Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: N SERİSİ UYGULAMALARI (N70,N90,N72)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7
bu arada sx1de kullandığım dimmer prosunu n70 yükledim ama sadece sx1de çalışırım arkadaş dedi bana...n70te çalışan dimmer veya benzeri bi pro var mı acep?
regulus_black Wrote:bu arada sx1de kullandığım dimmer prosunu n70 yükledim ama sadece sx1de çalışırım arkadaş dedi bana...n70te çalışan dimmer veya benzeri bi pro var mı acep?

maalesef...telefondaki ışık ayarını kullanacaz mecburWink
o beğenmediğin kol71 de standart ihsancım Whistling
cmert Wrote:o beğenmediğin kol71 de standart ihsancım Whistling

sen o telefona bi tane sis dosyası yükle ben sana kol81 alayımShifty

zaten telefonun ışık ayarına izin veriyor ayarlar...ışık sensörü de var..regulus neden dimmer gibi bir pro arıyor anlamadım...
efenim şööle söyleyim,ekran koruyucuları güzel dimmer'ın..sonra n70in ekran ışığı sönmek bilmiyor arkadaş,fener gibi yanıp duruyor,bari ışığını kısayın azcık dedşm.ama ışık sensörünün de hakını yemeyelim,her ne kadar aklı hafif rötarlı çalışsa da ekrana,tuş takımına ışığa göre ayarı çekiyo Smile

bu arada sizinkileri biliyorum da benim ismim Alp...memnun oldum efenim...
bu arada o kol71 EL71 mi oluyor??..güzel telefon ama Symbian şart (eğitim şart) Smile
ben yakında iyi ve şık koruyucular ekleyeceğim alp kardeş...ışık ayarı evet ışıklar biraz uzun yanıyor...o da değişmiyor maaalesef...

tanıştığımıza sevindimWink

(birde isteklerimizi istek bolümüne yazarsak sevinirim)
eywallah,istek bölümüne yazarım....
ekran koruyucular...bunları kurduktan sonra temalar a girin ve oradan hangi temayı kullanıyorsanız düzenle diyin ve ekran koruyucusuna onu seçin..

big clock screen saver:
[Image: Sagarsaver.jpg]

big clock scrren saver tahoma font:
[Image: Sagarsaver-1.jpg]

quake screen saver:
[Image: Quake_v1.jpg]

[Baglanti adresini sadece uyeler gorebilir (tam uyelik icin yonetici onayi gerekir). Uye degilseniz hemen olabilirsiniz]

[Baglanti adresini sadece uyeler gorebilir (tam uyelik icin yonetici onayi gerekir). Uye degilseniz hemen olabilirsiniz]

bu da en beğendiklerimden;)6630 ve üzeri kullanabilir...

[Image: 6630summonwn3.jpg]

fugitif95 Wrote:yeni font..n95in fontunu n70te n72de kullanın...teknomagda...Wink

[Image: screenshotnv4.jpg]

Ni Gerek Var Mis Gibi Fontumuz Varken Smile Sizin İçinde APLADIM Big Grin

[Image: fescr001nk6.jpg][Image: fescr002mt7.jpg][Image: fescr003gf8.jpg]

==>Ahanda [Baglanti adresini sadece uyeler gorebilir (tam uyelik icin yonetici onayi gerekir). Uye degilseniz hemen olabilirsiniz]
safa bu font karışık duruyor biraz bea...Rolleyes
Ama Çok güzel Big Grin
bana aykırıToungue...şöyle baktım mı ne var ne yok görmeliyimShifty
fugitif kardeş N70 için flv player yokmu yaa bulamadım yardımcı olursan sewinirim.
sadece pc için böyle bir oynatıcı var...
tşk ederim dayıoğlu kibWink
güle güle kullanWink
peki fugitif kardeş saol ne yapalım şansımıza küsücez
ihsan(fugitif) kardeş bi sorunum daha var.totalvideo ile pc de çevirdiğim mp4 leri N70 imde izleyemiorum..desteklenmeyen biçim die hata verio.niekine???
video çözünürlüğü 352x288 olmalı ve her mp4 codec'i real playerde acilmioyor...real player yerine smart movie yi tavsiye ederimWink
hayır total video converterla çevireceğin format .avi olmalı divx avi ama sonra smart movie veya divx playrla oynatabilirsin Wink
teşekkürler dostum.eline sağlık
teşekkürler arkadaşlar saolun
tekrar mrb dostum..n72 ile flaşlı vıdeo cekımı oluyo mu ya?
oluyosa nasıl??
Bilgi verırsen cok cok sevınırım..Kendıne ii bak..
Pages: 1 2 3 4 5 6 7
Reference URL's