Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: sx1 black kasa
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
arkadaşlar benim sx1 mclarenin camı kırık ve siyah cam lazım bi kaç yerde siyah kasa buldum fakat camı hepsinin griydi ve bana lazım olan camı olduğu için siyah cam arıyorum satan veya satılan yer bilen varsa buraya yazın lütfen
merhaba
burada bir telefoncuda sıfır siyah kasa var.komple takım.tuşlar üzerinde.orijinal diyor.ama ben arka kapğın üstünde siemens yazısı göremedim.yan sanayi bu lem dedim.yemin etti abi orijinal diye.sağda solda durmaktan çok ufak belirsiz çizikler oluşmuş.fiat olarak 60ytl istiyor.saygılar
GoneWithTheSin Wrote:arkadaşlar benim sx1 mclarenin camı kırık ve siyah cam lazım bi kaç yerde siyah kasa buldum fakat camı hepsinin griydi ve bana lazım olan camı olduğu için siyah cam arıyorum satan veya satılan yer bilen varsa buraya yazın lütfen

sana siyah cam bulabilirim kardes ancak kullanilmiş...displexle temizlerim dersen adamla görüşeyim...fiyati hakkinda bi bilgim yokWink
Mr-SahiN Wrote:merhaba
burada bir telefoncuda sıfır siyah kasa var.komple takım.tuşlar üzerinde.orijinal diyor.ama ben arka kapğın üstünde siemens yazısı göremedim.yan sanayi bu lem dedim.yemin etti abi orijinal diye.sağda solda durmaktan çok ufak belirsiz çizikler oluşmuş.fiat olarak 60ytl istiyor.saygılar

pil kapağındaki siemens yazısı yoksa ne derse desin inanmam..Wink
@GoneWithTheSin
Sende McLaren Edition mu var gercekten ??blinkblinkSwoon
Nasıııııl??
siyah sx1 in tuş takımını nerden bulabiliriz
kapağın arkasında McLaren yazıyor kapak rengi az daha parlak bide açılışta video falan oynatıyor(du) fw güncelledim gittiSmile
Limited Edition cihazın var ve :: SX1 SHOWROOM :: ' da fotoları yok ... Swoon
koy fotoları da gözümüz gönlümüz açılsın... Big Grin nasıl temin ettin ki limited edition'u?
Vaşşşş hakiki McLaren demek maşallah.Ben mail atmıstım daha ilk cıktıgında Turkiye ye gelmeyecek yazmıslardı.Yurt dısından geldi demek Türkçe biliyor mu ?
Resim isteriiiiz !!! :Clapping
GoneWithTheSin Wrote:kapağın arkasında McLaren yazıyor kapak rengi az daha parlak bide açılışta video falan oynatıyor(du) fw güncelledim gittiSmile
SwoonSwoon:swoon:birazda ben bayiliyimSwoonSwoonSwoon

Laugh
Siyah cam istersen admin@genckafe.com MSN adresini ekle elimde vaR Wink
Reference URL's