05-06-2007, 11:46 PM
son iki gündür SX1imde durduk yere anlamsız sorunlar ortaya çıkmaya başlamıştı.(joystick komutlarında tutarsızlıklar, açılmama, kitlenme, resetlenme)sabah bu sorunlar tavan yaptı ve SX1im hiç açılmamaya başladı.tabi telaş yapmadan sakince olası ihtimalleri gözden geçirdim.artık boardlara müdahale etmek dışında yapacak birşey kalmamıştı.iki boardı da bir güzel tinere yatırıp beklettim, ardından sıcak hava uygulayarak sorunu çözmeye çalıştım.ilk denemem başarısız geçti; SX1im hala kapkara ekranıyla karşımdaydı ve moralim sıfıra yakındı.tekrar tüm kararlılığımla ısı uygulamaya devam ettim, bu defaki denememde az da olsa ilerleme katettim ve splashscreen ekranına kadar gelebildim.doğru yolda ilerlediğimin farkındaydım ve ısı uygulamaya uzun süre devam ettim.son olarak SX1imi topladım ve heyecanla açma tuşuna basıp sonucu bekledim.ve ... artık SX1im tam manasıyla hayata dönmüştü; o anki mutluluğum tarifsizdi doğrusu. 
bu olay sırasında umutsuzluğa kapıldım ve aklımdan SX1imin yerine alabileceğim yeni bir cihazda geçmedi değil hani
uzun lafın kısası bugün yaşadığım bu olay SX1ime olan sevgimi ve aramızdaki duygusal bağı son derece güçlendirdi

bu olay sırasında umutsuzluğa kapıldım ve aklımdan SX1imin yerine alabileceğim yeni bir cihazda geçmedi değil hani

uzun lafın kısası bugün yaşadığım bu olay SX1ime olan sevgimi ve aramızdaki duygusal bağı son derece güçlendirdi