsteyken mp3'e mahkum muyuz?teknolojinin gözü kör olsun e mi?
08-02-2007, 03:43 PM
dedim ya şu anda görsel radyoya alternatif olan hiç radio prosu yok..evet mahkumuz gibi görünüyor...bugün bi uğraşayım bakalım bu işle bir sonuç çıkarsa yazarım

08-02-2007, 03:45 PM
eywallah ihsan kardeş...hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah.... 

08-02-2007, 03:55 PM
inşallah;)sen temalara devam ededur...