Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: CMERT Son FW'sindeki SX1_Speed Sorunu
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Merhaba,
Cmertin up4+ fwsini yüklemiştim.SX1 speed programı ile oylanıyordum , teli 44 mhz 'e kadar çektim.Şarj tasarrufu için.Sonra telefon açılmamaya başladı :S
Ne yapmalıyım ?
* ve # tuşlarına basılı tutarak NO tuşuna bi kaç saniye basılı tut..Yani format atmayı dene

Eğer olmassa FW modda açmaya çalış...Yani Joysitike basılı tutara NO ya bas...Eğer gri bi ekran çıkarsa karşına cmert in fw sini tekrar yükle

Bildiğim kadarıyla böyle (bu arada format ya da FW atacak kadar şarjın vardır inşallah.Yoksa bi şekilde şarjı fullu derim)
dostum FW modunda da çalışmıyor, X55 ile flash attım yine de girmedi fw moduna.
bakalım cmert üstad ne diyecek
Hocam MMI ı yakmış değilsindir inşallah Sad
umarım :S
telefon açılırken ekranda çizgiler çıkıyor ama X55 ile flash yemiyor.
İlk başta MHZ düşürünce X55 ile tekrar flash attım yedi sonra bu hale geldi.
Katii suretle X55 ile flash yediremiyorm.
öncelikle yandaki kamera kısayol tusuna basarak acmayı dene qirecekmi usb moda qirmesse test point yapılıdır herhalde telefonuna friea at olmassa jokerle at acar bendede oldu cmert mmi board degisimi demisti ama ben düzelttim c55 kablosu ile orjinal kabloyla atamassın onu da diyim eger bi gelişme olursa bilgilendirirsen sevinirim kolay gelsin
arkaboard taktı telefoncu düzeldi.tanıdık olduğundan 25 'e bitirdik Smile
bende de buna benzer bir sorun var x55 kablosu bulduğum zaman flash atacağım bakalım inşallah düzelir
Reference URL's