Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: Forumla İlgili İstek ve Önerileriniz
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5
@sonic el atacak inşallah hepsine...
öneriler çok değerli öncelikle teşekkürler Wink

cmert Wrote:konu önizlemesi de benim isteğim Wink

Coşku sen bana bu isteğini çok önceden iletmiştin değil mi Shy üzerinde çalışıcam Wink

İhsan 5 madde Rolleyes

bu 5 maddeden birinin sözünü hemen verebilirim (4 numara), logo yenilenecek Thumbup

5. smileyler Coşku'nun önerisiyle bugünkü haline geldi sağolsun, evet arttırılabilir Thumbup

3. mesaj sınırı getirmeli miyiz şüpheliyim ? saçma sapan mesajlar görmekte olası böyle bi durumda, sırf teşekkür veya anlamsız şeyler blink

tekrar teşekkürler Thumbup
ne demek,değerlendirmeye alındığı için ben teşekkür ederim.

4.logonun yenilenecek olmasına çok sevindim...

3.mesaj sınırı getirmek bu tip sorun yaşatır doğru (ama bi yandan da razı olamıyorum,burda klavyesini çürütüp emek verenlere saygı kalmıyor,özellikle "siemens" bölümü siemensin müşteri hizmetini 10a katlar ve çok büyük bir arşiv var,resmen "Türkiye siemens açık destek portalı"..paylaşım olmalı ama emeğe saygı oldukça)

onlarca üye gördüm "yeni üye olanlar" bölümünde,"paylaşımcı"(!!!) olarak kendini tanıtan ve sonra kendisine "iki gün sonra bu sitenin adını bile unutacaksın" dendiği zaman ise kabul etmeyip bağırıp çağıran.sorunun kökü bu...üyelerimiz bile destek olup paylaşım yapmadıktan sonra üye olmayanlara neden bedava ve emek harcamadan bilgi paylaşımı sunalim ki?

üye alımını kapatsak değerini anlarlar mı acaba bu havadan ulaştıkları ve cogunu tmden baska yerde bulamayacakları bilgilerin?

bir de ;

"1.avatar boyutu ve kb değeri artmalı(en az bi 120x120 olsun)çünkü aşırı küçük ve kb cinsinden cok küçük boyutlu
2.yazdığımız mesajın sol tarafında görünen profilimiz hakkında da daha fazla bilgi yer almalı"

demiştim amaShy
evt bu konu oldukça hassas, sadece dosyaya ulaşıp hiçbir katkıda bulunmadan ayrılmak

bunun üzerinde seçenekleri değerlendirelim biraz daha düşünelim Thumbup

1 numara için avatar boyutu önerisine karşıyım, mesaj içeriğinin önüne geçmemeli, imzada resim kullanmadığımız gibi, içerik üzerine kurulu bir platformuz

2 numara da hayata geçirilmeli Thumbup
teşekkürler tekrar...inanıyorumki daha da hoş bir forum olacagızThumbup
Sonic Wrote:Coşku sen bana bu isteğini çok önceden iletmiştin değil mi Shy

Whistling gerçekleşirse mesut ve de bahtiyar olacağım Smile
bir de bana (işaretlediğim halde) öm gelince pop-up uyarı gelmiyor önceden sorun yoktu.

aşağıdaki uyarı tam türkçe değil...Rolleyes

[Image: klkox2.jpg]

türkçesini de yazıveremSmile

"Anket göndermeyi seçtiğiniz için,şimdi anket oluşturma sayfasına yönlendirileceksiniz."
fugitif95 Wrote:bir de bana (işaretlediğim halde) öm gelince pop-up uyarı gelmiyor önceden sorun yoktu.

aynen Thumbup
@Sonic çok mu oluyoruz ne Shy
estagfurullah sorunları/eksikleri el birliğiyle bitireceğiz inş Thumbup

@fugitif95 uyarıyı Türkçe olarak düzeltiyorum teşekkürler Wink
çorbada tuzumuz olabildiyse ne mutlu...Wink

(geleneksel fugitif atasözüToungue)
Excl TeknoMag sunar...3...2...1 Swoon

[Image: logo.gif]

2007 yılı logomuz hayırlı olsun Thumbup
logomuz çok güzel olmuş...:thumbup:teşekkürler...
gerçekten genel içeriğe uygun modern bir logo olmuş, eline sağlık Thumbup
beğendiğinize sevindim teşekkürler Wink
Yeni logomuz hayırlı olsun,Yahoo sonic kardeş eline sağlık,Thumbup o harfinin açıklaması varmı?Big Grin
teşekkürler, önceki logoda vardı seriyi bozmadım Big Grin
oooooooo logo hayırlı uğurlu olsun.. sonic ellerine sağlık emeğine sağlık güsel olmuş..
Eline sağlık Sonic. Logo gerçekten de çok şık olmuş. Site sakinlerine hayırlı olsun..
teşekkürler KinG_ThieF_ gecekusu35 Thumbup
düzeltilirse iyi olur Smile

[Image: adszgt9.jpg]
madem yeri geldi ben de yazayım...

sonicten bi isteğim olmuştu ama hala göremedimShy

smileyler artsın istemiştim,çok sıktı bunlar artık kendimi ifade edemiyorum:Dcmert e kullanacak smiley kalmadı (bu hariç:cupidshitSmile
fugitif95 Wrote:smileyler artsın istemiştim,çok sıktı bunlar artık kendimi ifade edemiyorum:Dcmert e kullanacak smiley kalmadı (bu hariç:cupidshitSmile

+ 1907 Thumbup
ixancan o smileyi kullanacağın birini bul artık, ne diyim Laugh
cmert Wrote:
fugitif95 Wrote:smileyler artsın istemiştim,çok sıktı bunlar artık kendimi ifade edemiyorum:Dcmert e kullanacak smiley kalmadı (bu hariç:cupidshitSmile

+ 1907 Thumbup
ixancan o smileyi kullanacağın birini bul artık, ne diyim Laugh

o smileyi kullanacak karşı cins öyle kolay bulunmuyor...Sorry(bulunsa da kaybedilince fena oluyor:whistlingSmile
deşme yaralarımı...:nono:avcılara gelince anlatırımCray
fugitif95 Wrote:o smileyi kullanacak karşı cins öyle kolay bulunmuyor...Sorry(bulunsa da kaybedilince fena oluyor:whistlingSmile
deşme yaralarımı...:nono:avcılara gelince anlatırımCray

kopda gel, ayrılda gel, bağde süzerekten inci dizerekten gel ... yeterki gel ... Clapping Whistling

yine konu dışına doğru bir ivme yaptık Toungue
foruma neler oluyor ?
önemli bir sorun yoktur umarım ...
Pages: 1 2 3 4 5
Reference URL's