Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: AH ŞU DİMMER!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Telefon bazen kendi kendine dimmerı açıyo..tuş kilidini açar açmazda ekrandan kayboluyo..fugitif baktı,araştırdı ama bir türlü bulamadı neden olduğunu..Acaba bu neden olabilir?Sorun çıkarabilir mi?Rolleyes
sanırım saat ile ilgili bir sorun olabilir.
gece ve gündüz mod larını iptal edip öyle dene...
All - in - one için;
Menu-Apps-Dimmer-Seçenek-Ayarlar-Profiles-Zaman Profilleri:-KAPALI-Tamam-Gizle
aynı sorunu bende de yapıyor Cem'in dediği doğru Thumbup
shaktar09 Wrote:Telefon bazen kendi kendine dimmerı açıyo..tuş kilidini açar açmazda ekrandan kayboluyo..fugitif baktı,araştırdı ama bir türlü bulamadı neden olduğunu..Acaba bu neden olabilir?Sorun çıkarabilir mi?Rolleyes

ülen çağrı işin içine beni katmasan olmaz demiBig GrinToungue
shaktar09 Wrote:Telefon bazen kendi kendine dimmerı açıyo..tuş kilidini açar açmazda ekrandan kayboluyo..fugitif baktı,araştırdı ama bir türlü bulamadı neden olduğunu..Acaba bu neden olabilir?Sorun çıkarabilir mi?Rolleyes

zaten bulsa şaşardım Toungue Toungue
otomatik başlatmayı + başlangıçtan sonra gizlenmeyi etkinleştirmişsin ve arka planda çalışmaya devam ediyor Wink
cmert Wrote:

zaten bulsa şaşardım Toungue Toungue
otomatik başlatmayı + başlangıçtan sonra gizlenmeyi etkinleştirmişsin ve arka planda çalışmaya devam ediyor Wink

NonoLaughLaugh:laugh:benim fw13te 14te 15te sorun cikmamişti ama naberWhistling
Reference URL's