* Benq - Siemens Müşteri Hizmetleri Merkezini aşağıdaki numaradan arayıp imei numaranızı iletin ve verilen kodu cihazınıza girin. ( En basit ve güvenli çözüm )
Tel : 0216 459 98 98
burada
güvenlik nedeniyle imei numaranızı ulu orta yazmayın 
eğer telefonunuz türkiye ye bazı şirketler tarafından ithal edildiyse efs vb.
o zaman siemens müşteri hizmetleri direk olarak sizi telefonunu aldığınız şirkete yönlendiriyor
başıma geldi zamanında oradan biliyorum(tabi bu işlem de para karşılığı yapılıyor
telefonunuz garanti kapsamında olsun ya da olmasın)
Garantili ise servise götürün,siemens müşteri hizmetlerini onlar arasın,siz aradığınızda elli tane soru soruyorlar.Başıma geldi,oradan biliyorum.

vallah benq siemens müşteri hizmetlerini aradım, verdikleri kodu telefon yemedi. Cihaz üzerindeki imei no su ile arka kapaktaki de tutuyor. Beni istanbul başarıya yönlendirdiler, orasıylada uğraşmak istemiyorum. Zaten telefonun garantisi de bitti, test pointte yaptırmıştım offffff
test point yaptırdıysan freia ile güvenlik kodunu kırabilirsin...

x55 kablosu lazım onun içinde, onuda artık nerden bulurum bilemiyorum
merhaba
en azından bulunduğun bölgedeki telefon tamircilerine sorabilirsin. elinizde orijinal x55--c55--c65 com kablo varmı diye.birinde vardır.istersin sat bana diye.fiat olarak da 10-15 ytl arası.saygılar
merhaba..
arkadaşlar bu nasıl müşteri hizmetleri anlayabilmiş değilim.kaç gündür uğraşıyorum ararken helak oldum.ama bir türlü telefona bakma zahmetinde bulunmuyorlar.başka türlü nasıl ulaşabilirim?bilgisi olan arkadaşlar fikirlerini paylaşabilir mi?
teşekkürler..
kardeş 2 den sonra ara bendede oyle oldu 2 den sonra cıktılarr telefona
tamam teşekkürler bir de öyle deneyeyim.sağol.
Benq - Siemens Müşteri Hizmetleri Merkezinin ben 2 gün önce aradım yarın öğlenden sonra arıyın dediler
aradım aradım bi hal oldm cevap yok :@ dayancam servisin kapısına
başka bi yolu yokmu ya ben bi sx1 master code maker buldum kodu verio ama işe yaramıo kod :@
arkadaşım böyle bi code generator yok!sx1 için uyudurulan bir kaç yalandan bir tanesi bu...ama ben illa da inanacam ve araştıracam diyosan bu yalana,buyur...
siemens teknik servisin online işlem sistemleri çömüşmü ne olmuş saolsun kasabın biri kitledi güzelim sx1 mi o kodun çalışırlığıda meçhul her verilen çalıştırmıyo
ben aldım çalışmadı o kod
şimdi telefon hiç açılmıo telefonum öldümü bilmiom artıq ses bile çıkmıo bataryadan da olabilr
telefon yaşıyoo buna sevidim
bidaa arıcam servisi inş dooru verirler kodu aldıım gbi denicem hem
inş dooru verrler

olmassa artıq testpoint ye kaldık
abi en iyisi test point ya bn de iki tane sx 1 var biri test pointli biri biride kıtlı yatıo ole