Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
coşku kardeş yeni fw ni yükledim ama tema uygularken haylaz yazanı değilde xp yazanı uygulayıp reset attığımda açılmıyo zırrrrrt diye bi ses geliyo.hard format atıyom eski haline dönüyo.şimid haylazı kullanıyom sorun yok yani başka arka planlar da zırrrrrrrrrrt oluyo neden acaba.açılış animasyonu ve ya menü ikonların da bu sorun yok ama o arka palan haricin de başka arka palanda oluyo neden acaaaaaaaba
dosyanın sağlam olması gerekir, kendi kullandığım dosyaları paylaşmıştım ...
aktarma sırasında veri kaybı mı oldu, ne oldu bilemiyorum

Bu FW içerisindeki;
\E nin içine at\Nokia\Sounds\Digital\mono_ring_long.mid
sesinin, gerçekteki ismi nedir?
Okunuşunu biliyorum ama yazılışını bilmediğimden bulamadım hiçbir yerde.Eminim biriniz biliyordur..
arkadaşlar konuyu doğru yeremi açtım bilmem ama lütfen bana yardım edin....tele sanırım virüs girdi ama ne yaptımsa bir türlü silemedim.yazılımı tekrar atttım olmadı format attım olmadı,h kartını biçimlendirdim olmadı,elimdeki tümmm yazılımları nurani cmert orjinal hepsini denedim ama silinmedi meret....sürekli mesaj gönderme teşebbüsünde bulunuyor yeşil dünyaya benzer bir şekil çıktı üzerinde infected warior yazıyor help mee please..
sorununu anladım kardeş ama yaptığın işlemler sonrasında silinmemesi mümkün değil kesinlikle silinir aynı virüsten bende karşılaşmıştım bi kere format işini görür diyorum hafıza kartına ve tele format at yeter fw atmana gerek yok..
merhaba arkadaşlar,ben bütün temaları c: den çalıştırmak istiyorum RAM olayı oldu 12 mb oldu c: ancak tema c: den çalıştırı halledemedim.scriptinit.txt var onu a: ya yerleştirmek gerekiyor galiba ancak nasıl olacak bu konu yardım....
öğrenmek istediğim şu,
telefonum ingilizce,şimdi ben yeni fw atsam türkçe olurmu acaba???
tabiiki olur, zaten Türkçe dil desteği mevcut

çok saol cmert, bundan once 15_1985'i kullanıyodum walla bu ilaç gibi gelcek 15_1985'ten sonra FW yükleyemedim çünkü MMI boardda arıza wardı, bugun aldım telefonu tamirciden, yapamıcak gibi geliyodu bana ama yapmış

, hemen yüklicem.
Hee bi de bişii sorcam şu SD kart desteğine hala bi çare bulunamadı mı? 15_1985'te arkadaşın SD kartını okumuştu bi kere, yapılabilecek bişii gibi duruyo zaten...Hatta oslik.ru'da(reklam gibi anlaşılmaz inşallah

) konuşmuştuk bunu da SDIO kartları üzerine. SD kart tanıtılabilirse Wi-Fi'nin gelmesi bile muhtemel, omap310'un wifi desteği war görüldüğü gibi;
Şööle bi baktığımda, Sx1'i üretenlerin çok işlevli bi işlemci seçmiş oldukarını anladım bu seçimi ileriyi düşünerek yaptıkarı apaçık ortadaki nitekim ozmanın telefonlarında bu özelliklerin hiç biri yokken...
Neyse inşallah SX1 ile daha da ilerilere...Ben de linux üzerine çalışmalara başlayım bali

...
keske calişsaydi yazik olmus...hemde kingstone

Ya SD okur. Ben geçen sene 128 mb Kingston taktığımda okumuştu. Hatta o kartın aynısı bulursam vidyolu bir şekilde göstereceğim.Kart arkadaşta duruyor halen.
Bir de yukarıdaki mesajımdaki şarkıyı bilen yokmu?
**cmert arkadaşş emeğine sağlık daha yeni yükledim.Çünki up4+dan memnundum.Benim canavarın başına bişey geldi kapandı ve bidahada acılmadı hiç göz kırpmadı bende yeni FW atayım dedim ve bu yenisini denemek istedim ve Sx1 canlandı dostum,,tekrar teşekkürlerimi sunuyorum,,
SAYGILARIMLA..!
geçmiş olsun

şimdi sorun şu arkadaşlar.ben cmert in fw sini yükledim.ama pek uzun sürmedi.ekran yeşil oldu.telde x işareti çıktı.bataryayı çıkardım taktım.tel açıldı.ben şimdi fw yi tam yükleyemedimmi?tekrarmı yükleyeyim?cvp için şimdiden teşekkürler...
fugitif95 Wrote:bu MMI board ile anakartın tanışmadığını gösteriyor bildiğim kadarı ile
alakası yok ...
ilk açılışta görülen X in nedeni açılışta istenen dosyanın (splashscreen.mbm) z: den c: ye taşınmış olması ve sistemin bunu ilk açılışta görmemesidir.

tamam beyler sorumu değiştiriyorum.fw yüklerken 7.30 uncu dakikada ekran yeşil oluyor.fw tam olarak yüklendimi yoksa yüklenmedimi?????
eğer yüklenmediyse sorun nerde????????
bu arada bi x için birbirinizi kırmaya gerek yok.ama cmert işi biliyor

emrex Wrote:tamam beyler sorumu değiştiriyorum.fw yüklerken 7.30 uncu dakikada ekran yeşil oluyor.fw tam olarak yüklendimi yoksa yüklenmedimi?????
eğer yüklenmediyse sorun nerde????????
bu arada bi x için birbirinizi kırmaya gerek yok.ama cmert işi biliyor
X işaretinin gitmesi için acele etmene gerek yok. Bazen biraz uzayabiliyor. X işareti gitmedi diye pili çıkarmışsın, bunu bende yapmıştım bir keresinde ve bir zararını görmedim.
Telefonunu açtığında fw'nin yüklenip yüklenmediğini anlarsın merak etme.
fw tam olarak yüklenmemiş olabilirmi...yani böyle bir ihtimal varmı...
mesela ekranda cm 06 ya tıklıyorum kayboluyo.falan işte
Program yeşil renk olup "all done" mesajı verdiyse problem yok demektir. Kabloyu çıkarıp telefonu açabilirsin..
start dediğinde joistick e bas falan diyorya.heralde o bölümde bişeyi yanlış yapıyorum erken bitiriyor.joistick e basılı tutarak mı tamam diyoruz o mesaja tam olarak ne acaba
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12