Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: Sony Ericsson yazılım değiştirme
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
sony ericksonda yazılım deişimi oluyormu acaba mesela symbiyan gibi
model ne acaba ?????
Örneğin w810i modelinde mevcutmu arkadasın söylediğin
veya w700i
yazılımı değişiyor ama ne bileyim inglizce destekleyen versiyonunu kurarsan Türkçe dili buhar oluyor menüler İngilizce
yoktur.....
yazılm değiştirilebilir değiştirceksen bana msnden ulaşabilirsin örneğin ben bu yöntemle k750i yi w800i ye çevirdim Wink
Sonyericssonların Hepsine Yazılım Yüklenir Kendi yazılımlarını Sim Klid Kırılması Sx1 Gibi patch yapılması Vs ve Elfler

Ama Se Modellerin bazıları Aynı Sistemlere Sahip oldukları için Modellere kendi sistemi İle aynı Olan yazılımlar Atabilirsiniz

Örnek : K750 ye W800i W700i yazılımı Atılırı ve diğer 2 cihazda kendi arasında yazılım değişikliği olur

W830i W850i yazılımı atılır
W610i K550i Olur Veya K550i W610i Olur
K310i K510i Veya W200i Olur W200i K510 veya K310 Olabilir

Ama W810i Cihazlar Ve bazı Cihazlar kendinden Başka cihazın yazılımını Kabul Etmez
Ve Cihaza başka Bir Cihazın Yazılımını Atmadan önce telefonun GDFS yedeğini Almalısınız Almazsanız Cihaz Dead olur Smile Servise verirsiniz 45 gün sonra yenisi gelir

Ama se Modellerin şu üstünlüğü var yazılım Yüklemelerinde Eski Bir Sx1 Kullanıcısı Olarak
Sx1lerde bildiğiniz Gibi yazılım yüklerken Elektrik kesilmeyecek Kablo telefondan Çıkmayacak
Ama Se modellerde yazılım Yüklerken ister Elektrik kesilsin İstersede Siz kabloyu Çekin yazılımı yeniden Yükleyince Cihaz Sorunsuz Çalışıyor Telefonda Sorun vs Bir hatada Olmuyor

Bu Nedenle I LoVe SE diyorum

Saygılar...
Reference URL's