bircok kişi sx1ini servisten cihaz değişimi ile değiştirdi..benimde cihaz değişimi olcak ancak ne model gelecek belli değil..sx1 değişimi olan arkadaslar buraya yazarlarmı....
[bazı arkadaslar değişik konular altında yazmış ancak tek konu altında olmasını istedim]
bana piyangodan cx75 çıkmıştı ama çok oldu... son dönemde ef81 verilen çok kişiye rastladım...
peki hiç sxg75 alan oldumuki??
bir adet nokia n71 aldım ve bir tane de ef81 gelecek yolda...
Bu konunu açıldığı iyi olmuş

servise iceblue yollamıştım, carbonblack gelmişti

bakalım bana ne gelecek..cx 75 gelmesinde..ustelik benim cihaz garanti dışıydı:Dbi ara kasasını değiştirmiştim,buzzer upgrade yapıp orjinale donmustum..ama iyi niyetten olsa gerek bişey cıkmadı...heyecanla bekliyoruzzz

sana da EF81 verirler, bak buraya yazıyorum

bu arada Eskişehir deydin değil mi, hangi servise yolladın ?
evet eskişehir ama buyuk ihtimal ankaraya yollamışlar..gecen hafta sorduğumda yeni cihaz gondercekler demişti..ama bende model ne diye sormadm...
insan sormaz mı yaa

neyse hayırlısı olsun

vay hemşerim

bnm cihazı ben eskişehirden vermiştim istanbula yollamışlardı...

keşke ne model diye sorsaydın...

saolun beyler,bakalım heyecanla bekliyorum..yakın zamanda gelir heralde..zaten geldiğinde ilk haber edeceğim yer burası olacak..
Şimdiden hayırlı olsun yeni telefonun...

nokia n71 hiç ama hiç bekleme..ben bi şans aldım,artık vermediklerini söylediler...bu arada cx75 de gelmez...%99 ef81 gelecek..coşkuya katılıyorum...bu arada giden sx1lerimin yerine yeni sx1 sordum bugün 2-3 yere...140a buldum,temizgbiydi ama güvenemedim...diğer 2sini söyleyemeyeceğim,kıyılır mı s1'e?
yazım hataları için kusura bakmayın...otobüs yolculuğundayım (ankara-ünye) çarum-sungurlu'da bir dinlenme tesisinde beleş internet vardı ordan yazıyorum,klavye avuçlamış afedersiniz....

regulus_black Wrote:yazım hataları için kusura bakmayın...otobüs yolculuğundayım (ankara-ünye) çarum-sungurlu'da bir dinlenme tesisinde beleş internet vardı ordan yazıyorum,klavye avuçlamış afedersiniz.... 
Çorum olsa gerek memleketim...

sx1 i değiştirmek için illaki bozuk olması mı gerekiyor?
yada memnun değilsek değiştiriyorlar mı?
kulakcubugu Wrote:sx1 i değiştirmek için illaki bozuk olması mı gerekiyor?
yada memnun değilsek değiştiriyorlar mı?
değiştirmek istiyorum,sıkıldım artık diyosun yani!!!!

sx1 den sıkılma diye bişey söz konusu bile olamaz.
sadece sormaktı maksatım

beyler bugun bana s88 werdiler ama bu telefonun bu kadar iğrenc olacağı aklıma gelmezdi..ekran olayı zaten başlı başına yeter teli kotulemek için..ikonlar,ekrandaki yawaslık.ses kalitesnn dusuk olması..hemde cok dusuk,menunun cok basit olması...asla tavsiye etmeceğim bir telefon....
desene sx1in değeri daha da artti:Dgeçmiş olsun
yukaridaki mesajlarda bi imzada gözüme bişey carpti kusura bakmayın...
regulus Wrote:Rap kültürümüz değil Tamam!!
o Zaman Pop kimin?
Rock kimin?
Arabesk kimin?
CEVAP VERİN!!!
cevap vereyim...
pop ingiliz kültürü müziktir bir anda ortaya cıkan demektir,
rock'ın bizim kültürümüzde yeri yoktur
arabesk ise araplarındır(arabesque)
bunların hiçbirinin bizim kültürümüzle alakası yoktur aslında...umarım görürsün bu mesajımı coktandır sitede yoksun

3 aydır yeni cihaz mı bekliyordun ?

keşke beklediğine değer bir cihaz (en azından EF81) gönderselermiş, s88 yazılımı benq tarafından hazırlanmış bir cihaz, gelişime kapalı yani.orjinal 3 adet temasından başka tema bile kullanamazsın.ne diyelim artık umarım seversin

ewet ya wala direk satmayı dusunuyorum....
bu arada lutfen RAP e laf ollmasın...bende bi MC'yİm..
hatta 24unde eskişehrde konserimiz war beklerz