Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: şarj problemi !
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
aylar önce bi FW yüklemiştim bu siteden cmert in hazırladıgı.. ve kullanıyorum bi sorun yok.. ama hangi versiyon oldugunu nasıl veya nerden öğrenebiliyoruz??

bir sorum daha olucak.. şarj da problem yasıyorum. yani şarj oluyo belli bi süre sonra telefon acıksa eger kapanıyo ve şarj olmuyo.. telefon kapalı şarj ettiğimde ise yine belli bi süre sonra şarj olmuyo.. sx1 acıyorum şarj göstergesi SIFIRDA oluyo ama FULL müş gibi dayanıyo.. bazense şarj göstergesi yarımlarda oluyo ama FULL performans veriyor.. bunun nedeni ne olabilir? 2 sorumun cevabını merakla bekliyorum SmileSmile
şimdiden tesekkürlerSmile

NOT: bi başka bölümede açmıştım bu konuyu ama dogru başlık bu olucak sanırsam.. şimdiden tesekkür ederim yardımınız için..
1.Soru 2 secenek var:
1.*#0000#
2.*#06# sonra da bilgi yazan yeri secmek

2.Soru beni aşacak ama belki su sorularımı cevaplarsan yardımcı olabilirim.Olmazsa imdada yetişirler zaten.Wink
- Şarz sorunu ne zaman çıktı? tel ne zamandır bu halde?
- hiç .mbm dosyalarıyla oynadın mı şarj ya da sinyal gostergelerini degistirmek icin ?
- Tel ici yakın zamanda açıldı mı ?
çok sordum ama anca Laugh
2. sorun bende de olmuştu. uzun bi süre öyle kullandım. daha sonra hiç kullanılmaz hale geldi. servise verdim öyle düzeldi
kardeş sen şu yöntemi dene belki olur... bataryana telefon hiç açılmayacak kadar bitir... İyice paketle(buna dikkat et) sonra buzluğa koy 2-3 saat beklesin buzlukta...Bataryayı teelefona tak şarj et olursa belki olur... kesin bir yorum yapamayacağım sorununuda bilmiyorum ama en azından bataryanın ömrü uzar Wink
Nedeni Basit Batarya Ömrünü Doldurmuş ee dünyaya kazık çakacak değil ya Big Grin
Yeni Batarya alman gerekiyor
yasincelik Wrote:Nedeni Basit Batarya Ömrünü Doldurmuş ee dünyaya kazık çakacak değil ya Big Grin
Yeni Batarya alman gerekiyor
Demek ki doğru demişim...
@10Jackal
Sen benim anlattığım işlemi yap bataryanın ömrünü uzatırsın
Hatta yaptıktan sonra bu linkten sonucu görebilirsin => http://forum.teknomag.com/showthread.php?tid=2282
"MaGNeS" kardeş üstüne alınma senden öncede forumda yazanlar oldu onlara da aynı cevapları verdim, bahsi geçen o buzdolabı hikayeleri tamamen uydurma akümülatörün veya bataryanın belirli bir şarj, deşarj ömrü vardır.

Bilgi edinmek isteyen yazıyı sonuna kadar okusun, sadece burada yazılı olana bakmak isteyen "batarya ömrü" konusunu okusun.

[Image: bataryajc5.jpg]
evet yaklasık 3 sene oluyo kullanıyorum sx1 imi Smile ömrü bitmiş olma ihtimali kuvvetle mümkün Big Grin saolun arkadaslar Wink bu arada *#0000# yaptıgımda..
" SVN:15
20062006
Appl SW: cmert "
yazıyo bundan sonra yeni fw cıktı mı acaba değiştirsem mi sizce ??
SX1'in ömrü niye bitsin, bitse bitse batarya bitmiştir.
En son up4_plus var,
"SVN:15
17022007
Appl SW: CMERT"
10jackal kardeş aynı şarj problemi bende de var...üç tane orjinal bataryam var ama hepside mi ömrünü bitirir...son çare olarak bi yeni batarya alacam..inşallah sorun bataryadadır..
shaktar09 Wrote:10jackal kardeş aynı şarj problemi bende de var...üç tane orjinal bataryam var ama hepside mi ömrünü bitirir...son çare olarak bi yeni batarya alacam..inşallah sorun bataryadadır..

bizim mekana gel bakalim bi göz atalim cagriWink
Reference URL's