05-06-2007, 01:43 PM
05-06-2007, 04:10 PM
:clapping:sagolasın cmert gene sevindirdin bizleri hemen indirip yüklemeye başlayayım teşekkürler..........

05-06-2007, 09:26 PM
ellerine sağlık ogg player çok ii olmuş
05-06-2007, 11:58 PM
cmert son bu fw nde diğerleri gibi çok stabil olmuştur.eğer sx1 im kayıplara karışmasaydı,bu fw yle yavruyu mutlu ederdim......
05-07-2007, 12:02 AM
tekrar geçmiş olsun ...
belki bir SX1in daha olursa yazılımda , bende burdayım
belki bir SX1in daha olursa yazılımda , bende burdayım

05-07-2007, 06:33 PM
cmert bende kurdum bu fw yi benm tele mplayer dışında sorun yok
MPLAYER açılıyo ama aşağı yukarı yapınca tel resetleniyo
tek sorun bu bendeki acaba diğer yükleyen arkadaşlarda da bu sorun var mı?
çözümü ne acaba..
çözümü ne acaba..
05-07-2007, 07:48 PM
ELLERİNE SAĞLIK ADAMIM ŞU AN İNDİRİYORUM. YENİ BİR FW OLDUĞU İYİ OLDU BİR BAKALIM NELER VARMIŞ? 
05-07-2007, 08:05 PM
coşku abi eline sağlık çok güzel olmuş da bu renk paletlerinde kırmızı ve pembbe yazıyor seçiyoruz blue sky... 

05-07-2007, 10:12 PM
tuş kilidi otomatik olarak nasıl kilitleniyor , yardım edermisiniz
05-07-2007, 10:39 PM
cabbar34 Wrote:tuş kilidi otomatik olarak nasıl kilitleniyor , yardım edermisiniz
Dimmer programını incelemeni tavsiye ederim
05-07-2007, 10:47 PM
cabbar34 kardeş aşağıdaki linkte dimmer ile alakalı bazı sorularının cevabını bulursun
(otm. tuş kiliti, ekran kor. vb.)
http://forum.teknomag.com/showthread.php?tid=1694
(otm. tuş kiliti, ekran kor. vb.)
http://forum.teknomag.com/showthread.php?tid=1694
05-07-2007, 10:47 PM
gizli.ajan_sx1 Wrote:cmert bende kurdum bu fw yi benm tele mplayer dışında sorun yok
çözümü ne acaba..
uzun uzun test ettim, hiçbir problem yok

05-08-2007, 04:00 AM
emeğin için çok teşekkürler cmert. 2 gün önce de donanım haberde bi yerde cmert artık fw yapmıcak elini çekti gibi bi söylem geçmişti oraya yazdım up5 yakında diye ama up5 olmamış all in all olmuş
up4plusta arkaplanı açılış resmini startupı menü ikonlarını ve renk paletini hepsini birden değiştirince bende fw kullanılmaz hale geliyordu bunda umarım bunu yaşamam
birde bu fwnin ismi neden up5 olmadı merak ettim?
son olarak birdahaki fw için 2 önerim olucaktı
1- arama kaydındaki bi numaraya seçenekler/sms yolla eklentisi yapılabilirmi?
(ki olsa benim işime yarar arama kaydında bulunan kayıtlı olmayan bi numaraya sms yollamak isteyince ya aklımda tutup biyere yazıp işimi görmek zorunda kalıyorum yada numarayı rehbere ekleyip ondan sonra msj yollamak zorunda kalıyorum )
2- daha önce soruldumu bilmiyorum fmtuner programı hoparlörden verebilir mi ?
up4plusta arkaplanı açılış resmini startupı menü ikonlarını ve renk paletini hepsini birden değiştirince bende fw kullanılmaz hale geliyordu bunda umarım bunu yaşamam
birde bu fwnin ismi neden up5 olmadı merak ettim?
son olarak birdahaki fw için 2 önerim olucaktı
1- arama kaydındaki bi numaraya seçenekler/sms yolla eklentisi yapılabilirmi?
(ki olsa benim işime yarar arama kaydında bulunan kayıtlı olmayan bi numaraya sms yollamak isteyince ya aklımda tutup biyere yazıp işimi görmek zorunda kalıyorum yada numarayı rehbere ekleyip ondan sonra msj yollamak zorunda kalıyorum )
2- daha önce soruldumu bilmiyorum fmtuner programı hoparlörden verebilir mi ?
05-08-2007, 02:44 PM
sx1_cini Wrote:1- arama kaydındaki bi numaraya seçenekler/sms yolla eklentisi yapılabilirmi?
ekleyebileceğim herşeyi zaten ekledim, bahsi geçen bir eklenti şimdilik yok, bu saatten sonra fazla yenilik beklemekte yanlış olur

Quote:2- daha önce soruldumu bilmiyorum fmtuner programı hoparlörden verebilir mi ?
fm tuner yalnızca kulaklıktan çalışıyor

FW ismine gelince, UP serisi zamanında ardı arkasına yenilikler çıkıyordu o nedenle bir seri şeklinde ilerliyordu FW ismi.şimdi öyle bir durum olmadığına göre ismi bu şekilde uygun gördüm

05-08-2007, 08:54 PM
CMERT adamım fw tam sx1'e layık olmuş, beyaz temayı hep tek geçerim. köpek resmi beni bitirdi zaten. Anten ve güç simgeleri nostalji kokuyor. Stabilite tam anlamıyla harika. dimmer güncel sürümü isteği karşılıyor. v.s v.s Takıldığım şey menüye girince sol üsteki cip simgesi ve kamera kalasöründeki kamera simgesi.Onlar makyajlanabilir kanımca.mesela menü simgesi için monitor ekranı falan. 1 günlük inceleme sonucum bu. Ellerine sağlık. SX1'e taze nefes aldırdığın için.... 

05-08-2007, 10:30 PM
gercektende mükemmel olmus ellerin dert görmesin sein sx1 de tek gecerim
seni tek gecerinm bu alemde
seni tek gecerinm bu alemde
05-08-2007, 10:35 PM
DARK_LORD Wrote:Takıldığım şey menüye girince sol üsteki cip simgesi ve kamera kalasöründeki kamera simgesi.Onlar makyajlanabilir kanımca.mesela menü simgesi için monitor ekranı falan. 1 günlük inceleme sonucum bu. Ellerine sağlık. SX1'e taze nefes aldırdığın için....
Beğendiğine sevindim

çip ve kamera simgeleri yazdığın gibi makyajlanabilir
05-09-2007, 01:22 PM
cmert kardeşim elllerine sağlık...
05-09-2007, 02:12 PM
coşku abi gerçekten çok güzel fw yapmışsın tekrar anladım... yeni aldığım ice blue sx1'imede all in one yükledim... ellerine sağlık 

05-09-2007, 05:56 PM
şuaan itibarı ile indiriyorum birde bunu yükleyip deniyelim.fw için ellerin dert görmesin teşekürler.
05-09-2007, 09:07 PM
ARKADASLAR BENİM AVATAR RESMİNDEKİ GİBİ RENKTE SX1 İ OLAN YADA BU KASADAN KIRMIZI BULURUM DİYEN VARMI VARMI BU KASAYI ÇOK ARADIM AMA BULAMADIM
05-09-2007, 10:13 PM
dekmanci Wrote:ARKADASLAR BENİM AVATAR RESMİNDEKİ GİBİ RENKTE SX1 İ OLAN YADA BU KASADAN KIRMIZI BULURUM DİYEN VARMI VARMI BU KASAYI ÇOK ARADIM AMA BULAMADIMo kırmızı kasanın adı mclaren edition üretildi ama sanırım Türkiye'ye gelmedi...

05-10-2007, 05:01 AM
MaGNeS Wrote:dekmanci Wrote:ARKADASLAR BENİM AVATAR RESMİNDEKİ GİBİ RENKTE SX1 İ OLAN YADA BU KASADAN KIRMIZI BULURUM DİYEN VARMI VARMI BU KASAYI ÇOK ARADIM AMA BULAMADIMo kırmızı kasanın adı mclaren edition üretildi ama sanırım Türkiye'ye gelmedi...
bende yarışlarda bi takıma sponsor olan siemensin kıyak olsun diye bu kasaya sahip sx1lerden 500 tane ürettiğini duydum türkiye gelmediğini düşünüyorum arkaş gibi
05-10-2007, 04:01 PM
saolasın cmert suskunluk bitti sx1ler tekrar şenlendi...
05-10-2007, 07:33 PM
valla cmert kanımızca 4 çekerli olmuş,ellerin dert görmesin.dün hemen kurdum canavar gibi herşey muntazam...