forumdan anasayfaya dönüş yok... bence olsa iyi olur...
edit; varmış, en altta olduğu için farketmemişim...

Forumda tşk et butonu,rep puanı vs. eklense daha bir şenlenir bence forum.Ve En çok rep toplayan 3 kişide anasayfada gösterilse falan...
Rep ekleme butonu kullanıcı profil içinde mevcut

Hıı onu unutmuşum bide tşk et butonu eklense iyi olabilir.Ama Burdaki rep biraz gösterişsiz geldi bana.Yani orda sayı yazacagına yıldızlar falan olabilir..
Sayfalar çok geç açılmaya başladı.
son yazdığım mesajların listesini görmek için bi yöntem var mı ?
Olmazmı ...
üye ismine tıklayıp, toplam mesaj kısmından " bütün mesajları bul " gelen listeden seç beğen

saol be Coşku , aramaktan başım dönüyodu

Sen yeterki sor

peki rss olayını nasıl kullanacağız be beceremedim de
berkant10: evet forumun RSS desteğinde sorun var üzerine çalışıcam, uyarı için teşekkürler
selevent foruma yazı yazmış
valla şaşırdım
slm webmastera sesleniyorum

Hızlı düzenle yaptığımızda türkçe karakterler kafayı yiyor. "?" işareti çıkıp sonraki 2 karakteri siliyor.
Benden sölemesi

IE7 kullanıyorsan Final sürüme terfi etmen sorunu çözebilir
Sonic Wrote:IE7 kullanıyorsan Final sürüme terfi etmen sorunu çözebilir
winxp_sp2 ile ie 6 kullanıyom.
Forumun hızlı düzenle kısmında dil sorunu olabilir mi?
yoksa bir tek bende mi var bu sorun?

Firefox kurulumu, onda deneme yaptınmı ?
yok yüklü değil hemen indirip deniyim
firefox yükledim öyle bir sorunla karşılaşmadım.Demek ki sorun ie6 daymış.
bu siteden tek bi isteğim var avatar boyutunu yükseltmeleri başka bişi yoq site süper
ya bu sitede nie reklam yok sonic

wllha gittigidiyor,google adsense,hemal hemsat gibi sitelerin reklamları olsa tıklarım şahsen ben tam süper olur para kazanırsın hemde

bence sitede reklam olmalı bu şekilde kazançta sağlarsın

samimi bi öneri sadece....
şöyle bir harf hatası var, bilginiz ola...
"son mesaja git" seceneği eklenebilir mi?
teşekkürler
adigehalil düzeltildi

çoktan beridir kafamda dönen bazı istekler var forumumuz için...sonicten ricalarım şunlar;
1.avatar boyutu ve kb değeri artmalı(en az bi 120x120 olsun)çünkü aşırı küçük ve kb cinsinden cok küçük boyutlu
2.yazdığımız mesajın sol tarafında görünen profilimiz hakkında da daha fazla bilgi yer almalı orda...cok sade duruyor,en azından kimin nerden katıldıgını görelim diyorum
3.üye olanlar için linkleri görmek mesaj sayısı ile sınırlandırılmalı,sırf indireceği dosya için üye olanlar engellenmeli.(forumda)
4.daha önce de konuşulmuştu galiba ama tekrar söyleyeyim,tm(teknomag) logosu profesyonel bi hale büründürülmeli...
5.smileylerimizde bi değişikliğe veya artışa gidilebilir mi?
aklıma gelenler bu kadar...
bence bu ilk 4 madde olmazsa olmazlardan...
teşekkür ederim

konu önizlemesi de benim isteğim