Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: SX1_CMERT-TURKIYE-RETAIL-uk-el-tr_15_ALL in ONE
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
emrahozkan Wrote:merhaba cmert arkadaşımıza çok teşekkür ediyorum...

bi cesaret bugün sx1 ime sw yükledim. telefon yeniden doğdu sanki, herşeyi ile süper. dimmer programı tam aradığım şeydi mesela

emek verilmiş yapılmış, siemens firması bile bu kadar arkasında durmadı sattığı cihazın.

son nefesini verene kadar kullanıcam sx1 telefonumu Smile

şimdiye kadar orjinal fw ile druduğun kabahat Wink, ben sx1'imi temmuz 2007'de aldım 100'den fazla fw atmışımdır cihaza, özellikle fw hazırlama devresinde bazen günde 10 fw atıyordum Big Grin
nadiren Wrote:

bi cesaret bugün sx1 ime sw yükledim. telefon yeniden doğdu sanki, herşeyi ile süper. dimmer programı tam aradığım şeydi mesela

emek verilmiş yapılmış, siemens firması bile bu kadar arkasında durmadı sattığı cihazın.

şimdiye kadar orjinal fw ile druduğun kabahat Wink, ben sx1'imi temmuz 2007'de aldım 100'den fazla fw atmışımdır cihaza, özellikle fw hazırlama devresinde bazen günde 10 fw atıyordum Big Grin

öyle deme nadir abi bea,ben sx1i tam 1.5 sene orjinal fw13 ile kullandımBig Grin
saol
nadiren Wrote:

Maşşşallahhh Big Grin
arkadaşlar cmert kardeşimiz olsun nadiren kardeşimiz olsun firmware 15 nasıl yapıyorlar ben kendime özel olan bir firmware 15 yapmak istiyorum.bilgisi olan arkadaşlarımdan yardım istiyorum.
orjinal fw'yi açıp istediğin özellikteki patch'leri yamaman lazım böylelikle kendine yeni fw yaratmış olursun..açıklama forumda olması lazım
fw işi kimsenin tekelinde olmasın; dileyen dilediği gibi kendi istediği yazılımı yapsın diye ne biliyorsak forumda paylaşmadık mı ? herşey birkaç tık uzağında ! Wink

erkahan Wrote:arkadaşlar cmert kardeşimiz olsun nadiren kardeşimiz olsun firmware 15 nasıl yapıyorlar ben kendime özel olan bir firmware 15 yapmak istiyorum.bilgisi olan arkadaşlarımdan yardım istiyorum.
cmert kardeş kendi tekelimde demedim sadece yaptığımız işten zevk alarak yapmak istediğimden dedim.yoksaki bu firmwareleri sizler yayınlamasaydınız bizler nereden bilecektik.o yüzden emek verenlerin hakkını ben asla yemem.sadece bende yapabilirmiyim diye sordum.birde unutmadan senin firmware yüklü dimmerde sorun var tuş işıklarını ayarlama yapılmıyor.sadece ekran ışık ayarı yapabiliyorum.
erkahan Wrote:birde unutmadan senin firmware yüklü dimmerde sorun var tuş işıklarını ayarlama yapılmıyor.sadece ekran ışık ayarı yapabiliyorum.
dimmer'ı açıp açma tuşuna basarsan tuş ışığını açabilirsin ayarlamak için, default olarak kapalı ayarlamış coşku o kadar, yoksa dimmer'da bir problem yok!...

fw yapmaya gelince, coşku tevazusundan fazla bahsetmemiş ama patch yapmak başka, fw hazırlamak ise bambaşka!... özellike a sürücüsünün içeriğini eksiksiz ve sorunsuz hazırlamak tahmin edemeyeceğin kadar zor, emin ol!... haa, yok abicim ben bu şe baş koydum öğreneceğim bu işi dersen şu linkteki topic'i bir inclee öncelikle:

http://forum.teknomag.com/showthread.php?tid=1138
nadiren palette toll yaptım uyguladım telefon orijinal haline geldi şimdi yeniden firmware yüklemem gerekiyor.palette toll olayını henüz çözebilmiş değilim.nadiren varsa C2F+v3 nadiren versiyon.linkini verebilirmisin.
coşku yeni bir fw hazırlığındamısın

düzeltme : isim yazım yanlışı
o günler geride kaldı Smile
hım tamam sağol
ARKADASLAR ONCELIKLE MRB BEN DJ VOLKİ-C BENDE SX1 HASTASI OLAN ARKADASLARDAN BIRISIYIM UZUN ZAMANDIR FW LWERLE ILGILENIYODUM AMA FLASH YAKMA KORKUSU YUZUNDEN BISI YAPAMADIM EN SONUNDA HER SEYI GOZE ALARAK YAPTIM VE BASATILI OLDU ONCELIKLE CMERT $ NADIREN ARKADASLARIMA COK TSK EDERIM COK SAOLUN EMEKLERINIZDEN DOLAYI AMA NADIREN KARDESIMIZIN YAZILIMININ BIR KAC HATASINI GORDUM SU ANDA CMERT KARDESIMIZIN FW SINI KULLANIYORUM GAYETTE MEMMUNUM IKISINEDE TSK LERIMI BIR BOC BILIRIM BASARILARININ DEVAMINI DILIYORUM KKOLAY GELSIN

KESKIN GANGSTA MC_VOLKİ-C

teknomag.com teknomag.com teknomag.com teknomag.com
[quote=volki-ceza]
ARKADASLAR ONCELIKLE MRB BEN DJ VOLKİ-C BENDE SX1 HASTASI OLAN ARKADASLARDAN BIRISIYIM UZUN ZAMANDIR FW LWERLE ILGILENIYODUM AMA FLASH YAKMA KORKUSU YUZUNDEN BISI YAPAMADIM EN SONUNDA HER SEYI GOZE ALARAK YAPTIM VE BASATILI OLDU ONCELIKLE CMERT $ NADIREN ARKADASLARIMA COK TSK EDERIM COK SAOLUN EMEKLERINIZDEN DOLAYI AMA NADIREN KARDESIMIZIN YAZILIMININ BIR KAC HATASINI GORDUM SU ANDA CMERT KARDESIMIZIN FW SINI KULLANIYORUM GAYETTE MEMMUNUM IKISINEDE TSK LERIMI BIR BOC BILIRIM BASARILARININ DEVAMINI DILIYORUM KKOLAY GELSIN

Nadiren' in Fw sinde ne gibi bir hata gördün?
yeni sx1 e all in one kurdum ondan önce ilk alındığını halindeydi. şu anlık bi iki program sorunu dışında gayet güzel olmuş. eline ve emeğine sağlık
Teşekkürler Smile
adamım emeğine sağlık cok guzel olmuş
Artık yazılım yapmıyorsun sanırım. Alışmıştık senin firmware kullanmaya. Neyse hayırlı olsun. Olmadı hep birlikte java 2.0 tabanlı telefonlara mı el atsak
herşey zamanında güzeldi Smile
sağol kardes
cok guzel bir fw ellerine sağlık dostum..
gercekten cok guzel cok hosuma gitti...
ya arkadaslar foruma ne oldu yaha hangı lınke tıklıyosak olu forum yonetıcılerı su ıs bı el atın lutfen yha hele ozellıklede cmert arkadasımızın fw lerı hepsı ucmus saglam bı tane lınk yok baba bı el atın yaha kolay gele
link sağlam ... hatta 1112 kişi indirmiş, 1113. kişi olmaman için hiçbir neden yok Smile

(09-20-2008 10:32 AM)volki-ceza Wrote: [ -> ]ya arkadaslar foruma ne oldu yaha hangı lınke tıklıyosak olu forum yonetıcılerı su ıs bı el atın lutfen yha hele ozellıklede cmert arkadasımızın fw lerı hepsı ucmus saglam bı tane lınk yok baba bı el atın yaha kolay gele
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Reference URL's