Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: SX1_CMERT-TURKIYE-RETAIL-uk-el-tr_15_ALL in ONE
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Çok sağolasın... Klavyene sağlık...
ellerine sağlık sasalim yükleye bilirsek daha fazla ını yazarım
keşkem sx1'im olsaydı da yükeyebilseydim....neyse artık...sx1'i olanlara hayırlı olsun..eine sağlık coşku
Herkese toptan teşekkürler Big Grin
4 , 4+ , ve bu son versiyon arasında pek fark yok galiba ama en sağlam sürümler. Eline sağlık yapmışsın gene yapacağını.Tüm sx1 cilere hayırlı olsun.
dostum emeğine sağlık...
burak3590 Wrote:4 , 4+ , ve bu son versiyon arasında pek fark yok galiba ...

patch olmayınca elimden daha fazlası gelmiyor Rolleyes

Quote:dostum emeğine sağlık...

aramıza tekrar hoşgeldin Big Grin
sağol Coşku bey kardeşim. ellerine sağlık senin

benim cihazdan sonra bu gün arkadaşa aldığımız 32 lik siyah SX1 i de şenlendirdik
3310 Wrote:sağol Coşku bey kardeşim. ellerine sağlık senin

benim cihazdan sonra bu gün arkadaşa aldığımız 32 lik siyah SX1 i de şenlendirdik

sayende eş, dost "all in one" lı oldu Kutlu abim Big Grin
24mblik telefona 32 kurunca telefon sıyırıyo peki 32mbliğe 24 kurarsak bişey olurmu???
Hiçbirşey olmaz, yazılım zaten 24 lük Wink
cmert Wrote:
burak3590 Wrote:4 , 4+ , ve bu son versiyon arasında pek fark yok galiba ...

patch olmayınca elimden daha fazlası gelmiyor Rolleyes

Quote:dostum emeğine sağlık...

aramıza tekrar hoşgeldin Big Grin

saol dostum aranızda olmaktan gercekten cok mutluyum...
umarım buradaki SX1 kardeşliğimiz dewam eder...
mesela eksik yön değilde... iki tane hesap makinası var... Shifty birini kaldırıp daha değişik bir yazılım kurulabilir.
walla kıl'lık olsun die düşündüm bayaaa, bulamadım , helal len coşku 8))
eros Wrote:walla kıl'lık olsun die düşündüm bayaaa, bulamadım , helal len coşku 8))

Big Grin sende bulamadıysan olay bitmiştir Toungue

MaGNeS Wrote:mesela eksik yön değilde... iki tane hesap makinası var... Shifty birini kaldırıp daha değişik bir yazılım kurulabilir.

bahsi geçen uygulamanın diskte kapladığı alan 29KB, kaldırsam hangi uygulamayı ekleyebileceğimi de belirtin bari bir işe yarasın Excl
hacı yeni fw ye kamasutra yı da ekleyiver Smile))
ehuehuee
sadece öneriydi boyutunun ne kadar olduğunu bilmiyordum...Kamasutra ii fikir Big Grin Big Grin Big Grin Wink
emegine saglık cmert en kısa zamanda kurmaya çalışıcam
Sağol Coşku kardeş yine güzel bir fw çıkarmışsın.teşekkürler.

Benim bir sıkıntım var arkadaşlar yav bilmem sizdede varmı ? ve nasıl halledeceğiz..

Eski versiyonda bilgi mesajı gelince ekrana küçük pano çıkıyor ve kanalın adı yazıyor görüntüle diyince açılıyordu.baya güsel bişeydi Thumbup ama şimdi öle bişi çıkmıyor Shy.bilgi mesajının geldiğinden haberim olmuyor bunu nasıl halledebiliriz.Popcorn
Şimdiden Teşekkürlerimi Sunarım...Shades
Mesajlar / Seçenek / Ayarlar / Hücre yayını alım durumunu kontrol et Wink
cmert Wrote:Mesajlar / Seçenek / Ayarlar / Hücre yayını alım durumunu kontrol et Wink

Kardeşim açık ama..
Hatta ara sıra bakıyorum,mesajlar gelmiş okuyorum Smile
Naptım ben buna yav..
Nasıl halletcez bunu bilmem Drinks
Seçenek / Hücre Yayını konular üzerindeki abonelik durumunu kontrol edin, yine olmuyorsa format Smile
cmert Wrote:Seçenek / Hücre Yayını konular üzerindeki abonelik durumunu kontrol edin, yine olmuyorsa format Smile

Mesaj geliyor okuyorum ama ekranda çıkmıyor..fw yükledikten sonra o kadar çok format attım Smile yine olmadı formattan aşağısı kurtarmıyormu yaav Cray ama format atınca dosyalarımıkarttan geri yüklüyorum bunun bir etkisi olmaz heralde..
backup.arc dosyalarını açan proyu buraya upload etmeniz mümkün mü?arkadaşa all in one kuracağız ama telefon numaralarını yedeklemek istiyor.

sağlam çalışma cmert teşekkürler Wink
cmert kardes all one da bir problem var memori karttan waw zilsesi seçince telefon caldığı zaman karsı taaraf kapatınca 20 saniye calmaya devam ediyor beni bilgilendirirsen sevinirim saygılar
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Reference URL's