Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: Bugün SX1ime tekrar bağlandım
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
son iki gündür SX1imde durduk yere anlamsız sorunlar ortaya çıkmaya başlamıştı.(joystick komutlarında tutarsızlıklar, açılmama, kitlenme, resetlenme)sabah bu sorunlar tavan yaptı ve SX1im hiç açılmamaya başladı.tabi telaş yapmadan sakince olası ihtimalleri gözden geçirdim.artık boardlara müdahale etmek dışında yapacak birşey kalmamıştı.iki boardı da bir güzel tinere yatırıp beklettim, ardından sıcak hava uygulayarak sorunu çözmeye çalıştım.ilk denemem başarısız geçti; SX1im hala kapkara ekranıyla karşımdaydı ve moralim sıfıra yakındı.tekrar tüm kararlılığımla ısı uygulamaya devam ettim, bu defaki denememde az da olsa ilerleme katettim ve splashscreen ekranına kadar gelebildim.doğru yolda ilerlediğimin farkındaydım ve ısı uygulamaya uzun süre devam ettim.son olarak SX1imi topladım ve heyecanla açma tuşuna basıp sonucu bekledim.ve ... artık SX1im tam manasıyla hayata dönmüştü; o anki mutluluğum tarifsizdi doğrusu. Yahoo
bu olay sırasında umutsuzluğa kapıldım ve aklımdan SX1imin yerine alabileceğim yeni bir cihazda geçmedi değil hani Big Grin

uzun lafın kısası bugün yaşadığım bu olay SX1ime olan sevgimi ve aramızdaki duygusal bağı son derece güçlendirdi Thumbup Popcorn Drinks
aman bu bağ hiç kopmasın...biz naparız sonra...
bu arad konula alakasız ama arkadaşın bir samsung d720 var hani şu simbianlı samsung...alet açılış ekranından sonra tık demiyor...yazılım attıralım dedik ...adam 4 defa yazılım yükledim banamısın demiyor dedi...hani sen anlarsın bu işlerden ..sorun ne olabilir ..sadece tahmin bile olabilir yardımın için tşk
Aman coşku,sensiz naparız biz Big Grin
Gerekirse bi banka hesabına herkes beşer lira yollar bi önboard veya arkaboard alırız sana Wink Smile
cmert Wrote:........ uzun lafın kısası bugün yaşadığım bu olay SX1ime olan sevgimi ve aramızdaki duygusal bağı son derece güçlendirdi Thumbup Popcorn Drinks
coşku kardeş, geçmiş olsunDrinks inşaallah bir daha böyle sorunlar yaşamazsın.ThumbupYahoo
kukumav Wrote:aman bu bağ hiç kopmasın...biz naparız sonra...
bu arad konula alakasız ama arkadaşın bir samsung d720 var hani şu simbianlı samsung...alet açılış ekranından sonra tık demiyor...yazılım attıralım dedik ...adam 4 defa yazılım yükledim banamısın demiyor dedi...hani sen anlarsın bu işlerden ..sorun ne olabilir ..sadece tahmin bile olabilir yardımın için tşk

mmc takılı olmadan da durum aynı ise aklıma başka birşey gelmiyor, samsunglarla pek aram yok Smile

yigitkonur Wrote:Aman coşku,sensiz naparız biz Big Grin
Gerekirse bi banka hesabına herkes beşer lira yollar bi önboard veya arkaboard alırız sana Wink Smile

sorunlar geçici, kardeşliğimiz kalıcı Thumbup

nashiila Wrote:coşku kardeş, geçmiş olsunDrinks inşaallah bir daha böyle sorunlar yaşamazsın.ThumbupYahoo

umarım yaşamam, bir daha böyle bir duruma tahammülüm yok Shy
cmert Wrote:son iki gündür SX1imde durduk yere anlamsız sorunlar ortaya çıkmaya başlamıştı.(joystick komutlarında tutarsızlıklar, açılmama, kitlenme, resetlenme)sabah bu sorunlar tavan yaptı ve SX1im hiç açılmamaya başladı.tabi telaş yapmadan sakince olası ihtimalleri gözden geçirdim.artık boardlara müdahale etmek dışında yapacak birşey kalmamıştı.iki boardı da bir güzel tinere yatırıp beklettim, ardından sıcak hava uygulayarak sorunu çözmeye çalıştım.ilk denemem başarısız geçti; SX1im hala kapkara ekranıyla karşımdaydı ve moralim sıfıra yakındı.tekrar tüm kararlılığımla ısı uygulamaya devam ettim, bu defaki denememde az da olsa ilerleme katettim ve splashscreen ekranına kadar gelebildim.doğru yolda ilerlediğimin farkındaydım ve ısı uygulamaya uzun süre devam ettim.son olarak SX1imi topladım ve heyecanla açma tuşuna basıp sonucu bekledim.ve ... artık SX1im tam manasıyla hayata dönmüştü; o anki mutluluğum tarifsizdi doğrusu. Yahoo
bu olay sırasında umutsuzluğa kapıldım ve aklımdan SX1imin yerine alabileceğim yeni bir cihazda geçmedi değil hani Big Grin

uzun lafın kısası bugün yaşadığım bu olay SX1ime olan sevgimi ve aramızdaki duygusal bağı son derece güçlendirdi Thumbup Popcorn Drinks

amannn cosku bey dikkat edin :shifty:bozulur mozulur bende boardda yok su an kalirsin bak 3310la başbaşaBig GrinToungue
İhsan tamir ederken bir yandan da " nasılsa İhsan da board var, yapamazsam ondan alırım " diyodum içimden Big Grin
neyseki Allah yardımcın olmuş cihazı kurtarmışsınBig Grin...yoksa bende de dediğim gibi board kalmadi üstelik bu gidişle de elime hiç gececek gibi gorunmuyor..sen temkinli kullan aman bak gıcır gıcır sx1 bu kolay bulunmuyor...
geçmiş olsun coşku......sx1'im yok artık ama sizler sx1siz kalmayın bari....
Reference URL's