Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: Hafıza kartını takarsam kitleniyo
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
arkadaşlar ence cmertin up_4 fw si yüklü sorunsuz bi şekilde yükledim ya zaten telefonu arkadaştan aldıgımda açılıyo ama sistem hatası diyo kapanıyodu fw atarak düzeltim ama şimdide hafıza kartını takarsam 1-2 dakka sonra kilitleniyo telefon batarya çıkarım takmadan çalışmıyo hafıza kartınınayaklarını filan kaldırdım kilitleme yapmadan öncede hafıza kartını bazen görüyo bazen görmüyo görsede açarkan hata verip biçimlendiirlmesi gerek diyodu nasıl yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim
MMC slot pinlerinin tam temas ettiğinden emin ol, bunun dışında forumda daha önce de paylaşılmış MMC ile ilgili, board üzerinde bulunan entegrelere ısı geçilmesi veya değiştirilmesi sorunu çözecektir Wink
bütün entegrelerimi ısıtıyım ısı tabancası ile bide bu tabancadan bende yok ama tanııdk birince var derece filan ayarlıyomuyuz sıcaklık için yoksa sabit bişeyde bi. Tırnakların tam bastıgıdan eminin
ya şimdide hafıza kartı bozuk diyo ama bunu 4 hafıza kartında daha yaptı kartlarda bi sorun yok bide kart mc kart yani kısalardan onla bi alakası varmı
roboti Wrote:bütün entegrelerimi ısıtıyım ısı tabancası ile bide bu tabancadan bende yok ama tanııdk birince var derece filan ayarlıyomuyuz sıcaklık için yoksa sabit bişeyde bi. Tırnakların tam bastıgıdan eminin

sıcaklık 300-350 arası olabilir.entegrelerin tek tek isimleri aklımda yok, hepsini ısıtabilirsin bir zararı olmaz Wink

Quote:bide kart mc kart yani kısalardan onla bi alakası varmı

yok.
ya entegreleri daha ısıtmadım ama arkadaş msdriver programı sorun çıkartır diyodu nasıl silecem onu ama
bide silme degilde bana kartı çıkart telefonu kapat tekrar aç açarken kartı tak sorun yapmaz dedi degigini yaptım bikaçkere kartı çıkart demeden çıkartmak sorun yapar dedi ama şimdi çalışıyo şimdi ben her zaman böle bi yapacam sorun neden kaynaklanıyoo
kardeş anladığım kadarı ile msvdrivee ile sorun yaşıyorsun.yedek alarak format çek bir de öyle dene derim.

ama sorunun donanımsal ise entegrelere ısı geçilmesi gerekiyor onu da ancak ısı tabancası ile yaparsın cmertin dediği gibi.

güzel nick... Wink
robotica Wrote:güzel nick... Wink

yok ya normalde heryere robotix diye üye oluyorum ama "x"
harfini yazmayı unutmuşum
Sonuç ne oldu?
sonuç ne bi oldu galiba ankaraya servise gönderecem şimdide yeni sorunumu yazıyom
1-telefon hafa kartını okumuyor olması yetmemiş gibi şimdide kapanıp açılıyo
2-rastgele biyerlere mesaj göndermeye çalışıyo ekrana bi simge çıkıyo sonra mesajlardada gönderecegi mesajı bi yere kaydediyo içeigini göremiyorum ama özelliklerde gönderim samanı diyip bişeyler daha diyo
3-zaten telefonu ilk elime aldıgımda açılmıyo açılıncada sistem hatası diyodu sonra oldu diyo çok sevindim, sonra güvenlik kodu istedi yanlış yazıldı master kodunu sonunda bulduk açtık teli hafıza kartını okumuyodu hafıza kartımıda bozdu nasıl yaptıysa şimdide kendisine göre takılıyo ne yapacam ben ya şuan ölü vaziyette telefon hangi işlem yaılsa düzelebilir en risklisinden olsada deneyecem şuan bi fw buldum sitede swup diydu o ne bilmiyoma ma bide onu yükleyecem
-------------sx1'i yalnızca başka bir sx1 paklar bu tel ölsede gidecem başka bir sx1 alacam--------------
roboti Wrote:sonuç ne bi oldu galiba ankaraya servise gönderecem şimdide yeni sorunumu yazıyom
1-telefon hafa kartını okumuyor olması yetmemiş gibi şimdide kapanıp açılıyo
2-rastgele biyerlere mesaj göndermeye çalışıyo ekrana bi simge çıkıyo sonra mesajlardada gönderecegi mesajı bi yere kaydediyo içeigini göremiyorum ama özelliklerde gönderim samanı diyip bişeyler daha diyo
3-zaten telefonu ilk elime aldıgımda açılmıyo açılıncada sistem hatası diyodu sonra oldu diyo çok sevindim, sonra güvenlik kodu istedi yanlış yazıldı master kodunu sonunda bulduk açtık teli hafıza kartını okumuyodu hafıza kartımıda bozdu nasıl yaptıysa şimdide kendisine göre takılıyo ne yapacam ben ya şuan ölü vaziyette telefon hangi işlem yaılsa düzelebilir en risklisinden olsada deneyecem şuan bi fw buldum sitede swup diydu o ne bilmiyoma ma bide onu yükleyecem
-------------sx1'i yalnızca başka bir sx1 paklar bu tel ölsede gidecem başka bir sx1 alacam--------------

bunun nedeni telde virüs varWink
merhaba
cihaza serwis fw 15 yükleyip bir deneyin..
http://forum.teknomag.com/showthread.php?tid=1622
buradan yardım alabilirsin gerekenler için. saygılar
karta format atsan düzelir... Wink
* # kapatma ile format attımama sorun devam şimdi dedigin fw yükliyecem downlaod bitti
yıldız kare kapatma ile telefona format atmışsın ben biçimlendirmekten bahsediyorum ama pinler temas etmiyosa...Umarım virüs sorununu çözer... => http://forum.teknomag.com/showthread.php?tid=2640 Wink
telin kapanması düzeldi bu fw 15 attım ama telefon ilk zamanına döndü ne kötüymüş ya bu tel fw siz joistik yürümez tuşlar kilitli açık diye mesaj yazar

peki teli nasıl biçimlendirecez
nası yani
hafıza kartından bahsediyor galba arkadaş... ekstralar/hafıza kartı/seçenekler/biçimlendir Wink o olmazsa => http://forum.teknomag.com/showthread.php?tid=1474
Reference URL's