Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: Sx1'im günden güne eriyor...
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Yawaş yawaş gidiyo telefonum.yolcu heralde az ömrü kaldı...İlk önce gaarantim bitti ve aksaklıklar üst üste geldi..Önce bildğiniz gibi kulaklık sorunu ve hala devam etmekte..Sonrada ve son bomba olan şarj olmaması..Yani durum vahim..Şuan yoğun bakımda sx1 im..Doktorlar allahtan ümit kesilmez deselerde...ben yaşıyacağından umutluyum..2.5 yaşına gircekti 2 ay sonra..Ne hayallerimiz wardı...Daha ben ona pizza kulesini çektircektim..Arkadaşlarına hava atcaktı..

Neyse hikaye bi yana benim sx1 şarj olmuyo..napcez yawfsBig Grin
bataryadan olmasın şarj alıyormıuuş gibi sinyal göstergesi ilerliyomu???
IdontKnoW Wrote:bataryadan olmasın şarj alıyormıuuş gibi sinyal göstergesi ilerliyomu???

birde usb den pc teli görüyormu.saygılar
şarj olmama sorunu bendede var,sabaha kadar şarj da durdu ama
hala batarya boş,şarj oluyor gibi gösteriyor oysaki...
soylu Wrote:şarj olmama sorunu bendede var,sabaha kadar şarj da durdu ama

merhaba
bir arkadaşınızda sx1 varsa pilleri değişin.ona göre pilmi sorunlu makinamı ortaya çıkar.saygılar
Mr-SahiN Wrote:
soylu Wrote:şarj olmama sorunu bendede var,sabaha kadar şarj da durdu ama

merhaba
bir arkadaşınızda sx1 varsa pilleri değişin.ona göre pilmi sorunlu makinamı ortaya çıkar.saygılar

teşekkür ederim ama bu kadar basit bir şeyi düşünebiliyorum elhamdülillahWink
amacımız kimseyi küçümsemek değil sadece paylaşım.her kesin fikrine açığız.her kes fikrini sölücek ve çözüm bulan kişide yazacakki bilgi gelişsin.saygılar
Benim sx1 dede bir gariplik var.Tel kapalı iken şarz oluyor görünüyor ama şarzdan çıkarıp teli açtığımda batarya dolmamış görünüyor tel açıkken takıyorum batarya öyle doluyor.Desperado tel açıkken şarzetmeyi denedinmi?
http://forum.teknomag.com/showthread.php?tid=2282 => bataryanızın ömrüne bir bakın derim Wink
dream-125 Wrote:Benim sx1 dede bir gariplik var.Tel kapalı iken şarz oluyor görünüyor ama şarzdan çıkarıp teli açtığımda batarya dolmamış görünüyor tel açıkken takıyorum batarya öyle doluyor.Desperado tel açıkken şarzetmeyi denedinmi?

işte sx1'imi kaybetmeden önce yaşadığım sorunun birebir aynısı...ta kendisi.SorrySorry...tamamen batarya sorunu,telefonla zerre alakası yok...servise vermiştim ama ALAMANya memleketinde artık sx1 bataryası üretilmediği içün, telefonu ALAMAN dediler vermediler.blinkblink..tamir etmediler,parça gelmedi...ef81 bekliyoruz şimdi...

rahatsız etmiyorsa ve sx1'den ayrılmak istemiyorsan ya orjinal batarya bul bir yerden ya da servise verme idare et derim...ByeBye
gençlik benim sorun çözüldü ufak bir sistem hatasıSmile
kedidir o kedi
Desperado Wrote:gençlik benim sorun çözüldü ufak bir sistem hatasıSmile

serhatcim gecmiş olsun...tel ölmemiş demekkiBig Grin
Reference URL's