TTNEt in yeni kampanyasını birçğunuz duymuşsunuzdur..ttnet e yeni abone olcaklardan bağlantı ücreti almıyor ve iki ay sınırsız bağlantı hakkı veriyor..Bu kampanyayı gördüğümde ttnet e 59ytl bağlantı ücreti vererek ne indirim ne modem nede bedava bağlantı gibi kampanyalardan yararlanmış biri olarak aklıma ozaman kapattırıp tekrar açtırırım gibi bir düşünce geldi ama adamlar onunda önlemini almış 12 şubattan sonra ttnetten ayrılanlar bu kampanyadan yararlanamaz diye bir ibare koymuşlar..hali hazırdaki aboneleri için düzenlediği tek kampanya ise dalga geçer gibi 1 yıllık obonelik tahaddütüne %3 indirim yani yılda 12 ytl indirim..TTnet in bu tutuna yani eski abonelerini kovadaki balık yeni abone olacakları ise denizdeki balık olarak görmesine,tekel olduğunu sanmana tepki olarak bugün ttnet aboneliğimi iptal ettirip smile adsl ye geçiyorum.
Smile adsl ilk açıldığı günden beri dağattığı philips modemi almamam karşılğında iki ay iki ay üzretsiz adsl hizmeti veriyor.En azından bundan yararlanmayı düşünüyorum..ayrıca abonelerine hediye çekleri falan yolluyo..Bağlantı ücretide 9 ytl ..Kısaca 9 ytl ödeyerek 2 ay adsl kullanıcam..
BENCE SİZDE DÜŞÜNÜN TTNET SİZE NE VERDİ?
hayırlı olsun ikiside burada isteyen istediğine geçsin

gerçi ben bi fark göremedim.
![[Image: ttnetvf7.jpg]](http://img207.imageshack.us/img207/8651/ttnetvf7.jpg)
ya birader bişi dicem şimdi nisan ayındayyız benimki 1024/256 3 gb sınırlıuı idi şimdi kota 4 gb oldu demi
RapStar Wrote:ya birader bişi dicem şimdi nisan ayındayyız benimki 1024/256 3 gb sınırlıuı idi şimdi kota 4 gb oldu demi
evet
zaten bende bir fark olmadığı için geçiyorum.. tt nette kalırsam iki ay bedava sınırsız kullanımdan yararlanamıyacam....
ya bunlar bir satış politikası zaten, rekabet içinde şart, önce normal abone olacakları hiç bir indirim yapmadan ihtiyacı olanları abone ettiler, daha sonra biraz daha çekingen duranlara öğrenci baskısını kullanarak yani öğrenci, aboneliklerinden bağlantı ücreti almadılar onlarıda abone yaptılar, şimdide 2 ay ücretsiz kampanyasıyla müşteri çekmeye çalışıyorlar, belki bu süre ilerde 4 hatta 6 ay veya 1 yıl ücretsize kadar gidebilir.
diyeceğim satış politikası, zamanlama ve şans, hayırlısı olsun bakalım.
yinede zahmete katlanmayı göze alanlar için Tel. aboneliği ve ADSL abonelik değişikliğiyle istenirse bir çıkış yolu bulunur.
smile-adsl ilk açıldığı günden itibaren philips kablosuz modemi zaten veriyodu yani tüm aboneleri bundan yararlandı.. şimdide onun yerine istiyenlere iki ay ücretsiz abonelik hakkı veriyor artı tüm abonelerine hediye çekleri yolluyor..ama ben ttnetten abone olduğum günden buyana ne bir indirim nede üzretsiz kullanım hiçbirşey görmedim .aradaki farkı görebilmek için ii incelemek gerek
şatış politikası konusunda haklısın mesela ben garanti internet bankacılığını kullandığım için hem philips modem i alıcam hem ikiay ücretsiz internet kullanıcam hemde 9 ytl bağlantı üzreti ödemiycem..ama bu farklı bir durum ben bunlardan yararlanırken başka aboneler hiçbirşeyden yararlanmıyor diil üst mesajdaki ler herkez için geçerli ve smile-adslye abone olan hiçkimse ben hiçbir indirimden hiçbirkampanyadan yararlanmadım bana bu hakkı tanımadılar diyemez..anlatabiliyormuyum??
neyse demekki kotayı aşmamışım çok mutluyum
hacı ben 2 aydır kotayı aşıom

Valla kota ne olursa olsun aşılıyo, sınırsız ların daha da ucuzlaması lazım....
smile da ADSL i telekomdan alıo yine telekom kazanıo sonuçta telekom için farkı yok az kazanıo ama yine kazanıo yani telekom tekel olmaktan çıkmadıkça sorun çözülmez