vedatozturk44 Wrote:
Arkadaşlar elimde bir adet ölü(formatlanmayan, update moda girmeyen ama yaşam belirtileri veren) sx1 var.İzmire gidince Çankayada Işın ticarette x55 seri kablo varmış, ondan alıcam...
Ama bu hani test point, flash, freia falan gereklimi ya....Yoksa sadece "x55 ile ölü sx1'i canlandırma" konu başlıklı yazılanlar yeterli mi?
Kafam biraz karışıkta
merhaba
tabii ki gerekli.cihaz test point yapılmadan flash yazılamaz.flash yazmak içinde freia programı gerekli.orada yazılanları uygulamak zorundasınız.saygılar..
yanlış bilgilendirmeyelim. x55 ile canlanmazsa testpoint gerekli...
adigehalil Wrote:yanlış bilgilendirmeyelim. x55 ile canlanmazsa testpoint gerekli...
Evet arkadaşım benimde anlayamadığım o....
X55 olmazsa mı test point olacak, flash olacak.....
Kabloyu alır almaz bu linktekini mi denicem?
X55 ile ölü sx1 canlandırma
yapman gereken herşey linkte var. bunu yaparsan telefonun düzelir demiyorum ama ilk önce denemen gereken bu...
x55 ile canlanmazsa testpoint ve ardından fullflash...
adigehalil Wrote:yapman gereken herşey linkte var. bunu yaparsan telefonun düzelir demiyorum ama ilk önce denemen gereken bu...
x55 ile canlanmazsa testpoint ve ardından fullflash...
ok arkadaşım sağol.
Bu işlemi yaparda sx1 düzelirse artık update modda açılabilecek ve bende firmware yükleyebileceğim öylemi?
vedatozturk44 Wrote:ok arkadaşım sağol.
Bu işlemi yaparda sx1 düzelirse artık update modda açılabilecek ve bende firmware yükleyebileceğim öylemi?
donanımsal bir problem yoksa evet

cmert Wrote:vedatozturk44 Wrote:ok arkadaşım sağol.
donanımsal bir problem yoksa evet 
Donanımsal bir problem olduğunu sanmıyorum.Telefon bazen açılıyo, bazen update moduna giriyo, hard formatta oluyo ama devamı gelmiyor.Tel açılınca kiltleniyor.
Yani kısacası yaşam belirtileri var.
Tam x55'lik öyle değilmi???????