Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: SX1_CMERT-TURKIYE-RETAIL-uk-el-tr_15_ALL in ONE
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
mesaj attığın konudaki fw indirilir ve SX1 e kurulur Wink

soylu Wrote:elimde türkçe olmayan bir sx1 var,nasıl türkçeleştirebilirim?

cevaplar için teşekkürler..
merhaba,
sx1 in türkiyedeki ilk kullanıcılarından, forumun yakın takipçilerinden olmama rağmen çok uzun süre ara verdiğim için sx1 konularına uzak kaldım gelişmelere Smile
bir sorum olacaktı, ben bugüne kadar firmware değiştirmedim orjinal firmware i ile durmakta telefonum (Turkey...15).
cmert firmware ini direk kurabilir miyim? hız, bellek genişletilmesi gibi patchlerde sorun yaşar mıyım?
mrsinan Wrote:merhaba,
sx1 in türkiyedeki ilk kullanıcılarından, forumun yakın takipçilerinden olmama rağmen çok uzun süre ara verdiğim için sx1 konularına uzak kaldım gelişmelere Smile
bir sorum olacaktı, ben bugüne kadar firmware değiştirmedim orjinal firmware i ile durmakta telefonum (Turkey...15).
cmert firmware ini direk kurabilir miyim? hız, bellek genişletilmesi gibi patchlerde sorun yaşar mıyım?
hiçbir problem yaşamazsın, şimdiye kadar kurmadığın kabahat... Big Grin
Flash'ına dikkat etmek şartıyla bir sorun yaşamazsın. Uyarıları okuman yeterli..
dostum sen olmasan halimiz harap,sx1 sensiz bi hiç Yahoo

\\ ilk mesajdan alıntı yapmayalım : cmert
cmert Wrote:mesaj attığın konudaki fw indirilir ve SX1 e kurulur Wink

soylu Wrote:elimde türkçe olmayan bir sx1 var,nasıl türkçeleştirebilirim?

cevaplar için teşekkürler..

Thumbup
ben indirmek için linke tıklıyorum sürekli aynı sayfa tekrar yükleniyor nedendir acaba
acaba bu yazılımla eti commender1 silip 2yi kullanabilecekmiyiz?yada daha iyi bir camera kaydı yapan bir program
bugüne kadar mümkün olmadı, olmaycakta !
eti camcorder 2 symbian 6 da çalışmaz ...

pirhana Wrote:acaba bu yazılımla eti commender1 silip 2yi kullanabilecekmiyiz?yada daha iyi bir camera kaydı yapan bir program
biri bana bu güncelleme için gerekli programları mail atabilirmi acaba bi türlü indiremedim telefonum açılmıyo ekrande sürekli "SX1 software UPdate connect USB cable and start update software on PC yazısı var"
sx1 in kendi yazılımı bu konuda yardımcı olurmu acaba
engins Wrote:ben indirmek için linke tıklıyorum sürekli aynı sayfa tekrar yükleniyor nedendir acaba

Dün senin mesajını okuduktan sonra dosyanın inip inmediğini kontrol ettim dosyanın inmesinde bir sorun yok, zShare'den veya siteden indirebilirsin eğer inmiyorsa senin bilgisayarında bir sorun olabilir.
orjinal fw nerden buluruz acaba siemens kapalı
diğer formlarda eski
http://forum.teknomag.com/showthread.php?tid=1622

poweralpha Wrote:orjinal fw nerden buluruz acaba siemens kapalı
diğer formlarda eski
sağol c.mert kardeş ellerine sağlık .benim için süper oldu telefon.
galiba en stabil çalışan fw bu
arada bir telefon açılırken "main" kapatıldı diyor ne demek bu....
yüklediğin herhangi bir uygulamdan kaynaklanabilir, şüphelendiğin bir program varsa kaldır Wink

tanerocak2000 Wrote:arada bir telefon açılırken "main" kapatıldı diyor ne demek bu....
son yüklediğim uygulamaları tek tek kaldırıp tekrar deneyim....
teşekkürler....
Ellerine kollarına sağlık.Telefon baştan aşağıya yenilendi sayende.Çalışmalarında kolaylıklar dilerim.
yorumları okuyunca sx1 i tekrar kutusundan çıkardım. birazdan yüklemeye başlıyorum. çalışmaların için teşekkür ederim sevgili cmert sayende yeniden sx1 kullanmaya başlıcam galiba....
fw gerçekten çok güzel. tekrar teşekkürler.
yalnız 2 sorum var
1. cisi mmc ye attığım wav dosyalarını kurulumdan zil sesi olarak seçemiyorum.
tam olarak dosyaları nereye atmam lazım?
2. si ise tema programını kurduktan "themerizer" sonra telefon açılmamaya başladı (dıtyalıp kapanmaya başldı), tekrar fw yükledikten sonra düzeldi. özellikle denedim themeizer kurmayınca sorun yok.
ngunes Wrote:fw gerçekten çok güzel. tekrar teşekkürler.
yalnız 2 sorum var
1. cisi mmc ye attığım wav dosyalarını kurulumdan zil sesi olarak seçemiyorum.
tam olarak dosyaları nereye atmam lazım?
2. si ise tema programını kurduktan "themerizer" sonra telefon açılmamaya başladı (dıtyalıp kapanmaya başldı), tekrar fw yükledikten sonra düzeldi. özellikle denedim themeizer kurmayınca sorun yok.

1. e:\sounds altına kopyalayacağın tüm melodiler (.wav, .mid, .mmf) melodi seçme kısmında görünür...

2. themerizer programını kurarak temalar kısmında verdiğim 4 temayı çok rahatlıkla bu fw ile kullanabildim. bir de benim c2f+ by nadiren için temalar topicinde verdiğim açılmış themerizer'ı kopyala bakalım e:\system\apps altına..
teşekkür ederim cevabınız için. zilseslerini hallettim programı deneyeceğim.
şu anda ALL in ONE ı yüklüyorum bakalım nasılSmile

emeğin için teşekkürler cmert.....
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Reference URL's