Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: SX1_CMERT-TURKIYE-RETAIL-uk-el-tr_15_ALL in ONE
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
bu fw yi yükledim. başka bir telefondan sx1 e bluetoth ve kızılötesinden birşey gönderemiyorum. böyle sorunu olan varmı?
böyle bir sorun ilk kez senden duyuyorum...

daha önce hangş fw vardı cihazda ve bt çalışıyor muydu..
KeanuReeves Wrote:bu fw yi yükledim. başka bir telefondan sx1 e bluetoth ve kızılötesinden birşey gönderemiyorum. böyle sorunu olan varmı?

msvdrivee yi çalıştırıp yeniden dene...
bu fw hatalı. SX1_CMERT-TURKIYE-RETAIL-uk-el-tr_15_UP_4_PLUS ve SX1_CMERT-TURKIYE-RETAIL uk-el-tr_15_UP_4 ve SX1_CMERT-TURKIYE-RETAIL-uk-el-tr_15_ALL in ONE ayrı ayrı üçünüde yükledim. telefon bluetoth ve kızılötesinden hiçbirşey almıyor.boyutu ne olursa olsun.ama başka telefonlara gönderim yapıyor. nurani fw yi yükledim herşey düzgün çalışıyor. dolayısıyla cmert arkadaşın fw leri gözgezdirmesi lazım.
KinG_ThieF_ Wrote:böyle bir sorun ilk kez senden duyuyorum...

daha önce hangş fw vardı cihazda ve bt çalışıyor muydu..

nurani vardı. bluetoth dan gönderim yapıyorum.kızılötesinden de gönderim yapıyor.ama hiçbirşey almıyor.3-4 değişik telefonla sx1 e birşey göndermeye çalıştım.başarısız diyor.gönderilemedi yazıyor. ama nurani fw yi yükledim şuan sorunsuz alıyor.
arkadaşım cmertin fwlerini bu forumda herkes kullanıyor.. ve böyle bir sorun ilk kez sende duydum...
cmertin fwlerinde böyle bir sorun yoktur....
bende deli oldu iyice. diğer bütün telefonlara birşey gönderiyor.ama hiçbirşey almıyor. mesela n71 den kartvizit gönderirken bile gönderiliyor diyo daha sonra gönderilemedi diyor.aynı şekilde kızılöteside öyle. nurani fw yi yüklüyorum sorun düzeliyor.
KeanuReeves Wrote:bu fw hatalı. SX1_CMERT-TURKIYE-RETAIL-uk-el-tr_15_UP_4_PLUS ve SX1_CMERT-TURKIYE-RETAIL uk-el-tr_15_UP_4 ve SX1_CMERT-TURKIYE-RETAIL-uk-el-tr_15_ALL in ONE ayrı ayrı üçünüde yükledim. telefon bluetoth ve kızılötesinden hiçbirşey almıyor.boyutu ne olursa olsun.ama başka telefonlara gönderim yapıyor. nurani fw yi yükledim herşey düzgün çalışıyor. dolayısıyla cmert arkadaşın fw leri gözgezdirmesi lazım.

yukarıda yazdığımı gördünüz mü?aynı şeyle ben de karşılaştım ve msvdrivee yi çalıştırınca düzeldi...sorun ise şu...mesaj indexi olarak mmc gösteriliyor fakat sen veri alırken cihaza,msvdrivee çaliştirilmadığı için btobex.temp dosyası oluşturulamıyor...yani bir nevi dosya hedef yönergesi eksikliği...bu fw ile alakalı değil,sen dediğimi dene bakalım,yine de olursa(ki zannetmiyorum)donanımsal bi arıza söz konusu...
fugitif95 dostum ellerin dert görmesin.sorunum düzeldi.artık herşeyi alıyor. sorun msvdrive miş. Teşekkür ederim.
hayırlı olsun...Wink
KeanuReeves Wrote:bu fw hatalı.

KeanuReeves Wrote:sorun msvdrive miş.

Shifty
cmert Wrote:
KeanuReeves Wrote:bu fw hatalı.

KeanuReeves Wrote:sorun msvdrive miş.

Shifty

Laughçok hoşuna gitti heralde cmertBig Grin
ya nasıl hoşuma gitti anlatamam, anlatmaya ne kelimeler ne de smileyler yeter Big Grin
BlooDyLoVe Wrote:Dostum ellerine sağlık sx1 böyle göze daha hoş geliyor fakat bir sorunum var, program ve oyun yükleyemiyorum =) Hafızayı eçtikten sonra " Yükleyici : Sistem Hatası " diyor daha sonra " YÜklenemedi" diye hata alıyorum nerde yanlış yaptım aceba ?

cmert Wrote:tamamen MMC problemi.ya takılı bir hafıza kartın yok ya da mevcut kartında problem sözkonusu.

Saol Dostum Söylediğin Gibi Sorun MMC deymiş Smile Sorunun çözüm yoluda abinizin MMC siyle haberi olmadan değiştirirseniz sorun kalmıyor.
Şimdi o Düşünsün Whistling
1) 15_ALL in ONE kurulduktan sonra başkaca bir program kurmamışken istisnasız her seferinde açıldığında "Uyg. Kapatıldı WorldServer!" mesajıyla karşılaşıyorum. Bunun anlamı nedir? Bu mesajın çıkmaması için ne yapmam gerekir?

2) C'yi 11.8 yapmak istediğimde tarife uygun olarak pachi cep telefonuma atmayı bir türlü başaramadım. fw atıldıktan sonra cep telefonumu açmıştım. Sonrasında yeniden usb ye bağlayarak (telefon açıkken) işlemleri yapmaya çalıştım ancak olmadı. "Ben nerde yanlış yaptım!" sorun giderici arkadaşlara şimdiden teşekkürü ödenmesi gereken bir borç bilirim. Selamlar..
patchi telefona nasıl atmaya çalışıyorsun? onu fw yüklerken yapman lazım
ya benim sx1 imde açılırken sorun veriyor tuşlar çalışmıyor donuyor telefon açılışta ... bazen açılır gibi oluyor telefon yazılımda hata oldu gibi bi uyarı veriyor ya ... bu fw yide indiremedim bugün üye oldum...çokkk canım sıkılıyorr..bana nasıl yardım edebilirsiniz... şimdiden herkese teşekkürler...
kevin8686 Wrote:ya benim sx1 imde açılırken sorun veriyor tuşlar çalışmıyor donuyor telefon açılışta ... bazen açılır gibi oluyor telefon yazılımda hata oldu gibi bi uyarı veriyor ya ... bu fw yide indiremedim bugün üye oldum...çokkk canım sıkılıyorr..bana nasıl yardım edebilirsiniz... şimdiden herkese teşekkürler...

niye indiremedin k?! indirip coşku'nun ilk postta anlattığı gibi yaparsan sorunsuz olarak firmware'i yüklemiş olursun...
5 mesaj sınırı.....Whistling
--DaNGeR-- Wrote:5 mesaj sınırı.....Whistling
zshare linki için 5 mesaj sınırı yok bildiğim kadarı ile! Big Grin
5 mesaj sınırı ney Toungue
teşekkürler
Tesekkurler, ellerine saglik... SX1'i tanimayanlara, " Evet, disi biraz eski ama ici piril piril" diyorum...
işte bunu sevdim Thumbup

Teamou Wrote:Tesekkurler, ellerine saglik... SX1'i tanimayanlara, " Evet, disi biraz eski ama ici piril piril" diyorum...
elimde türkçe olmayan bir sx1 var,nasıl türkçeleştirebilirim?

cevaplar için teşekkürler..
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Reference URL's