Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: SX1_CMERT-TURKIYE-RETAIL-uk-el-tr_15_ALL in ONE
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
formatlı halde dene bir problem olmayacaktır ...
Arkadaşlar telefonum arkadaşımdaydı yanlışlıkla *#7370# ile format atmış. Tabi telefon bozulmuş . Şimdi All in One ı yüklüorum telefon yine açılmıo sürekli yeniden başlıo açılmıo bir türlü ne yapabilirim ?
yasincelik Wrote:Arkadaşlar telefonum arkadaşımdaydı yanlışlıkla *#7370# ile format atmış. Tabi telefon bozulmuş . Şimdi All in One ı yüklüorum telefon yine açılmıo sürekli yeniden başlıo açılmıo bir türlü ne yapabilirim ?

Tıkla Bakalım Belki Bu işini Görür..
yasincelik Wrote:Arkadaşlar telefonum arkadaşımdaydı yanlışlıkla *#7370# ile format atmış. Tabi telefon bozulmuş . Şimdi All in One ı yüklüorum telefon yine açılmıo sürekli yeniden başlıo açılmıo bir türlü ne yapabilirim ?

yapman gereken şuydu; önce FW15 yükleyip durumu kurtarmak, sonra istediğin fw yi yüklemek.bataryayı bir şekilde doldurup yazdıklarımı uygula Wink
herkese selam..
üstad fw harika olmuş ellerine sağlık. gayet kolaylıkla yükledim. fakat ( Smile ) normalde kendi SDS programı ile outlook ile senkronize ederek telefon numaralarımı ve isim-adres bilgilerini yüklüyordum. ancak bu yeni fw yi yükledikten sonra senkronizasyon ok demesine rağmen rehber bomboş...lütfen acilen yardım... walla 200 küsür no-isim ve e-mail var..
herkese şimdiden teşekkürler..
SDS rehber dosyasını (contact.cdb ) orjinal adresi olan c:/system/data içine kopyalar.bu ve bir önceki fw de adres c:/system/cont olarak değiştirildi.ilgili dosyasyı c:/system/cont içine klasör adıyla oynayarak kopylayın.
Teşekkürler..
Yahoo Abi ellerine saglık ve helal olsun sana ve emegi gecen herkese.Başka söz bulamıyorum söylenecek.Daha yüklemedim indiriyorum ama şimdiden çok teşekkürler.
ClappingŞİMDİYE KADAR HEP nokia larım VARDI AMA ARTIK 2 TANE MUHTEŞEM ^^ SX1^^ İM VAR sizin sayenizde!!!! Drinks
ellerine sağlık şimdi indirip deniyorum teşekkürler
kardeş güzel fw olmuş eline sağlık yalnız benim bir önceki ve bu fw dede bir sorunum var radyo dinlerken kulaklıktaki butona iki kez basınca eskiden radyo joyistik yukarı tuşuna basmış gibi kanar arardı şimdi sadece kayıtlı 3-4-5 tuşlara gele kanalları tektek geziyor birde ben adsl den internete baglanmak için mrouter i pc ye kurup telefonada gnubox kurup ayarlarını yapıp cepten internete çıkıbiliyordum önceki ve bu fw de ayarları normal yapmama rağmen opera veya benzeri tarayıcılarla bt bağlantısı pc yi bluetooth tan uyarıp bağlantı kuramıyor farklı pc ve bluetooth cihazları ile de denedim durum aynı aceba kullanan deneyen varmı
mevcut radyo uygulamasına yapılan patchlar nedeniyle bu tür ufak buglar meydana geliyor, bir nevi yan etki anlayacağın.
adsl den internet içinse yazacağım birşey yok, hiç alakam olmadı maalesef ...
bir kaç şey daha tespit ettim bu fw de ara ara uyarı sesi ile birlikte ekrana scrensaver hafıza dolu baza uygulamaları silin uyarısı geliyor c de 2 mb e de se 120 mb boş yer var ayrıca mp3 dinlerken sanki bayılıyor ses bir an kesiliyor aynı şey smart movie de iken ses ve görüntüdede oluyor yani bence bu fw de sorunlar var
fw senin dediğin gibi sorunlu olsaydı burdaki insanlar teşekkür yerine feryat ederdi... up3 ten beri cmertin fwlerini kullanıyorum hepsi çok stabil. Fw'ye suçu atmak kolay. Ayrıca sorunun donanımsal olabilir...
kardeş bende teşekkür ederem sonuçta bir emek var ona diyecek yok ama şu da bir gerçekki eğer daha doğru ve daha iyi fwler için sorunlarında söylenmesi gerekirki araştırılabilsin sonuçta bu forumların amacı bu değilmi paylaşmak yardımlaşmak deneyimlerimizi aktarma vs bende bunu yapıyorum şu an iki önceki fw ye döndüm ve bütün sorunlar yok oldu donanımsal olsa nasıl normale döner lütfen ben hiçbir şeye şuç atmıyorum
@necc7
yapılan çalışmanın sorunlu veya sorunsuz olduğa bu şekilde karar veremezsin.bu çalışma döndüğün iki önceki yazılımın üzerine geliştirilmiştir.en ufak bir sorun barındırmamaktadır.vardır diyen buyursun ispatlasın Excl
kardeş ben zaten buraya bilgi olsun diye yazıyorum daha önceki fwde düzgün çalışan radyo arama + bluetooth üzerinden gnuboş ile bağlanma + mp3 playerde sorunsuz çalışma ve smart movie de duraksamadan çalışma hakkında bilgi vermek istedim ama ne yazıkki siz yanlış anladınız ama ispat edebilirim ben ankara dayım cep tel 555 225 06 94 adım Necati isteyen arkadaş olursa ispata hazırım müsait olduğumuz bir zamanda bir telefon yeter buluşur beraber üç fw yide beraber yükleriz deneriz ama şunuda söyleyim bu programları denedinizmi aceba deneyipte bende sorunsuz çalışıyor diyebiliyormusunuz bun çok merak ediyorum ama yinede tahmin olarak söyleyeyim joystick e kısa yol atama dan sonra bu sorun çıkmış olabilir diye düşünüyorum hatta hatırlarsanız kulaklık tan radyo istasyon arama olayını bir önceki fw kısmında bir başka arkadaşta sormuştu
http://rapidshare.com/files/28611769/program.zip
buraya mrouter ve gnubox ı attım denemek isteyenler için birde en kolay yı radyoyu açık iki kez kulaklık butonunu basınca normalde oto scan yapması lazım bunu denemek için program vs hiçbirşeye gerek yok
Teşekkürler Cmert çalışmaların ve paylaşımın için. Peki bu firmware' i önceki versiyonları kurmadan tek başına kurabiliyormuyum yoksa sıra ile öncekileri kurmalı mıyım? Teşekkürler
Achiles Wrote:Teşekkürler Cmert çalışmaların ve paylaşımın için. Peki bu firmware' i önceki versiyonları kurmadan tek başına kurabiliyormuyum yoksa sıra ile öncekileri kurmalı mıyım? Teşekkürler

hayir hepsini yuklemene gerek yok...sadece bu yazilimi yukleyeceksinWink
saolasin cosku yeni yukledim fw yi
sinyal ikonlari falan orginal sx1 inkiler özlmisiz be yaClapping
sağolasın dostum...
All in One indirebilmek için en az beş mesaj istiyo.
Böyle bir uygulamaya neden gerek görüldüğünü anlayamadım.
Selamlar
Merhabalar,

Bunu yüklediğimiz zaman Telefonun hafızasındaki bilgier özellikle telefon defterindeki bilgiler gidiyor mu ?
tabii ki gider, yükleme öncesi yedekleme yapmayı unutmayın !
all in all ı çıktığı günün ertsinde yüklemiştim hiçbir sorun çıkmadı çok teşekkürler
bu arada forumun tozlu sayfalarında dolaşırken bilşiler buldum şu an baktığımda bana komik geldi
http://forum.teknomag.com/showthread.php?tid=704

saygılar
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Reference URL's