Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: backup
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
9 mb lık bir backup oluşturdum ama restore ederken avkon.mbm ye kadar gelince çeşitli hatalar alıyorum.(sistem hataları)restart atınca tel açılmıyor.bu oluşturdugum backup dosyasını bilgisayarda açabilirmiyim_?
hiç denemedim ama belki uzantısını değiştirerek sıkıştırılmış dosyaları açan bir programla açabilirsin...
serhatcim,nette, .ARC uzantili dosyalari winzip in acabileceğine ilişkin bir bilgi mevcutWink
yedeği "hafıza kartı" kısmındaki backup ile almadın inşallah caanım spritebackup dururken
9 mb olduğuna göre ne yazıkki öyle yapmışsın ( spritebackup olsa sıkıştırır onu 3-4 mb a düşürürdü yaklaşık ).
o yedekleme mevzuu hiç de sağlıklı değil. tüm dosyaları yedekleyip geri yükleyemiyor
3310 Wrote:yedeği "hafıza kartı" kısmındaki backup ile almadın inşallah caanım spritebackup dururken
9 mb olduğuna göre ne yazıkki öyle yapmışsın ( spritebackup olsa sıkıştırır onu 3-4 mb a düşürürdü yaklaşık ).
o yedekleme mevzuu hiç de sağlıklı değil. tüm dosyaları yedekleyip geri yükleyemiyor

Hımm.Kesin öyle yapmışımdır:)Oldu sağolasınn...

Ben birde winzip ile deniyim bakalım..İhsan ağabeyyyy eywallahBig Grin
Edit:Benim backup'ın uzantısı pbf yani arc deği bunuda açarmı acep bakalım.
Reference URL's