Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: Şebeke sorunu
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Arkadaşlar elime yeni bir sx1 geçti tertemiz tek bir çizik bile yok ve 90 ytl istedi telefon şu an elimde denemek için aldım...32 mb flash çıktı... Ama kapalı alanlarda telefon çekmiyor...Açık alanlarda o AVEA yazısı çıkıyor mesajları açmıyor... Bu telefonu almak istiyorum fakat sonuçta telefon görüşme yapmam mesaj çekmem de gerekiyor... Yardımlarınızı bekliyorum... Tşk. ederim Wink
içini aç ve anten konnektörlerini temizle bide araç içi anten girişinede göz at toz varsa onuda temizle, mesaj olayı apayrı, onun için *#7370# yap ......
selim87 Wrote:içini aç ve anten konnektörlerini temizle bide araç içi anten girişinede göz at toz varsa onuda temizle, mesaj olayı apayrı, onun için *#7370# yap ......
selim87 yanlış bir format önerisi yapmışsınExcl

arkadaşlar lütfen dikkatExcl cmert'in FWSİ yüklü ise sakın *#7370# ile format atmayın telefonunuz bozulur.
emin ol bahsebilen makinada cmert yüklü deil Big Grin
yoo cmert all in one yüklü nerden vardın ki bu kanıya?
özür dilerim ama ; son cmert fw sini yüklenmiş ,çiziği olmayan ve 90 ytl satılan bi sx1 in satılması ütopik geldide :S
fwyi kendim yükledim... ayrıca sağol kardeş temizleyince düzeldi tel...
Reference URL's