Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: Kararsız kaldım: 32 - 24 flash arasında çok büyük fark varmı?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
SX1 alıcam da... İlgilendiğim bi telefon var... carbon black çizik yok denecek kadar az, full aksesuar... fiyatı da uygun ama 24 lük flashı var... C: nin 4mb olması ne gibi zararıma olabilir benim?
btrst Wrote:SX1 alıcam da... İlgilendiğim bi telefon var... carbon black çizik yok denecek kadar az, full aksesuar... fiyatı da uygun ama 24 lük flashı var... C: nin 4mb olması ne gibi zararıma olabilir benim?

hiçbir zararına dokunmaz ben 2 yıl kullandım hatta çoğu kişi daha düne kadar (benim gibi) bilmiyordu flashın 32 veya 24 olduğunu Big Grin
sen keyfine bak kaçırma Thumbup
Sadece 1,5 mb üstü program yüklerken sorun çıkabilır,
arada 7.5MB lik bir fark var ama bu fark olmadığı günlerde de severek kullanıyorduk SX1lerimizi Thumbup
şahsen yeni bir SX1 alacak olsam cihaz temiz ise pek takılmazdım 24 - 32 farkına Smile

laf aramızda c: 11.75MB olduğunda tadında yenmiyor hani Yahoo
32 mbte nasıl çıkaracağız kanka!!!!
valla bende 32MB lik mmi de 24MB lük mmi devar ve ben 24 lüğü kullanıyorum bana daha stabil çalışıyor gibi geliyo...belkide gördüğüm sorunlu mmi lerin çoğu 32MB lik olduğu için psikolojik olarak etkilenmişimdir..
bide 32 mmi yi kullanırken arka cebimde taşıdığımda sx1 kendine hard format attı..bir iki kere aynı olay olunca yedek olarak ayırdım..
karakule Wrote:32 mbte nasıl çıkaracağız kanka!!!!

ek olarak 8mb lik flash monte edeceksin mmi'aWinkBig Grin
Yuklemesi onemli diğil sisi açıp da atabilirim... bazı uygulamaları açmada sorun yaratabilirmi onu mrk ediorumblink
öyle bir sorun sözkonusu değil, rahat ol Wink
cmert Wrote:öyle bir sorun sözkonusu değil, rahat ol Wink

bencede ne gerek war flashın 32 yada 24 olmasına sx1 olması yeter bide carbon black ise değme keyfine offff efkar bastı

DrinksPopcorn sonra Zzzz
Sağolın yorumlar için yarın hayırlısıyla alıyorum telefonuThumbup
offfffffffffffff all bende almak istiom ama 6630 elimde kalıo onuda satmaya kıyamıom gıcır gıcır kutusundan yeni çıkmış gibi
btrst Wrote:Sağolın yorumlar için yarın hayırlısıyla alıyorum telefonuThumbup

Şimdiden hayırlı olsun, cihazı alacağın abimiz beni arayıp senin nickini verdiğinde çok şaşırdım, dünya ne kadar küçük dedim içimdenBig Grin
cmert Wrote:
btrst Wrote:Sağolın yorumlar için yarın hayırlısıyla alıyorum telefonuThumbup

Şimdiden hayırlı olsun, cihazı alacağın abimiz beni arayıp senin nickini verdiğinde çok şaşırdım, dünya ne kadar küçük dedim içimdenBig Grin

Eee zaman kötü... tam emin olmadan netten alışveriş yapmak istemiyodum şimdi içim rahatladıYahoo Artık forumdayım hayırlısıyla yeni fw leri beklicem ben de ^^ Yaw cmert (yada coşku ydu galiba dimi Smile) yeni fw yapınca şu arkaplanı değiştir be abi şöyle daha artistik bişey fena olmazdı hani^^
arkaplana kendi resmimi ekleyim o halde Cool Shades
yeni fw çalışmalarımda 1-2 ufak deneme kaldı, onlar bittiği takdirde huzurlarınızda olacak Thumbup
cmert Wrote:arkaplana kendi resmimi ekleyim o halde Cool Shades
yeni fw çalışmalarımda 1-2 ufak deneme kaldı, onlar bittiği takdirde huzurlarınızda olacak Thumbup

hehe süpersin abi başka bişi demiom
cmert Wrote:arkaplana kendi resmimi ekleyim o halde Cool Shades
isteriz isteriz Big GrinToungue ,
up 6da gelir yakında Smile
btrst Wrote:Yuklemesi onemli diğil sisi açıp da atabilirim... bazı uygulamaları açmada sorun yaratabilirmi onu mrk ediorumblink

şu söylediğin sisi foruma eklermisin ve nasıl atacağız ne gibi işlemler yapmak lazımExcl
anlatırmısın 1 zahmet ahmetBig Grin
http://rapidshare.com/files/27867732/unmakesis.zip.html bununla .sis dosyalarını klasöre cıkarabilirsinThumbup
btrst hayırlı olsun sx1 eşi benzeri olayan bir cihazdır
IdontKnoW Wrote:valla bende 32MB lik mmi de 24MB lük mmi devar ve ben 24 lüğü kullanıyorum bana daha stabil çalışıyor gibi geliyo...belkide gördüğüm sorunlu mmi lerin çoğu 32MB lik olduğu için psikolojik olarak etkilenmişimdir..
bide 32 mmi yi kullanırken arka cebimde taşıdığımda sx1 kendine hard format attı..bir iki kere aynı olay olunca yedek olarak ayırdım..

MMI LERDEN BİRİ BOŞTA GALİBA Rolleyes
BANADA LAZIMDI Bİ DENE Shades
SAYGILAR
bu zmndan sonra sx1 alınırmı yav 8))
o kadar istiosan benimkini satıym (32mb)
btrst Wrote:http://rapidshare.com/files/27867732/unmakesis.zip.html bununla .sis dosyalarını klasöre cıkarabilirsinThumbup

konuyu tam açarmısın c/yemi atıyoruz yoksa e/klasörünemi
ve bunu atınca flash 32mbmı oluyor kardeşExcl
karakule Wrote:
btrst Wrote:http://rapidshare.com/files/27867732/unmakesis.zip.html bununla .sis dosyalarını klasöre cıkarabilirsinThumbup

konuyu tam açarmısın c/yemi atıyoruz yoksa e/klasörünemi
ve bunu atınca flash 32mbmı oluyor kardeşExcl
bilgisayara kuruyorsun bunu... sisli dosyaları açıyor... flashla alakası yok... flashı öğrenmek istiyorsan flashsize.exe... flash donanımsal bişi 24'ken 32 yapamassın...Wink
Reference URL's