dostlar benim tel iki gündür sapıttı..mmc slot açık olmamasına rağmen hafıza kartını çıkarmaya çalışıyorum gibi görünüyor ve uyarı mesajı veriyor ve bu mesajdan sonra mmc de kurulu olan prolar menüde gözükmüyor...kartı çıkartıp takınca düzeliyor fakat kafasına göre aynı şey oluyor....önerileriniz bekliyorum....bu arada tel birkaç defa mama sandalyesinden kızım tarafından yere atıldı
hafıza kartını incelemen gerekiyor, içindeki tırnakları kontrol etmelisin.
dikkatli ol
ben bir tane dağıttım toplayamadım

@Frank a aynen katılıyorum, mmc ve boarda temas eden pinlerde temasaızlık vardır, cımbız yardımıyla hafif kaldırın
kukumav Wrote:bu arada tel birkaç defa mama sandalyesinden kızım tarafından yere atıldı
mama sandalyesi demek

@cmert
maalesef mama sandalyesi...

:Dhamfendi telden müzik dinleyerek mama yemeye bayılıyor....istemediği şarkı çıkınca da teli aynen fırlatıyor
dedikleriniz deneyeceğim arkadaşlar...teşekkürler @frank...soeun olursa tekrar size dö:thumbup:neceğim haaa
Çok büyük bir ihtimalle tırnaklardandır.
Cımbız biraz olsun kasabilir, yani biraz sert tutarsan belki koparma ihtimali olabilir ama saatçi tornavidalarından kullanabilriisin.
Pinlere yandan geçirip ince ayar çekebilirisin.
35cem35 Wrote:Çok büyük bir ihtimalle tırnaklardandır.
Cımbız biraz olsun kasabilir, yani biraz sert tutarsan belki koparma ihtimali olabilir ama saatçi tornavidalarından kullanabilriisin.
evet abi dediğin gibi sorun slottan galiba..tirnaklari hafifçe yukari kaldirmak cozum olabilir..iğne ile de olabilir..

fugitif95 Wrote:35cem35 Wrote:Çok büyük bir ihtimalle tırnaklardandır.
evet abi dediğin gibi sorun slottan galiba..tirnaklari hafifçe yukari kaldirmak cozum olabilir..iğne ile de olabilir..
yani bu durumda slotu çıkarmam mı lazım ve tabiiki kasayı da
teli açtım gerçi ama slotla hiç işim olmadı
kukumav Wrote:fugitif95 Wrote:35cem35 Wrote:Çok büyük bir ihtimalle tırnaklardandır.
yani bu durumda slotu çıkarmam mı lazım ve tabiiki kasayı da
teli açtım gerçi ama slotla hiç işim olmadı
yok abi slotu cikarmana gerek yok...sadece on kapagi cikar,anabordu al yerinden....hafiza kartini da cikar slot kapagi acik konumda kalsin...karşinda PİNLER...

cmert,35 cem ve fugitif ilginize teşekkürler..şu an itibari ile dediklerinize göre operasyonu yaptım...işlem tamam gibi...deneyip sonucu yazacağım...