Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: SX1'İMİZİN  VELİAHTI KİM:)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
BENİMDE SX1E OLAN HAYRANLIĞIMDAN KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN !!
SX1 NE YAZIK Kİ ÜRETİMİ İKİ YIL ÖNCE DURAN BİR TELEFON Sad
BU FORUMDA PEK ÇOK SEVENİ VAR
BENİM BU KONUYU AÇMA SEBEBİM SX1 DEN AYRILAN VEDE İLERDE AYRILMAK ZORUNDA KALACAK ARKADAŞLARIN FORUMDAN DA UZAKLAŞMAMALARI İÇİN SX1İN TAHTINA LAYIK BİR CİHAZ BULMAK. SX1 BULAMAYAN TAMİR ETTİREMEYEN PARÇA TÜKENMESİ SONUCU AYRILMAK ZORUNDA KALAN  YADA SX1İN YANINA TELEFON ALMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR İÇİN YENİ BİR MODEL BELİRLEMEK
YİNE O MODEL İÇİN PAYLAŞIMLARIN OLMASINI SAĞLAMAK TEKNİK DESTEK PAYLAŞIM PLATFORMU VS.. GÜZEL OLMAZ MI HERKES FİKRİNİ SÖYLESE BURDAKİ DOSTLUKLAR SEVİYELİ YAZIŞMALAR DEVAM ETSEDrinks  
BEN ASUS P525İ BEĞENİYRUM SX1 E KARDEŞ OLABİLİR SİZİN ÖNERİLERİNİZ?

edit by frank
(lütfen küçük harflerle..)
resim aşağıda
[Image: ASUS_p525.jpg]
Sx1 imin eline kimse su dökemez......
ne n70 ler ne telefonlar aldırıcaktılar bana sx1 den vargeçmedim..
ama illa bi tel dersen bu aralar 5700 ı takip ediyorum nokia nın yeni çıkıcakmış
5300 ın üst modeliymiş tam bir müzik teli ayrıca 5300 da olmayan s60 desteği var..sizce nasıl bu tel..

[Image: nokia5700vg1.jpg][Image: nokia5700mobilephonete7.jpg]
            [Image: nokia5700phoneie6.jpg]

Genel Özellikler  

Ağırlık 115 Gr
680
Genişlik 50 mm
Yükseklik 108 mm
682
Kalınlık 17 mm
683
Şebeke frekansı GSM850 - GSM900 - GSM1800 - GSM1900  
Titreşim Var  
Handsfree Var
686
Kızılötesi Var
687
Bluetooth Var
688
Sesle arama Var  
Ses kaydı Var
690
Pil Tipi Li-Ion  
Bekleme süresi 290 saat
Konuşma süresi 3.5 saat
693
Baskonuş Var  
3G Var
695
Renkler Kırmızı, Siyah  
Uçuş modu Var
697
Bluetooth versiyon 2.0  

Hafıza Özellikleri  

Telefon Hafızası 35 MB  
Harici Hafıza Yuvası Var
681
Harici Hafıza Kartı Boyutu 128 MB
682
Harici Hafıza Kartı Tipi microSD (TransFlash)  

Ekran Özellikleri  

Renkli Ekran Var  
Renk Sayısı 16000000  
Ekran Çözünürlüğü 240 x 320 px

Multimedya Özellikleri  

Polifonik melodiler Var  
Mms Var
681
Ekran koruyucu Var  
Java desteği Var
683
Mp3 çalar Var
684
Radyo çalar Var  
Dahili kamera Var  
Video Çekebilme Var
687
Video Oynatabilme Var
688
Müzik kontrol tuşları Var  
Oynatabildiği dosyalar AAC, AAC+, eAAC+, MP3, MP4, M4A, WMA, H.263, Real video, MPEG-4
690

Internet Özellikleri  

Wap Var  
Wap versiyonu WAP 2.0
681
Gprs Var  
Gprs slot 4+1/3+2  
Gprs class 10
684
Hcsdcd Var
685
XHTML Tarayıcı Var
686
HTML tarayıcı Var  
E-posta okuyucu Var  
Edge Var  

Kamera Özellikleri  

Çözünürlük 2 MP  
Flaş Var  

Yazılım Özellikleri  

Kullanıcı profilleri Var  
Hesap makinesi Var  
Takvim Var  
Senkronizasyon Var  
İşletim sistemi Symbian  
İşletim Sistemi versiyon Symbian OS v9.2, S60 rel. 3.1  
Tema desteği Var  
Java Oyunlar Var  

Aksesuarlar  

Şarj Aleti Var
680
Data Kablosu Var  
Stereo Kulaklık Var  
sx1 in veliahtı yoktur! olamazda! ancak daha temiz bi sx1 o tahta oturabilir!!!
ya o nokia manyakmış...fiyat nedir? biraz geçirici bi fiyatı olsa gerek Smile
p990
nokia süpermiş gerçekten... sx1 imizin veliahtı odur bence
Yanlız bu 5700 ın rakam tuşları nerde???

Ve ikinci resimde telefonun alt kısmı yok ve onun yerine ne oldugunu belirleyemediğim bir şey(aklıma ilk olarak flash bellek mi sorusu geldi???) var.

Tasarım olrak hoş duruyor.Ama fiyatı 1 milyarın üzerinde olacagı kesin....O yüzden biz ögrencilerin alması biraz zor olucak...Sad

Ayrıyetten nokyanın yaptıgı kablolu! kablosuz kulaklık gibi bunda da rakamlar yoksa bişiye yaramaz bu tel....Toungue

Son olarak; ben Sx1 gibi bi cihaz görmedim ve malesef de bundan sonra büyük bi ihtimalle göremeyeceğim....
arkasındaki Flash disk dediğin yer 3250 deki gibi dönen mekanizma ilk resimde mp3 player konumunda normalde arkasında tuşlar
arkadaslar sx1 in veliahtı olmaz o tek ve benzeri almaz 1 tane var bende hiç kullanmıyorum torunlarıma anlatmak için sakladım
tlf isine gelinde simdi n95i bekliyorum yurt dısndan gelen arkadasta verdı inceleme fırsatım oldu gercektende bu cihazı sollayacak bir cihaz zor cıkar cıksada ancak gene nokia dan cıkar
sx1in veliahti 5700?blink

bir veliaht lazimsa bu yine sx1 olur cunku sx1 5700la yakindan uzaktan alakasiz.arada farklar var ve sx1e benzeyen veya ona yakin bi tel bi daha üretilmeyecek...
arkadaşlar bu 5700 güzel tel ama sx1 in veliahtı bir nokia olabilirmi sizce şahsen ben şiddetle karşı çıkıyorum sx1 tektir eşi benzeri yoktur o bir efsanedir ve hep öyle kalacak
sx1ler tümeden ölmüş gibi konuşmayın yav:Dbi 5 - 6 yil daha sx1 piyasadadir sirf karizmasi için emin olun...
ilgilenen arkadaşlara teşekkürler
beğendiğiniz modeli söylerseniz ve neden beğendiğinizi biraz açıklarsanız daha faydalı bir konu olabilir.
tabiki sx1in yarini tutacak bir telefon zor gelir zaten konun amacı onun yerine başka bir model belirlemek ve herkesin ona geçmesini sağlamak  değildir. konunun amacı ilk mesajda gayet açıktır
bu arada bu nokia 5700 ın kasası sx1in kasasına benziyor farkeden var mıSmile
saygılar
cidden ya 5700'ın kasası sx1 ile neredeyse birebir..şimdi bakınca farkettim..hele tepe kısmı tıpatıp aynı yaa...bu kadar olur yani....bi de nümerik tuşlar kenarda olsa tam süper olacakmış Smile
arkadaşlar 5700 ı takip ettiğim için onun resimlerini koymak istedim yanı sırf sx1 veliahtı die deil yani
5700 bana göre cok güzel bir tel 5300 ın bir üst modeli ve s60 destekliyor
ayrıca bazı arkadaşlar tuş takımı nerde die sormuşlar alt kısım dönmeli arkadaşlar ilk resimde mp3 player şeklinde son resimde kamera modunda ve rakamlar gözüküyor...
bence çok hoş bir telefon piyasaya daha cıkmadı galiba heralde diğer arkadaşlarında soylediği gibi 1 milyar gibi bi fiyata piyasaya sürülür gelişmeleri buraya yazarım...bu tel cok hoşuma gitmeye başladı..
walla ben de bayıldım ama dediğin fiyata da bayıldım doğrusu....offf ki ne offf....maşşallah yani...2 beyaz eşya alırım bee ben o fiyata Smile)) (sanki o fiyata ilk kez bi cep telefonu duyuyo,pehh yani!)
unutmayın!!sx1 de ilk cıktığı zaman duyduklarıma göre 1 milyar civarındaymış..
bu telde yeni çıkacağı için tabiki biraz pahalı olacak ama zamanla alınabilir fiyata iner veee
belkide bir tane alırım belli olmaz...
sx1 imi kimselere vermem tabi yan cebimde durur
http://www.youtube.com/watch?v=NVR7BinqycE
şuna bi bakın arkadaşlar
3 yıldır tık demeyen sx1 im bugün itibarı ile hiç açılmaz oldu..şimdilik ilk yardım çalışmalarından da sonuç alamadım...Cmert im önerilerini uygulamak için yarını bekliyorum...ama ya olmazsa...işte o zaman yerine bir tel almayı düşünüyorum...acayip canım sıkkın ya...bugün de protochip ten yeni kasa ve tuş takımı elime ulaştı ..ben makyajlamayı düşünürken başıma gelene bak ya...CrayCrayCrayCrayCrayCrayCrayCrayCrayCrayCrayCrayCrayCrayCrayCrayCrayCrayCrayCrayCrayCray:
ve inanaın hiç tellere bile bakmak gelmedi içimden
@kukumav geçmiş olsun....

bu arada 5700 rusyada çıkmış galiba..adamlar incelemiş videosunu bile çekmiş...

http://www.youtube.com/watch?v=d77piEmuw...ed&search=
geçmiş olsun kukumav üzücü bi durum..
fransada'da çıkmış sanırsam....menüsü fln incelenmiş...buyruuunn..

http://www.youtube.com/watch?v=ZjpsE57wW...ed&search=
SX1'imi yaklaşık 3 yıldır kullanıyorum ve değiştirmeye niyetim yok ama olur da telefonum giderse bu 5700'ı düşünürüm
sx1 veliahtı yok ve de değiştirmeyi düşünmüyorum

5700 hakkında yeni bilgiler edindim arkadaşlar buyrun

[Image: 5700vr2.jpg]

Nokia 5700 XpressMusic'in 270 derece dönen alt kısmı, tek bir hareketle farklı uygulamalar arasında geçiş yapabiliyor: Müzikçalar, 2 megapiksel kamera ve görüntülü arama.

Finlandiyalı mobil iletişim cihazları devi Nokia, özellikle müzik olmadan yaşayamayan cep telefonu kullanıcıları için yeni bir 3G* cep telefonu yarattı. Nokia 5700 XpressMusic, üç ayrı mod arasında geçiş yapabilen (müzikçalar, 2 megapiksel kamera, görüntülü arama*) tasarımıyla dikkat çekiyor.
Nokia 5700 XpressMusic, geliştirilmiş müzik deneyimi için özel olarak tasarlanmış bir ses çipiyle, müzik odaklı bir cep telefonu. Bu telefon, 2 GB'ye kadar kart desteğiyle 1500'e kadar şarkı saklayabiliyor.** Ayrıca, cep telefonundaki dahili stereo hoparlör sayesinde, kullanıcılar Nokia 5700 XpressMusic'teki melodileri arkadaşlarıyla paylaşabiliyorlar. Eksiksiz bir müzikçalar olan Nokia 5700 XpressMusic, albüm kapak resimleri, şarkı listeleri, 5 bant ekolayzer ve ses hareketlerinin gösterilmesini de destekliyor.

WMA, MP3, eAAC+ ve MP4 gibi birçok farklı dijital format desteği sayesinde, Nokia 5700 XpressMusic cep telefonuna şarkılar hızla ve kolayca yüklenebiliyor.** Kullanıcılar, online şarkı satın alırken de, Windows Media Player Dijital Haklar Yönetimi (WMDRM) sistemini kullanarak İnternet üzerinden satış yapan müzik mağazaları arasından seçim yapma şansına sahip oluyorlar. Bluetooth stereo kulaklıklarla ya da 3,5 mm kulaklık giriş adaptörüyle birlikte kullanılabilen her türlü kulaklıkla, Nokia 5700 XpressMusic cep telefonunda müzik dinleme keyfi daha da artıyor.

3G ve video avantajları

Sadece müzikten ibaret bir cep telefonu olmayan Nokia 5700 XpressMusic, tekrar tekrar video oynatabilen ve 16 milyon rengi destekleyen ekranıyla videolara hayat veriyor. Yüksek hızda 3G* veri bağlantısı sunan Nokia 5700 XpressMusic ile İnternet'te sörf, içerik indirme ve multimedya içeriklerini izleme işlemleri çok daha hızlı ve kolayca gerçekleştirilebiliyor. Görüntülü arama özelliği ve 2 megapiksel dahili kamera da, kullanıcıların aileleri ve arkadaşlarıyla daha çok şey paylaşmasını sağlıyor.

Nokia 5700 XpressMusic cep telefonunun kullandığı S60 yazılımı ile, pek çok ek uygulama, geliştirme, içerik ve servis sayesinde cihaz kişiselleştirilebiliyor. S60 yazılımı sayesinde birden fazla program aynı anda işletilebiliyor ve böylece kullanıcılar bir yandan sevdikleri şarkıları dinlerken diğer yandan da favori web sitelerini ziyaret edebiliyorlar. Nokia 5700 XpressMusic sahiplerinin kendi tarzlarını yansıtmaları için, temalar, video zil sesleri ve duvar kağıtları, kişisel beğenilere göre değiştirilebiliyor.

3G veri aktarım hızına ulaşabilen*, müzik odaklı ve çok amaçlı cihazların tüm özelliklerini bir araya getiren Nokia 5700 XpressMusic, 2007'nin ikinci yarısında piyasaya sunulacak.

* Operatör ve/veya servis sağlayıcı desteği gerekmektedir.
** MP3, AAC, AAC+, eAAC+, Real, WAV, WMA, M4A gibi farklı dijital müzik formatlarında, ortalama 3 dakikalık şarkılar. Telif haklarına uygun şekilde hareket edilmesi gerekmektedir. Satış paketi içeriği hakkında ayrıntılı bilgi bayilerden alınabilir.
Pages: 1 2
Reference URL's