Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: Sinyal Ve Şarj Skinleri (Avkon-Avkonex.mbm)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
sağol kardeş Wink
sağol arkadaşımmSmile
çok Teşekkürler güzel çalışma
sağol dostumWinkThumbup
şu (sx1 tema yapar) gibi birde sinyal ve şarj skinlerini sis halinde yapan bi program olsaydı keşke..
gecekusu35 Wrote:şu (sx1 tema yapar) gibi birde sinyal ve şarj skinlerini sis halinde yapan bi program olsaydı keşke..

neden olmasın...
belkide vardır..
arşivim silindiği için paylaşamıyorum ama araştırırsan forumda olması lazım .sis yapar ile bunları sis haline çevirebilirsin diye düşünüyorum bi dene olursa bizimlede paylaşırsın
Bravo üstat.Teşekkürler

Şimdi bunları C:/system/data içine attığımızda , menüde oluşturduğumuz klasör simgeleri nasıl değişir.

][Image: screenshot001ip6us3.jpg]

Şu klasör simgeleri bildiğim kadarı ile avkon.mbm ile oluyor.Bu şekilde değiştiren bi avkon.mbm var mı elinizde arkadaşlar.Ben forumda aradım.Hatta buldumda.Ama indiremedim....Çünkü linkler kırık Sorry

yalancıbahar arkadaşımıza tekrar teşekkür ederim
üstatlar çok saolun fakat bu simgeleri nasıl değiştiriyorduk?
Buradan indirdiğin avkon.mbm ve avkonx.mbm dosyalarını c/system/data klasörüne kopyala.telefonu yeniden başlat.
yalancibahar Wrote:Buradan indirdiğin avkon.mbm ve avkonx.mbm dosyalarını c/system/data klasörüne kopyala.telefonu yeniden başlat.

çok teşekkür ederim kardeş.Laugh
kardeş sana zahmet olacak linki yenilermisin.çevrimiçi olan hiç kimse yokmu.
erkahan Wrote:kardeş sana zahmet olacak linki yenilermisin.çevrimiçi olan hiç kimse yokmu.
erkahan benim verdiğim full temalarda birbirinden değişik onlarcası mevcut, beğendiğini indirip unmakesis ile açarak ulaşabilirsin hepsine...
nadiren kardeş benim telefonda cmertin fw15 yüklü ama temalarda sorun yaşıyorum tema sadece menü ekranında kalıyor.senin firwareyi yüklesem sorun hallormu(sx1.c2f_v2c.by.nadiren)üst üste firmware yüklersem telefona birşey olurmu.saygılar.
erkahan Wrote:nadiren kardeş benim telefonda cmertin fw15 yüklü ama temalarda sorun yaşıyorum tema sadece menü ekranında kalıyor.senin firwareyi yüklesem sorun hallormu(sx1.c2f_v2c.by.nadiren)üst üste firmware yüklersem telefona birşey olurmu.saygılar.
sorununu tam olarak anlayamadım ama v2c'de temalarla ilgili problem yaşamazsın, tek dikkat etmen gereken diğer bir temayı yüklemeden önce öncekinin ismini c:\system\install klasöründen dosya yöneticisi ile silmek (kaldırmak değil silmek!), benim hafıza kartında 30-40 tane tema var, canım sıkıldıkça yüklerim yeni bir tema, hiç d eproblem yaşamadım!.. Thumbup
nadiren kardeş senin firmware çok hoşuma gitti yazı karakterleri felan.senden bir isteğim var bana Sinyal Ve Şarj Skinleri nerden bulabilirim yardım edermisin sürelerimi geçmiş nedense açılmıyor.senin firmwareyi yeni kurdum bilmediğim olursa sorabilirim değilmi.teşekkür ederim.repppp
erkahan Wrote:nadiren kardeş senin firmware çok hoşuma gitti yazı karakterleri felan.senden bir isteğim var bana Sinyal Ve Şarj Skinleri nerden bulabilirim yardım edermisin sürelerimi geçmiş nedense açılmıyor.senin firmwareyi yeni kurdum bilmediğim olursa sorabilirim değilmi.teşekkür ederim.repppp
eywallah erkahan, beğendiğine sevindim, sana daha önce de dediğim gibi unmakesis programı ile "nadiren show:full temalar" topic'İnde verdiğim tüm sis uzantılı dosyaları açarak içinden alabilirsin kolaylıkla...
yalancibahar şu linki bir yenileyebilirmisin.bana acele lazım.bu programı bulana repppSmile
erkahan Wrote:yalancibahar şu linki bir yenileyebilirmisin.bana acele lazım.bu programı bulana repppSmile

Valla Rep için değilde ben şöyle bir baktım bulamadım Big Grin Bulsaydım yardımcı olabiliridm... Shifty
teşekkürler activa sx1 flashıng diye bir site var o siteden nedense indirme yapılmıyor.başka bir yere yönlendiriyor.yalancibahar herhalde yıllık izine ayrılmış özel mesaj bile attım fayda vermedi.
arkadaşlar sinyal ve şarj skinlerinin tümüne ihtiyacım var.bulana repppSmile
eyw.
Reference URL's