Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: SX1_CMERT-TURKIYE-RETAIL-uk-el-tr_15_ALL in ONE
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
@emrex
winswup ekranın yeşile döndüğüne göre herşey yolunda gitmiş ve yazılım başarılı bir şekilde yüklenmiş, gerisi teferruat Wink
fw senin napalım sen öyle diyorsan öyledir .Big Grin
bu arada açılma animasyonu ve normal ekran hoş olmuş.
cvplar için saolun.
cmert fw 4 ün üst programımı veya hangisi daha iyi bunlardan bumu yoksa fw 4 mu ben ikisinden birini kurcamda
en güncel versiyon budur Wink
Kardeşimin yeni fw'sini kurayım...
senin en eski versiyonlarından biri yüklü hala...Değişiklik zamanı gelmiş artık....Thumbup
buzzer sorunu da çözüldüğüne göre zamanıdır Thumbup
Açılışta çarpı işareti çıkıyor, yeniden fw yükleyince düzelirmi..
açıklamaları dikkatlice okuman yeterli !
cmert Wrote:buzzer sorunu da çözüldüğüne göre zamanıdır Thumbup

Bak bak bak hoparlör olayımdan da haberi varmış..Eski mekana arasıra göz atıyorsun demek...ShadesLaugh
tahbil Wrote:Açılışta çarpı işareti çıkıyor, yeniden fw yükleyince düzelirmi..

Zamanında bende atlamıştım böyle......Shy Cmert bu sorulara 100 bin kere falan cevap verdiği için sıkılmıştır...Wink Çarpı işareti çıkması sorun değil bekleyince telefon yeni fw olarak açılıyor....Rar dosyasını açtığında sağ tarafında açıklanmış zaten çarpı olayı...Sadece biraz bekle....Rolleyes
Mitra Wrote:Bak bak bak hoparlör olayımdan da haberi varmış..Eski mekana arasıra göz atıyorsun demek...ShadesLaugh

abi bataryanın çektiği voltajdan bile haberim var, benden kaçmaz Cool Big Grin
cmert eline sağlık.ilk defa fw yüklüyorum all done yazısını gördüğümde göklere uçtum Smile)
çok korkuyodum birşey olur diye.ama telefon yeniden doğdu sanki.çok güzel oldu.
tekrar eline sağlık
cmert kardeşim eline kolunu emeğine sağlık 3 yıldır kullanıyodum sx1 i senin fw ni yükleyerek bu işlere geçiş yapmış oldum ve sx1 ime bir kez daha hayran kaldım.gerçekten hız performans süper c de 12 mb boş yer süper tema süper fw güzel yalnız sorularım var

1- şimdi ben sprite backup la yedekledim fw kurmadan önce restore yaptığımda tema flan gidiyor napcam bide karışıyor c restore yaptığımda eki sistem yeni sistem

2-bu 1sx1 speed programı ne işimize yarar mhz yi arttırsak telefonmu hzılanıyo cahilliğime verin anlamadım onu.bide çok arttırırsan heralde ram yanar galiba duyuyodum

3-resco viev aslında sevmediğim bi program ama a ya kurulduğu için silinmiyor nese katlanacam ama şimdide key istiyor bu program

saygılar..............
ellerine sağlık.indirip kuruyorum
2. soruna cevap vereyim ben. sx1 speed işlemci hızını arttırıyor. ama değiştirme bence. işlemci yanabilir. ucuz bi parça da değil. benimki geçenlerde bozuldu(bu programla ilgisi yok) değiştirmek için 40ytl verdim. yani susmuş bi sx1 alabilirdim Big Grin
tolga41 Wrote:1- şimdi ben sprite backup la yedekledim fw kurmadan önce restore yaptığımda tema flan gidiyor napcam bide karışıyor c restore yaptığımda eki sistem yeni sistem

yedek aldığın eski sistemin orjinal fw olduğu için temanın gitmesi gayet doğal.sforumdaki temalardan yükleyebilirsin.

Quote:3-resco viev aslında sevmediğim bi program ama a ya kurulduğu için silinmiyor nese katlanacam ama şimdide key istiyor bu program

key olarak 5 haneli istediğin bir sayıyı girebilirsin.
teşekkürler...
ya bide şunu söylemeden edemiyim bizim burda çok elektrikler gidiyo (güç kaynağı falanda yok) fw yüklenene kadar ter döktüm . . elektrikler gitseydi çaresi varmıydı x55 kablo falan var
tolga41 Wrote:ya bide şunu söylemeden edemiyim bizim burda çok elektrikler gidiyo (güç kaynağı falanda yok) fw yüklenene kadar ter döktüm . . elektrikler gitseydi çaresi varmıydı x55 kablo falan var

Olmaz mı! Burda x55 kablo ile fw yüklemeye bakabilirsin..

http://forum.teknomag.com/showthread.php?tid=1123
arkadaşlar 2 tane sorum olacak
1-all one yüklü ayarlar şebeke hücre yayını açık dediğim zaman ekranda tema bozuluyor ben hücre yayını olsun istiyorum ama napcağımı bilmiyorum

2-şimdi rehberi gerekli yere kopyaladım contacts.cdb cont klasörünün içinde ,rehberdekileri görüyorum (mesaj yollarken ve araken)sorun yok ama biri çaldırdımı sadece numarası gözüküyor bunu nasıl düzeltebilirim

saygılar...
tolga41 Wrote:arkadaşlar 2 tane sorum olacak
1-all one yüklü ayarlar şebeke hücre yayını açık dediğim zaman ekranda tema bozuluyor ben hücre yayını olsun istiyorum ama napcağımı bilmiyorum

bu durumda yapacak birşey yok, temanın bozulması gayet doğal ...

Quote:2-şimdi rehberi gerekli yere kopyaladım contacts.cdb cont klasörünün içinde ,rehberdekileri görüyorum (mesaj yollarken ve araken)sorun yok ama biri çaldırdımı sadece numarası gözüküyor bunu nasıl düzeltebilirim

aynı numara rehberde 2 defa kayıtlıdır.kontrol et Wink
all in one bence çok güzel olmuş Cmert eline sağlık.
Merak ettiğim bişey var arkadaslar cmert yeni fw yaparmı ki Toungue yaparsada ne yaparki acaba daha Big Grin
teşekkürler cmert
Dostum ellerine sağlık sx1 böyle göze daha hoş geliyor fakat bir sorunum var, program ve oyun yükleyemiyorum =) Hafızayı eçtikten sonra " Yükleyici : Sistem Hatası " diyor daha sonra " YÜklenemedi" diye hata alıyorum nerde yanlış yaptım aceba ?
tamamen MMC problemi.ya takılı bir hafıza kartın yok ya da mevcut kartında problem sözkonusu.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Reference URL's