selam herkese...artık bende sx1 lendim...sağolasın can dostum sx1ini bana sattı...burdan tekrar tekrar teşekkür ederim...hakikaten tam bir telefo

n...
selam, hayırlı olsun Sx1 ve hoşgeldin

Sonic Wrote:selam, hayırlı olsun Sx1 ve hoşgeldin 
+1

Hoşbulduk......telefonumu değiştirecektim...parada hazırdı...sağolasın fugitive bana caınıdan çok sevdiği telefonunu sattı...tekrar tekrar sağolasın fugitive...
eğer mümkünse kaça aldığınızı söyleyebilirmisiniz?

ne sen sor ne ben söyleyeyim.acil paraya ihtitacı vardı.bende de nokia vardı .onu verdim..üzerine de biraz SICAK PARA verdim..söylesemde inanmazsın zaten ..boşver kardeş...
@shaktar09(cagri)
hoşgeldin dostum...tam adresindesin...;)bana artik iki yoldan ulaşabilirsin;
1.teknomag.com

2.yürüyerek yurda gelmek

shaktar09 Wrote:selam herkese. artık bende sx1 lendim.
Kardeş hoşgeldin.

iyi eğlenceler.
![[Image: image001ku4as2.gif]](http://img222.imageshack.us/img222/6425/image001ku4as2.gif)
shaktar09 Wrote:ne sen sor ne ben söyleyeyim.acil paraya ihtitacı vardı.bende de nokia vardı .onu verdim..üzerine de biraz SICAK PARA verdim..söylesemde inanmazsın zaten ..boşver kardeş...
öğreneceğimizi öğrendik sağol, bu İhsanda var bi nokya hastalığı zaten

cmert Wrote:shaktar09 Wrote:ne sen sor ne ben söyleyeyim.acil paraya ihtitacı vardı.bende de nokia vardı .onu verdim..üzerine de biraz SICAK PARA verdim..söylesemde inanmazsın zaten ..boşver kardeş...
öğreneceğimizi öğrendik sağol, bu İhsanda var bi nokya hastalığı zaten 
cosku ortaliği kariştirma

o nokia 1112 idi...valideye gonderdim onu...:P10 gün sarj gidiyor...:cool:seninki?5 bilemedin 6 saat

Ağız tadıyla bi ortalığı karıştıramadık
Quote:seninki?5 bilemedin 6 saat
varsın bataryası olmasın, yeterki cebimde bi CarbonBlack olsun

hayır senin duyandan yan sanayi batarya kullanıyorum sanır

2 tane orjinal bataryam olmasa neyse

hadi bakiim dersine sen ...

bana bakma sen ben tatildeyim

benimde artık bi carbonblackım var..ortalığı karıştırmayalım...ihsan...ayıp yani
shaktar09 Wrote:benimde artık bi carbonblackım var..ortalığı karıştırmayalım...ihsan...ayıp yani
amma yaptin bea

noldu.kıskanma ihsan...istersen satarım sana teli..
shaktar09 Wrote:noldu.kıskanma ihsan...istersen satarım sana teli..
hayret ya...:shifty:bas git başka başliklara bak hadi...