Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: Napoleon BONAPARTE 'demiş ki
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
"insanları yükselten iki büyük meziyet vardır. erkeğin cesur, kadının iffetli olması. bu iki meziyetin yanıbaşında her iki cinsi, kadınla erkeği şereflendiren tek fazilet vardır: vatana, icabında her şeyini feda edecek kadar bağlı olmak, bu meziyetler ve bu fazilet en büyük kahramanlığı; hayatın elemine, kederine karşı fütursuz kalmayı ve ağır hadiselerin acılıklarına göğüs germeyi doğurur. işte türkler bu çeşit kahramanlardır ve ondan dolayı:

türkler öldürülebilir, lakın mağlup edilemezler. türk askerlerini dal kılıç olmaya mecbur edecek kadar üstlerine varmamalıdır. bir defa dal kılıç olmayı göze almış bir kaç yüz türk meydana çıkarsa önlerinde mağlup olmamak mümkün değildir."
Napoleon BONAPARTE
Helal olsun Napoleon Bonaparte'ye, hakkımızda takdire şayan bir düşünce ve değerlendirme örneği yapmış.

acarr kardeş, tşk. ederiz.
bende sabaha karsı bıyerde okudum bi bolumunu sonra merak ettım arastırdım gercekten Türk halkı için bunları solemıs helala olsun dedım bnde bu tur konuları paylasmak benım iinde ii oluyo kımlerın gercekleri kımlerın yalanları soledıgını daha ii anlıyoruz...
Reference URL's