Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: yeni telefon alacağım!!!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
arkadaşlarım,sx1 kardeşlerim.....

sx1lerimin her ikisini de servise kaptırdım...verilen telefonları da maddi sorunlar sebebiyle sattım...(n71ve ef81)

şimd ise temiz bir sx1 bulamıyorum,bulursam alıcam o ayrı da onun dışında bir telefon daha alacağım...
2 telefon arasında kaldım...

birincisi ankara teleses'lerde 499ytl 12 taksitle samsung d720..
ikincisi internette 528 12 taksitle sonyericsson w810i.

aslında başlarda symbian olsun istiyordum ama baktım symbian symbian nereye kadar? program ,tema fln die bilgisayarın başından kalkamayacağım.ama yie de bi yandan tereddütteyim...ayrıca d720 de eski ve üretimi bitmiş bi tel...serviste parça bekleme sorunu ile de uğraşmak istemiyorum...

w810i de müzik açısından muhteşem bi telefon..ses kalitesi aşmış bi durumda...rds'li radyosu fln var..ama klasik işletim sistemi tabi...ekranıu da ööle büyük diil.orta boy.

aslında w810i daha ağır basıyor ama yine de kararsızım..
ne dersiniz?siz olsaydınız hangisini alırdınız?
w810i derdim...samsunglarla ugrasilmaz...ama symbiandan vazgectikten sonra pişman olmayasin...
walla 2buçuk aydır symbiansız bir telefonlayım(siemens c55) ve hiç aramadım symbian olayını...en çok sx1imin karizmasını özledim ama o da geri gelmeyecek artık...müzik dinlemeyi özledim ben ya...en iyisi w810i alayım di mi?
w810i benim çok hoşuma giden bir telefon, müzik telefonu için iyi seçim (450ye bulunabilir sanırım), beyazı da oldukça güzel duruyo Thumbup ve ms pro duo kartların fiyatları da düştü
şiddetle Benq-Siemens EL71 tavsiye ederim.
gerek boyutu, gerekse de fiyat-performans oranı çok iyi bir cihaz Thumbup
coşku walla bir daha benq siemens olayına girmek istemiyorum sx1 dışında...ama tel fena değil...480 yazıyo fiyat olarak nette...yani onu alacağıma w810i alırım açıkçası...ama yine de saol...
temiz bir sx1 bulamıyor musun ?
ben satiim Wink
merhaba
gel beyen istediğin sx1 i vereyim. 2 tane gri..1 tane siyah.beyen beyendiğini.saygılar.siyah 32 flashlı
regulus_black Wrote:coşku walla bir daha benq siemens olayına girmek istemiyorum sx1 dışında...ama tel fena değil...480 yazıyo fiyat olarak nette...yani onu alacağıma w810i alırım açıkçası...ama yine de saol...

480 olurmu hiç ... 294 liracık sadece Thumbup

http://ekonomikcep.com/product_details.php?item_id=28
fugitif95 Wrote:w810i derdim...samsunglarla ugrasilmaz...ama symbiandan vazgectikten sonra pişman olmayasin...

dostum Symbian OS, Series 60 UI kullanıyormuş bende merak ettim araştırdım..
Symbian dan vazgeçtin,yeni maceralara açıl.
Windows Mobile 'lı bir tel al .
Mesela MPX220 çok güzel Smile
Bestdrummer Wrote:
fugitif95 Wrote:w810i derdim...samsunglarla ugrasilmaz...ama symbiandan vazgectikten sonra pişman olmayasin...

dostum Symbian OS, Series 60 UI kullanıyormuş bende merak ettim araştırdım..

bak o zaman iyi...s60 versiyonu da yuksekse tadindan yenmezBig Grin
abovvv amma tavsiye gelmiş...bu sx1 satan arkadaşlar (eros ve Mr-Sahin) hangi sehirde yaşıyorsunuz aceba? al demesi kolay da bi de yakın olması var tabi Smile ayriyetten ben zaten bi sx1 almayı düşünüyorum da onun yanında bunlarda hangisini alayım dediydim...

Symbian Os tamam,Series 60 da tamam ama UI ne oluyor? samsun d720'de symbian v.7.0 var...

bu arada Spider-Man 3'te Symbiot die bi yaratık var (gerçi spiderman cızgı filminde de gördüydük bunu,herne kadar filmde yazık edilmiş bi karakter olsa da) o her çıkışında ekranda symbian aklıma geliyo...bu da bööle bi anektod... Smile)) sinema işte...hani ince bıyıklı bi adam vardı
-ayhan ışık
-heh...şimdi turist ömer'in arkasında ayhan ışık ayhan ışık die baarsan bakmaz
-sinema işte,ouyor böyle şeyler
regulus_black Wrote:Symbian Os tamam,Series 60 da tamam ama UIQ ne oluyor?

SE P*** serisinde kullanılan symbian arayüzü Smile
peki yukarıda yazılan felanca şunu kullanıyor derken hangi telefondan bahsediliyor? samsung d720 mi?
samsung d720 den bahsediyorsa S60 platformunu kullanıyor Wink
okke

peki farkı nedir s60 ile UIQ'nun?
kardes bence sybian dan vaz gecme ya nokia al n70 gibi 600 ytl civar 2ieli 400-450 arası yada samsungun bir cihazı var s60 isletim sistemli satılıyoo ama ne kadar iyi bilmiyorum
kardeş samsungun s60 dediğin işte benim yukarda yazdığım d720...zaten anladım ki symbiansız olmayacak...ya nokia n serisi gibi bişi ya da samsung alıcam ki samsung küçüklüğünden dolayı n serisi herşeyiyle ona basmasından ağır basıyor Smile
uzun süre symbian kullanmadım; ta ki tekrar bir sx1 alana kadar. bu zaman zarfında
symbian'ı aradığı söyleyemem. yeni telefonlar her ihtiyacı karşılıyor...

sx1'i alalı bir ay oldu. sadece birkaç uygulama yükledim o kadar. biraz alışma meselesi. insan alışamam diyor ama bakmışsın symbian'dan soğumuşsun... ayrıca yeni java uygulamalarda oldukça kabiliyetli...
valla kardeş ben w810i den çok memnundum çalınana kadarSad neyse sesi orjinal fw yle azdı ama o sorunu da ufak bi yazılımsal oynamayla düzeltmiştim çok şık bi telefondu ayrıca doyamadan gitti
özetle bence w810i al
walla zaten samsung d720 alma hayallerim suya düştü netekim 499a bulduğum yerde kampanya bitmiş..ne güzel 12 taksitti o fiyata...şimdi peşin 599 varın 12 taksiti hesap edin...

öyle olunca gönlüm iyicene bi kaydı w810a...çevremde de baya bi kişi w 810i dedi...baqalım kısmet...528e 12 taksitle alıcaz heralde telefünü.... Smile))
ben derimki w810i alacağina biraz daha bekle nokia yeni tel cıkarıcak 5700
w810i ile benzer ses kaliteleri hemen hemen aynı s60 destek..
daha birçok şey
eğer bekleyemem veya da pahalı olur dersen bi alt modelini 5300 ı tavsiye ederim
tabi seçim senin..
kardeş o çok pahalı olur onu beklersem ben 2-3 yıl telefonsuz kalırım...fiyatının düşmesini beklerken tabi..yoksa bayıldım 5700a...
Reference URL's