SX1 alıcam da... İlgilendiğim bi telefon var... carbon black çizik yok denecek kadar az, full aksesuar... fiyatı da uygun ama 24 lük flashı var... C: nin 4mb olması ne gibi zararıma olabilir benim?
btrst Wrote:SX1 alıcam da... İlgilendiğim bi telefon var... carbon black çizik yok denecek kadar az, full aksesuar... fiyatı da uygun ama 24 lük flashı var... C: nin 4mb olması ne gibi zararıma olabilir benim?
hiçbir zararına dokunmaz ben 2 yıl kullandım hatta çoğu kişi daha düne kadar (benim gibi) bilmiyordu flashın 32 veya 24 olduğunu

sen keyfine bak kaçırma

Sadece 1,5 mb üstü program yüklerken sorun çıkabilır,
arada 7.5MB lik bir fark var ama bu fark olmadığı günlerde de severek kullanıyorduk SX1lerimizi
şahsen yeni bir SX1 alacak olsam cihaz temiz ise pek takılmazdım 24 - 32 farkına
laf aramızda c: 11.75MB olduğunda tadında yenmiyor hani

32 mbte nasıl çıkaracağız kanka!!!!
valla bende 32MB lik mmi de 24MB lük mmi devar ve ben 24 lüğü kullanıyorum bana daha stabil çalışıyor gibi geliyo...belkide gördüğüm sorunlu mmi lerin çoğu 32MB lik olduğu için psikolojik olarak etkilenmişimdir..
bide 32 mmi yi kullanırken arka cebimde taşıdığımda sx1 kendine hard format attı..bir iki kere aynı olay olunca yedek olarak ayırdım..
karakule Wrote:32 mbte nasıl çıkaracağız kanka!!!!
ek olarak 8mb lik flash monte edeceksin mmi'a

Yuklemesi onemli diğil sisi açıp da atabilirim... bazı uygulamaları açmada sorun yaratabilirmi onu mrk ediorum

öyle bir sorun sözkonusu değil, rahat ol

Sağolın yorumlar için yarın hayırlısıyla alıyorum telefonu
offfffffffffffff all bende almak istiom ama 6630 elimde kalıo onuda satmaya kıyamıom gıcır gıcır kutusundan yeni çıkmış gibi
btrst Wrote:Sağolın yorumlar için yarın hayırlısıyla alıyorum telefonu
Şimdiden hayırlı olsun, cihazı alacağın abimiz beni arayıp senin nickini verdiğinde çok şaşırdım, dünya ne kadar küçük dedim içimden

cmert Wrote:btrst Wrote:Sağolın yorumlar için yarın hayırlısıyla alıyorum telefonu
Şimdiden hayırlı olsun, cihazı alacağın abimiz beni arayıp senin nickini verdiğinde çok şaşırdım, dünya ne kadar küçük dedim içimden
Eee zaman kötü... tam emin olmadan netten alışveriş yapmak istemiyodum şimdi içim rahatladı
Artık forumdayım hayırlısıyla yeni fw leri beklicem ben de ^^ Yaw cmert (yada coşku ydu galiba dimi
) yeni fw yapınca şu arkaplanı değiştir be abi şöyle daha artistik bişey fena olmazdı hani^^
arkaplana kendi resmimi ekleyim o halde

yeni fw çalışmalarımda 1-2 ufak deneme kaldı, onlar bittiği takdirde huzurlarınızda olacak

btrst Wrote:Yuklemesi onemli diğil sisi açıp da atabilirim... bazı uygulamaları açmada sorun yaratabilirmi onu mrk ediorum
şu söylediğin sisi foruma eklermisin ve nasıl atacağız ne gibi işlemler yapmak lazım

anlatırmısın 1 zahmet ahmet

http://rapidshare.com/files/27867732/unmakesis.zip.html bununla .sis dosyalarını klasöre cıkarabilirsin
btrst hayırlı olsun sx1 eşi benzeri olayan bir cihazdır
IdontKnoW Wrote:valla bende 32MB lik mmi de 24MB lük mmi devar ve ben 24 lüğü kullanıyorum bana daha stabil çalışıyor gibi geliyo...belkide gördüğüm sorunlu mmi lerin çoğu 32MB lik olduğu için psikolojik olarak etkilenmişimdir..
bide 32 mmi yi kullanırken arka cebimde taşıdığımda sx1 kendine hard format attı..bir iki kere aynı olay olunca yedek olarak ayırdım..
MMI LERDEN BİRİ BOŞTA GALİBA

BANADA LAZIMDI Bİ DENE

SAYGILAR
bu zmndan sonra sx1 alınırmı yav 8))
o kadar istiosan benimkini satıym (32mb)
btrst Wrote:http://rapidshare.com/files/27867732/unmakesis.zip.html bununla .sis dosyalarını klasöre cıkarabilirsin
konuyu tam açarmısın c/yemi atıyoruz yoksa e/klasörünemi
ve bunu atınca flash 32mbmı oluyor kardeş