Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: Forumla İlgili İstek ve Önerileriniz
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5
fugitif95 Wrote:
cmert Wrote:hakikaten eskiden baya bi atraksiyon olurdu, Sonic avatarını bile değiştirmez oldu artık Shifty

fugitif95 Wrote:marka olma yolunda hızla ilerliyoruz:Dama katılımcı az, sonic yazın bu iş halledelim artık, 1 senedir smileyleri bile değiştiremedik:swoon:yarışma filan da olurdu eskiden...

bi rehavet var cmertcan...yenilik olmayan yerlerde insanlar sıkılır diyorum ben(örneğin forumun görselliği gına getirdi banaSwoon ),bu yüzdendir ki insanlar bi süre sonra bu siteden tam olarak ayrılmasa da işini halledip gidiyor ve forumda değişen hiçbişi yok...bir çok forum geziyorum, eklentilerine filan bakıyorum adamların harbiden güzel olmuş, tema olayını aşmışlar(bu tema olayı eskiden sx1 için imkansızdı,şimdi de sx1in tek temsilcisi olan tm için geçerli galiba...)

Arkadaşlar Bütün Forum Siteleri Öyle Değilmi?
Bir aramada bize yabancı bir forumda aradığımızı bulunca alıp çıkıyoruz.
Ancak Çok nadir ben girdiğim forumda bilgi ve konuların çokluğunu+ sitenin hızını fark edersem daha sonra orayı incelemek için tekrar dönerim.
Activate Wrote:Arkadaşlar Bütün Forum Siteleri Öyle Değilmi?
Bir aramada bize yabancı bir forumda aradığımızı bulunca alıp çıkıyoruz.
Ancak Çok nadir ben girdiğim forumda bilgi ve konuların çokluğunu+ sitenin hızını fark edersem daha sonra orayı incelemek için tekrar dönerim.
mesela buraya sadece benim fw için dönmiştün yanlış hatırlamıyorsam Wink

iyi ki de dönmüşsün @activate Rolleyes
nadiren Wrote:
Activate Wrote:
mesela buraya sadece benim fw için dönmiştün yanlış hatırlamıyorsam Wink

iyi ki de dönmüşsün @activate Rolleyes

- Evet Yeni Çıkan Nadiren FW si için geldim.
- Sonra üye oldum Beni Foruma Almadınız Smile
- Başka yerde Aynı fw yi gene buldum ordan indirdim.
- Açıklamalar için geri buraya döndüm baktım, beni gene foruma almamışsınız.
- Günleeeeeer sonra bi baktım hayırseverin biri bana acıyıp "REGISTERED" yapmış. Smile

Burda şuan Bana sorarssanız SX1 forumu çoook önemli. Bu kullanıcıların büyük kitlesi burda. Hiç bir forumda bulamayacakları materyallar burda var.

Gelişim için Diğer Paylaşımlara da biraz abanmak lazım ama alıntılarla, araklamalarla olucak ve hiç bi anlamı kalmayacak.(Ne kadar herkesin kendi paylaşımları olsa da)

Bu arada SONIC' in dediği gibi Forum, Teknomagazin' in ana sayfasından daha iyi çalışıyor Big Grin
o zaman siteyi geliştirmek lazım bu yaza bomba gibi girmemiz lazım hertürlü paylaşıma açık olmamız lazım cep telefonu olsun bilgisayar olsun uydu sistemleri olsun..fotoğraf olsun..neler yapabilirsen artık..
sesimizi duyurmamız lazım ve paylaşımlarımızada sitemizin ismini ve şifre olarakta sitenin ismini koyarak daha geniş bir kitle olabiliriz
diye düşünüyorum..
iphoto Thumbup

[Image: clipboard01mm5.jpg]
gizli.ajan_sx1 Wrote:o zaman siteyi geliştirmek lazım bu yaza bomba gibi girmemiz lazım hertürlü paylaşıma açık olmamız lazım cep telefonu olsun bilgisayar olsun uydu sistemleri olsun..fotoğraf olsun..neler yapabilirsen artık..
sesimizi duyurmamız lazım ve paylaşımlarımızada sitemizin ismini ve şifre olarakta sitenin ismini koyarak daha geniş bir kitle olabiliriz
diye düşünüyorum..

güzel düşünceler Thumbup

cmert Wrote:iphoto Thumbup

[Image: clipboard01mm5.jpg]

teveccühünüz Rolleyes
You Tube' a erişim engellendiğinden Videolar Bölümündeki Şu Videolar Temizlense Nasıl Olur?
bu bölüm pasif hale getirildi, teşekkürler
serbest kürsüdeki, sesinizi duyurun yazısında sonda n harfi büyük kalmış Smile
bilinçli bi hata, uyarı için teşekkürler
Sonic Wrote:bilinçli bi hata, uyarı için teşekkürler

Valla Benimde Gözüme Batıyo Her Seferinde Değiştirelim Abi Ya.. Rolleyes
ya bune biçim kademe ya aday adayı seçmen yazsaydınız bari Smile
UYARI : Forumda Şuan Değişiklikler Oluyor "Language turkish ... is not installed" Hata Mesajı Çıkıyor, Ayrıca Çeşitli Alanlarda değişiklikler Oluyor. Admin Arkadaşın Dikkatine.
sürüm güncellemesi olduğu için bir takım sorunlar normal, üzerinde çalışıyorum teşekkür ederim
Keşke Güncellemeyi Herşey Hazır Olduğunda Yapsaydınız...
Forum Bi Acayip Oldu Böyle.
nolmuş bi siteye arkadaşlar hiçbşy anlamadım bi ara uzak kaldım evi taşıma falan filan derken bi döndüm siteyi tanıyamadım yaw eski teknomagı arar oldu gözlerim..
Pages: 1 2 3 4 5
Reference URL's