cortex71 Wrote:fugitif95 Wrote:cortex71 Wrote:fugitif95 Wrote:cortex71 Wrote:cortex71 Wrote:fugitif95 Wrote:bu program n73 için..
senin otomatik tuş kilitleme prosuna ihtiyacın varsa ilk sayfa daki "smart settings"i kullanmanı tavsiye ederim..
eğer pc suit de arıza varsa,yeniden kur,yada yeni versiyonu çıktı nokia.com dan indir
dostum dediğin gibi nokia sitesinden pc suitin yeni versiyonunu yükledim ancak smart programı pc suitten telefona aktarırken yüklemeye çalışılan program dosyası desteklenmiyor uyarısı çıkıyor bu sefer de.lütfen yardım...teşekkürler..
kardeş bi yardım etsen diyorum be...
smart settings i pcden kurmaya çalışma...direk pcden nokia pc suite gir ve dosya yöneticisini aç ordan hafıza kartına at ve telefonda kur
bir de program .rar uzantılı ise (sıkıştırılmış) ise winrar kullanarak çıkar...sis dosyasını kuruyorsun değil mi?
pcden kurmaya çalıştığında büyük ihtimalle kurmayacaktır...pcsuit sertifikasız uygulamaları yüklemez
dediklerini aynen yaptım pc suit içindeki dosya yöneticisini açtım.ordan .sis uzantılı dosyayı kart hafızasına atarken bu hata mesajını veriyor.nerede yanlış yapıyorum kafayı yiyecem...
o zaman usb bağlantında bir sorun var...
ilkönce usb kablosunun telefona giren fişindeki sarı tırnakları temizle
sonra da telefonun altındaki priz bölgesindeki plakaları temizle...
eğer yine olmazsa telefonuna format at...
bu arada sorayım...başka bir dosya gönderdiğinde yine aynı hatayı veriyormu,yoksa sadece bu uygulamayı atmayı deneyince mi oluyor bu olay?çok ilginç bi sorun...
dostum açıkcası telefonu alalı 5 gün oldu başka program yüklemedim.bu telefonun da yabancısıyım.usb de problem yok kutudan çıkan kablo.hafıza kartına format atarsam kart içindeki bilgilerden hangilerinin silinmesi tehlikeli olur.inan ki çok imreniyorum telefonuna rahatça herşeyi yükleyenlere.müzik yükleyebiliyorum.ama ilk denediğim program seninki oldu.format atmayı anlatırsan bide öyle denerim.şimdiden sağolasın...
en başta...telefonun hayırlı olsun,güle güle kullan..şimdi dediklerimi sırasıyla yap bakalım yine sorun çıkacak mı..
1.telefonuna usb kablosunu tak,nokia pc suite i aç ve sağ alttaki "bağlan" düğmesine tıkla..
2.bağlantı bittikten sonra dosya yöneticisini aç ve hafıza kartını seç(hafıza kartı telefonunda takılı olsun)
3.telefona atmak istediğin uygulama .sis uzantılı olmalı(buna dikkat etmelisin yoksa uygulama kuramazsın)
4.telefona attıktan sonra telefonunu eline al ve araçlar>dosya yöneticisinden sağ tarafı tıklayarak hafıza kartına geç ve oradaki bilgisayardan attığın dosyayı kur..
eğer telefona uygulamayı atamıyorsan:
1.telefonundaki numaraları sim karta kopyala.(rehber>hepsini işaretle>SIMe kopyala)
2.telefon hafızasında önemli birşeyler varsa dosya yöneticisini kullan ve hafıza kartına aktar onları.
3.telefonu kapat ve *(yıldız) 3 ve arama tuşuna bas,elin bu üç tuşa da basılıyken tepedeki açma kapama butonu ile cihazı aç.,yalnız bu işlemi yaparken bu dediğim üç tuşa,başka tuşlara dokunmadan bas.ve telefon açılana kadar da elini bu üç tuştan çekme.
4.telefonun eski ayarlarına dönecek ve telefon hafızasındaki bütün veriler silinecek(hafıza kartından hiç birşey silinmeyecek ve nokia suite için yeni bir bağlantı noktası otomatik olarak oluşturulacak)
5.şimdi telefonuna usb kablosunu tak ve en başta yazdığım bağlantı yönergelerini uygula ve yeniden uygulamayı vs telefonuna atmayı dene...dediğim gibi uygulamayı pcde açmayı deneme,usbden hafıza kartına at ve telefondan kur uygulamaları...
kolay gelsin,dene bakalım olmazsa yine yardımcı olurum
aşağıda istediğin program mevcut,birde bunu dene bakalım format atmadan önce telefona...
[Baglanti adresini sadece uyeler gorebilir (tam uyelik icin yonetici onayi gerekir). Uye degilseniz hemen olabilirsiniz]
bu arada ben bu uygulamayı kendi telefonuma usb üzerinden attım bir sorun çıkmadı...