Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: CMERT hacı muratın içindeydi...
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
evet yanlış duymadınız...
bu gece coşku 3 arkadaşıyla beraber balıkesir ana caddede bir hacı muratın içinde arka koltuğa oturmuş bira içiyorlardı(muş yolu yokuştur,biraları tokuştur gibi naralar atarak...)sonra beni gören coşku irkildi...bende,o saatte acik dükkanin birinden sx1 bakiyordum sifir carbonblack bi sx1...adam 120 dedi hemen satacam dedi...yanimda para yoktu...sonra konusma şöyle devam etti;

-coşku,hacı bak 120ye bulmuşuz carbonu...yardim et ya sen al ya da ben alayim...

biraninda vermiş olduğu kafa iyiliği ile beni ve sx1i bir anda dışladi ve oralı bile olmadi...

ben de dedim kaçırdık gül gibi telefonu...
ee malum sifir sx1i ancak böyle bir rüyada bu kadar ucuza veriyorlarLaugh
sıfır Sx1, aldığım günü unutmuyorum Kadıköy'de ara ara yok hiçbiyerde siyahı, bir tane Telsim Shop'ta kalmıştı bana kısmet oldu Smile

hikayede belkide Coşku seni buyur edicek çek iki bira güzelleşelim kafamız yerine gelsin... Drinks bi de çıkartıyomuş N Serisini cebinden, ben artık Sx1 işlerini bıraktım Swoon Big Grin
Sonic Wrote:sıfır Sx1, aldığım günü unutmuyorum Kadıköy'de ara ara yok hiçbiyerde siyahı, bir tane Telsim Shop'ta kalmıştı bana kısmet oldu Smile

hikayede belkide Coşku seni buyur edicek çek iki bira güzelleşelim kafamız yerine gelsin... Drinks bi de çıkartıyomuş N Serisini cebinden, ben artık Sx1 işlerini bıraktım Swoon Big Grin

yok abi kendi kafasi iyiydi beni çağırmak aklına bile gelmemiştir,ortami kurmuş arkadaşlarıylaBig Grin...gizli gizli N serisi kullaniyor zaten...Shifty

ya işte ööyle abi hiçbiyerde bulunamayan carbon sx1i sen böylesine dışla..hemde 120ytl...para değilLaugh
İhsan sen yine hayal gücünün sınırlarını tırmalamaya başladın, tam duruldun diyordum yine başladın Toungue Toungue

yok 120 ye CarbonBlack bulmuş, yok ben hacı muratın içindeymişim ... Laugh

bira içtiğim doğru olabilir ama Drinks Yahoo

Sonic Wrote:hikayede belkide Coşku seni buyur edicek çek iki bira güzelleşelim kafamız yerine gelsin...

içse 2 extrası hazır zaten, o kolaturkacı ama Toungue
cmert Wrote:İhsan sen yine hayal gücünün sınırlarını tırmalamaya başladın, tam duruldun diyordum yine başladın Toungue Toungue

yok 120 ye CarbonBlack bulmuş, yok ben hacı muratın içindeymişim ... Laugh

bira içtiğim doğru olabilir ama Drinks Yahoo

ööle demiyodunuz ama üç kafadar elde "ERKEXEN"...:laugh:MURAT DA 124tü siyahindan...içinide mor florasanla aydinlatmişiniz...ThumbupThumbupThumbup
Ahh İhsan ahh ... bu hallerini de mi görecektim Cray
hangi boyuttaysan dön artık aramıza Toungue
cmert Wrote:Ahh İhsan ahh ... bu hallerini de mi görecektim Cray
hangi boyuttaysan dön artık aramıza Toungue

3D LaughLaughLaugh
uyu İhsan uyu ... Big Grin
cmert Wrote:uyu İhsan uyu ... Big Grin

konuyu dağıtmayalım...coşku içiyodun haci harbi harbi ...perşembe gecesi yapmasaydın bari...Swoon
Sağır Oda yı izliyordum, ne içmesi Whistling
inanmazsan evdekilere sor Laugh
cmert Wrote:Sağır Oda yı izliyordum, ne içmesi Whistling
inanmazsan evdekilere sor Laugh

Whistling(anladin sen onu...)
bu topiği baştan sona okudum ama bişey anlamadım Big Grin
cmert Wrote:bu topiği baştan sona okudum ama bişey anlamadım Big Grin

:swoon:senin tabirinle KİTLEYELİM o zaman konuyu...Big Grin

nasi ama güzel rüya demi?
cmert Wrote:içse 2 extrası hazır zaten, o kolaturkacı ama Toungue

hea bak ben bunu görmemiş idüm...içmem tabi extra mextra...(kola,bu kola turka,kolasi bildik kola,turkasi bizim turkaaa,kola turkaaaa)
gece gece telefoncu ne arasın ortalıkta Big GrinToungue
nöbetci telefoncuToungue
içelim güzelleşelim,içelim açılalım,içelim dağıtalım,içelim kendimizden geçelim
eğlenceden sonra, "fıkra" bölümümüzdeki "hacı murat" fıkrasındaki gibi, usul usul mu gittiler evlerine acabaBig Grin
orada polis helikopterindeki pilotun merkeze raporu şöyleydi;

"mercedes ile ferrari saatte 200 km hız ile yarışıyorlar arkadan da Hacı Murat selektör ile yol istiyor"
kopyacı kopyacı benim fıkram dı o Big GrinToungue
"fıkra" bölümümüzde diyorum, fıkra "sx1mania_38" e aittir kendisine tşk. ederiz.
ben şaka yaptım fıkra teknomag a kayıtlıdr Big Grin
:DelbetteBig GrinYahooYahooYahoo
coşku kardeş bize kızmaz inşaallahBig GrinYahoo
Coşku abi bitanedir kızmaz o bize , kıyamaz bize Toungue
sx1mania_38 Wrote:Coşku abi bitanedir kızmaz o bize , kıyamaz bize Toungue

siz bide onun iç yüzünü görünSadSorryCray
fugitif95 Wrote:siz bide onun iç yüzünü görünSadSorryCray

ben gördüm Sad

çok komik Yahoo

şaka şaka harika bir insan siz ihsan'a bakmayın Big Grin

ihsan hıııhııı Nono
Big Grin