Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: SX1_CMERT-TURKIYE-RETAIL-uk-el-tr_15_ALL in ONE
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
olmadı ya yine dil ingilizce anlamadımkiSorry

halbuki telefon dil seçeneklerinde türkçe seçeneği var ama niye olmadıSad
evet şimdi oldu işteYahooYahoo

önce ayarlaradan otomatik dedim tel kapanıp açıldı,sonra türkçe seçeneğini yeniden işaretledim,
tekrar kapanıp açıldı ve şimdi türkçeBig Grin

valla n95 im var ama sx1 in heyecanı başka vallaPopcorn
Dostum o kadar büyük bir iş yapmışsınki gerçekten ellerine sağlık servisten gelen telefonum contacs.dcb dosyasını tanımıyordu senin versiyonun kurdum şuan çatır çatır bütün numaralarıma erişebiliyorum yoksa 22.5 dolara bi program var noki diye onu almak zorunda kalacaktım ellerine sağlık ...
teşekkürle çok güzel olmuş
ahh sx1 ahh bozuldun gittin...
sağol ellerine saglık
bunda da aynı sorunvar
arama sonrası özet gostermiyor
acık oldugu halde gostermiyor
sorun hafıza kartından veya geri yüklediğin yedekten kaynaklanıyor.
önce mmc yi çıkarıp durumu kontrol et, devam ediyorsa önemli bilgilerini yedekleyip format çek !
hallettim
senin bu fw de palet i z den cıkartıp c ye almak istiyorum ne yapmam gerek
DigitalMan Wrote:hallettim
senin bu fw de palet i z den cıkartıp c ye almak istiyorum ne yapmam gerek

all-in-one'da fcapalette ve fcamem patchleri ve gerekli yazılımlar yok, yani paleti c:'ye alamazsın tabii eğer coşku yeni bir fw çıkarmayı düşünmüyorsa Big Grin
palet.dll i değiştirip z ye mi peçliycez o halde
DigitalMan Wrote:palet.dll i değiştirip z ye mi peçliycez o halde
evet...
Vakti zamanıda o patchları eklemedim çünkü 1-2 ufak hata barındırıyordu.FCA efendi hatasız patch yaptı da eklemedik mi Toungue

nadiren Wrote:all-in-one'da fcapalette ve fcamem patchleri ve gerekli yazılımlar yok, yani paleti c:'ye alamazsın tabii eğer coşku yeni bir fw çıkarmayı düşünmüyorsa Big Grin
paleti editledim ve patchledim
komle siyah yaptım siyahta bir tema yaptım
yazılar yeşil menu siyah
iconlar neon gorunumunda super oldu valla

işte şimdi oldu be
Big Grin
alttaki samsung menusunu elde edemesemde baya güzel bir sey oldu
ufak tefek hatalar var tabi bittiginde sizlerle paylaşacagım

[Image: themesneuau1ek3.png]
DigitalMan Wrote:[Image: themesneuau1ek3.png]

benim cx75 te vardı buna benzer bi menü iconu Toungue
cmert Wrote:Vakti zamanıda o patchları eklemedim çünkü 1-2 ufak hata barındırıyordu.FCA efendi hatasız patch yaptı da eklemedik mi Toungue

nadiren Wrote:all-in-one'da fcapalette ve fcamem patchleri ve gerekli yazılımlar yok, yani paleti c:'ye alamazsın tabii eğer coşku yeni bir fw çıkarmayı düşünmüyorsa Big Grin

haklısın coşkucan, fca efendinin o zamanki patchleri bayağı sorunlu idi, şu ankinde tek sorun teli açıp kapadığında renkler karışıyor, bunu da paleti tekrar magentaya ayarlayıp önleyebiliyorsun!... Thumbup
cagri Wrote:

bu kadar sevdiniz, akşama hazırlayayım size bir neonlu tema!... Laugh
nadiren Wrote:
cagri Wrote:

bu kadar sevdiniz, akşama hazırlayayım size bir neonlu tema!... Laugh

hazırla bakalım Big Grin
sen hazırla bende senin fw yi test edecem
Big Grin
ölü bir tane sx1 vardı da bugun canlandırdım test amaclı kullanıyorum
DigitalMan Wrote:hazırla bakalım Big Grin
Big Grin

v2b'yi yükle, yalnız unutma benim fw'ler ilk açılışta hafıza kartına ihtiyaç duyar, daha sonra olmasa da olur ama ilk açılışta hafıza kartı takılı olmalı Wink
nadiren Wrote:
DigitalMan Wrote:hazırla bakalım Big Grin
Big Grin

v2b'yi yükle, yalnız unutma benim fw'ler ilk açılışta hafıza kartına ihtiyaç duyar, daha sonra olmasa da olur ama ilk açılışta hafıza kartı takılı olmalı Wink

nadiren
senin fw de flash sms varmı
DigitalMan Wrote:nadiren
senin fw de flash sms varmı

hayır yok, hiç kullanmadığım bir özellik olduğu için patchlemedim ama istiyorsan sen ekleyebilirsin pekala, eğer 32mb'lık flasha sahipsen 32 mb patchi ile beraber flash sms patchini ekleyebeilirsin fw'ye...
neyse mum var onu kullanırım flash sms yoksa Big Grin
senin fw yi yarın test etcem
harikasın cmert
bu fw ile işlemci hızındada bir hızlanma oluyor mu mesela kalıcı olarak 144 mhz de çalışması gibi
muhammedtaner Wrote:bu fw ile işlemci hızındada bir hızlanma oluyor mu mesela kalıcı olarak 144 mhz de çalışması gibi
tabii ki, ayreten sx1speed programı ile istediğin hıza kendin de ayarlayabiliyorsun...
merhaba cmert arkadaşımıza çok teşekkür ediyorum...

bi cesaret bugün sx1 ime sw yükledim. telefon yeniden doğdu sanki, herşeyi ile süper. dimmer programı tam aradığım şeydi mesela

emek verilmiş yapılmış, siemens firması bile bu kadar arkasında durmadı sattığı cihazın.

son nefesini verene kadar kullanıcam sx1 telefonumu Smile
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Reference URL's