Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: **TEKNOMAG ÜYE ARAÇ GALERİSİ OLUŞTURALIM***
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Arkadaşlar herkes aracının veya aile aracının resmini koysun..biraz değişiklik olur..resimlerinizi bekliyorum..bakarsınız alır satarız canım..akşama benim resim hazırThumbup

[Image: grnt23gjpgfghjpgtyertrk9.jpg]

1998 MODEL TOYOTA COROLLA TOURING WAGON..1.6 XEİ EFI MOTOR
115 HP GÜCÜNDE....KLİMALI..

BU ARADA RESİM SX1 DENBig GrinThumbupBig GrinThumbupBig GrinThumbup
[Image: grnt20eb8.jpg]

benim değil ama hoşuma gitmişti Smile
ok ilk firsatta karşınızdaaaBig Grin
Subaru İmpreza 2007 limited edition WRX STI

[Image: subaru-impreza-2007-limited-edition-wrx-sti-rb320.jpg]

Toungue Toungue Toungue nerdee .. Sorry

hyundai accent 1.5 crdi ( 2004 model )Shifty

[Image: 03.jpeg]
benim biraderinkisi de accent beyaz, 3 silindir 82 küsür beygir ve dizel ama inanılmaz kaçıyo, bence Türkiye şartları için çok iyi seçim (yakıt hesaplı, parça ve servis diğerlerine göre makul)

taksi plakalı arabaların ağırlıklı tercihinin Hyundai olması bunun ispatı, en iyi fiyat/performansını onlar bilir Smile
@kukumav

çok temiz bi corolla Wink
Sonic Wrote:benim biraderinkisi de accent beyaz, 3 silindir 82 küsür beygir ve dizel ama inanılmaz kaçıyo, bence Türkiye şartları için çok iyi seçim (yakıt hesaplı, parça ve servis diğerlerine göre makul)

taksi plakalı arabaların ağırlıklı tercihinin Hyundai olması bunun ispatı, en iyi fiyat/performansını onlar bilir Smile

evet dizel olmasına rağmen oldukça atak bir yapısı var.Türkiye de üretildiği için parça sıkıntısı yok ve fiyatları da makul.
ama yine de beğenmiyorum Big Grin
[Image: 764351_9_full.jpg]

[Image: 1.jpg]

97 bizimki de..80000kmde...WinkBig Grin
eski spring imi Smile
[Image: springnt9.jpg]
kaza yaptığımız astra
[Image: s8000017le5.jpg]
[Image: s8000018xq9.jpg]
[Image: s8000019vt3.jpg]
[Image: s8000020le9.jpg]
meriva