Biraz önce kargodan telefonu aldım. Telefonun işleyişinde bi sorun yok gibi ama tüm ekran boyunca çapraz çizgiler var sanki

bu LCD den mi yoksa koruyucu camdan mı bilmiyorum ama gözümü rahatsız ettiği kesin

e peki sorun neyden olabilir?
btrst Wrote:e peki sorun neyden olabilir?
ya kapaktaki cami çikar cikarabiliyosan...en iyi böyle geçer içindeki şüphe...

eğer yine varsa sorun lcd de sorun var demektir.

t5 lazım onun için

neyse cıkarabilirsem cıkarıcam. lcd dense daha iyi elimde bi lcd var ama carbonblack kasa yok
sorun camdan heralde yaw tel kapalıyken de taralı gibi duruyo cam

neyse onumuzdeki maclara bakıca artık
Tüm carbon blacklerde var o sorun bende de var sen rahat ol.

robotica Wrote:Tüm carbon blacklerde var o sorun bende de var sen rahat ol. 
bence o kadar rahat olmayın, bende sorun yok

bugüne kadar elime geçenlerin hiçbirinde de görmedim

cmert Wrote:robotica Wrote:Tüm carbon blacklerde var o sorun bende de var sen rahat ol. 
bence o kadar rahat olmayın, bende sorun yok 
bugüne kadar elime geçenlerin hiçbirinde de görmedim 
evet benim iki sx1 imde de taralı ekran sorunu yoktu ama benim arkadaşın sx1inde ekran resmen taranmıştı
ikimizde sıfır almıştık sx1 leri tek fark ben bidolu.com dan almıştım o hepsiburada.com dan almıştı
ben bu sorun yüzünden zamamnında İzmir Başarı ile kavga etmiştim ama en sonunda kasayı komple değiştirmişlerdi.
Fakat şu an bakıyorum da elimde iki tane SX1, ikiside Hepsiburada.com dan alınmış ama birinde orjinal kasa ve cam diğerinde geçenlerde Coşku dostumdan satın aldığım yan sanayi kapak ve cam var.
Orjinal olanında çapraz çizgilenme mevcut ama diğerinde böyle bir sorun yok.
Ama açıkcası şunuda belirtmek isterim ki belli bir tecrübeden sonra o çizgiler o kadar da göze batmamaya başlıyor!

Yaw fln belli olmuyo da biri bakınca noldu cam içten ıslanmış gibi duruyo diyo

kapağı değiştirmek istemiyorum cunku yan sanayilerde ekran gri renk sanırım... sadece camı değiştirmenin bi yolu yoktur heral?
btrst Wrote:sadece camı değiştirmenin bi yolu yoktur heral?
tabii ki var
cam ön kapağa yapışık vaziyettedir.ekran camına fön makinesi ile hafif ısı tutarak çok dikkatli bir biçimde köşelerden aralamak suretiyle ön kapaktan kaldıracaksın.yeni camı takıp işlemi sonlandıracaksın.burada önemli olan nokta camın orjinal hizalarını kaybetmemek

Hmm o zaman cam bulmk lazım şimdi xD Sizin oralarda vardır satan birileri haber alırsan haber verirmisin

ben buldum bi kasa söktüm camı griydi idareten kasa o kdr dandikki batarya kapağı bile oturmadı