Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: N73 'de Resmi Tam ekran yapabilme yardım
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
arkadaşlar Çekdim bi resmi  tam ekran yapamıyorum sanırm bu modelerde desteklemiyor o yüzden yeni tema yapmamız gerkiyor ben bu kadarını çözebildim N73 e nasıl tema yapabilirm yada resmi Tam ekrana nasıl yapışdırabilirm Bana yardım edebilcek arkadaşları Msn adresmi yazıom Lütfen yardımcı olun arkadaşlar burayada yazabilrisniz
Series 60 Theme Studio Yapılan Tema yı N73 desteklemior Ben resim versem onu temaya dönüşdürebilcek arkadaşlar varmı acaba
bende 3250 için tema creator arıyorum ama yok bulamadım , sanırım 3.rd ler için beklicez :S
Theme DIY
Arkadaşlar aradığınız program yeni açılan "symbian OS9.XX proları" başlıklı konuda "Theme DIY" olarak linki ile beraber verilmiştir..
Vay Be N73 lerde bile tam ekran olayı yok yani Big Grin
ehehe avut kendini abi bnde öle yapıom Toungue
Activate Wrote:Vay Be N73 lerde bile tam ekran olayı yok yani Big Grin

tam ekrandan kasıt geri plan resmiBig Grin hemen de hazırız ha galebe çalmayaBig Grin
eğer mutlu edecekse söyleyim portre görünümünde N95te de tam ekran olmuyor ama lanscape modunda tam ekran oluyor Laugh
en 73 tetipten kaybediyo ya bedava tutuştursalar elime satıp sx1 alırım Big Grin
bence o telefon 2. 6600 vakası Toungue
Reference URL's