Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: SX1_CMERT-TURKIYE-RETAIL-uk-el-tr_15_ALL in ONE
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Telefon servisten gelmedi gelemedi...Başarıya kaç gündür hayır duaları ediyorum. Sad gelir gelmez yükleyeceğim.
cmert,bişi soracağım.İlk yazılımını yazdığın günden beridir düzeltmediğin bişi var.

...SX1inizi açabilir;yeni yazlımınızın tadına varabilirsiniz...

Big Grin
robotica Wrote:...SX1inizi açabilir;yeni yazlımınızın tadına varabilirsiniz...

Big Grin

Toungue Toungue Toungue

düzeltmiyorum işte Yahoo
cmert Wrote:
robotica Wrote:...SX1inizi açabilir;yeni yazlımınızın tadına varabilirsiniz...

Big Grin

Toungue Toungue Toungue

düzeltmiyorum işte Yahoo

o bir bug zaten...onu düzeltecek fixpatch bendeCoolShadesToungue
çok teşekkürlerrrr =)
eyvallah cmert sende olmasan fw yapan yok memlekette Wink
Tekrar tekrar sağol coşku mert kardeş.
eğer batarya üretiminde bir devrim olurda, yani SX1'lerimizin bataryası 10 gün giderse, SX1'ler birbirine yedek parça olarak kullanılmak üzere daha çok uzun yıllar (bence kamera hiç önemli değil) onun haricindeki özellikleriyle çok teknolojik diye yutturulan telefonlara nal toplatır, ama bataryada devrim şart.
diğer özellikleri bize yeterde artar.
saol cmert bu gun denıcem umarım bı sorun olmazzz sımdıden saolasın Big Grin
cmert teşekkkürler firmware için, sağol ..........
Teşekkürler,
Acaba Siemensciler de bir kerecik teşekkür etmişler midir, bu arkadaşımıza? Sitelerinden tüm desteği kaldırmışlar SX1 için, biraz utansalar bari...
teşekkür etmezler ama edeceklerse rus arkadaşlarımıza edebilirler Smile
Teşekkür ederim indiriyorum hemen...!!
coşku sende olmasan çekilmez bu sx1.sayende devamlı yenileniyor.teşekkür...
beyler sx1 usb kablosunu nerden bulabilirim.ben bağcılarda oturuyorum
üstad paylaşım ve emek için çok teşekkürler,
ben telefonuma böyle bir firmware yüklemiştim ancak şimdi sadece update mode'da açılıyor. Acaba son çıkan legal fw'yi bulabileceğim linki verebilirmisiniz?
efty Wrote:üstad paylaşım ve emek için çok teşekkürler,
ben telefonuma böyle bir firmware yüklemiştim ancak şimdi sadece update mode'da açılıyor. Acaba son çıkan legal fw'yi bulabileceğim linki verebilirmisiniz?

arkadaşlar sx1'imi açar açmaz yazılım yükleme ekranı geliyor, bir türlü kullanma geçemedim, * ve # ile reset te atmıyor, 15_001 ve 15_003 fw'lerini yükledim, düzelmedi.

fw12 ve fw15 legal sürümleri var ancak onlar da zaten daha üst bir yazılım kullanıyorsunuz diye hata verip yükleme yapmıyorlar. ne yapmalıyım bi üstad akıl versin pls
joystickinde problem olduğu için açar açmaz yazılım ekranıyla karşılaşıyorsun.sorunun donanımsal yani, öncelikle bu sorubu çeözmen gerekiyor ...
cmert Wrote:joystickinde problem olduğu için açar açmaz yazılım ekranıyla karşılaşıyorsun.sorunun donanımsal yani, öncelikle bu sorubu çeözmen gerekiyor ...
üstad , peki bu sorunu nasıl çözebilirim, resimli bir döküman var mı, telefonu açma, tuş takımına müdahale için
kapak değişim by cmert adlı bi döküman var benim arşivimde 2005 yilindan hatira...işini görür umarım...cihazi nasil acacagini anlatmiş coskucumWink

...İNDİR...
by CMERT
fugitif95 Wrote:kapak değişim by cmert adlı bi döküman var benim arşivimde 2005 yilindan hatira...işini görür umarım...cihazi nasil acacagini anlatmiş coskucumWink

teşekkürler üstad umarım düzelir donanımsal müdaheledemden sonra, yoksa çöpe atılıcak 3 yıldır kullandıığım canım sx1'im.
onca eleştiriye rağmen kullanmaya devam ediyordum Smile
efty Wrote:
fugitif95 Wrote:kapak değişim by cmert adlı bi döküman var benim arşivimde 2005 yilindan hatira...işini görür umarım...cihazi nasil acacagini anlatmiş coskucumWink

teşekkürler üstad umarım düzelir donanımsal müdaheledemden sonra, yoksa çöpe atılıcak 3 yıldır kullandıığım canım sx1'im.
onca eleştiriye rağmen kullanmaya devam ediyordum Smile

inşallah düzelir...ama olmazsa da çöpe atmak hiç iyi bir fikir değilWink
slm arkadaşlar.benim emektarın kart okuma problemi var bide sallayınca kapanıyo.Sorunu bi türlü bulamadım.yardım ederseniz sevinirim.Smile
kart okuma problemin için;
1.hafiza karti slotunun pinlerini(ayaklarini) hafifce kaldir
2.sorunun donanimsal olabilir
3.baska kart ile dene

sallayinca kapanmasi ise;
1.bataryan sallaninca yuvasindan oynayip telefona giden güç kesiliyor olabilir..
2.iki board arasinda temassizlik olabilir
3.düşürdüysen bi parcada lehim çatlagi olabilir
başka kartada aynı kapağa bastırınca çalışıyo.boardlar arası bi sorun var ama nerde olabilir?sökmediğim yer kalmadıSmile
hafiza karti slotunda dediğim gibi pinleri kaldir sorun cozulur...temassizlik içinse bişi diyemem...görmediğim için..

bir de sorununu bundan sonra uygun basliğa yazarsan makbule gecerWink
arkadaşlar benim sx1 kilitlendi.telefon kodunu istiyodu.bende müşteri hizmetlerinden imei vererek bi kod aldım.fakat kodu girdiğim zaman izin yok die bişey çıkıyo.eğer bi çözüm yolu varsa yazarmısınız.yoksa ben sx1 ime veda etmek zorunda kalacağım... help me!!!!!!
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Reference URL's