Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: ekran kartı sorunu
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
yeni bir bilgiayr aldım ve ekran kartı ile ilgili bi sorunum var ekran kartı ati radeon x1250 256 mb birde kasada bulunan 64 mb ekran kartı var ikiside çalışıyor bilgisayrda baktıımda 320 mb olarak göüküyor bu kasadaki ekran kartı nası iptal edebilirim şimdiden tşk derim Smile
sx1mania_38 Wrote:yeni bir bilgiayr aldım ve ekran kartı ile ilgili bi sorunum var ekran kartı ati radeon x1250  256 mb birde kasada bulunan 64 mb ekran kartı var ikiside çalışıyor bilgisayrda baktıımda 320 mb olarak göüküyor bu kasadaki ekran kartı nası iptal edebilirim şimdiden tşk derim Smile

Onboard ekran kartını bios tan disable etmen gerekir
onboard bir ekran kartın varsa..kasada derken boardın üstünde olduğunu babul ediyorum..zaten o onboard ekran kartı diğer ekran kartını taktığında iptal olmuştur yani açık diildir denemek istiyorsan monitörün kablosunu onboard ekran kartının soketine tak çalışmadığını göreceksin..o bios taki ayarlar harici bir ekran kartı taktığında çalışmassa die zaten o ayarda auto dur..kısacası merak etme onboard ekran kartın kapalıSmile
IdontKnoW Wrote:onboard bir ekran kartın varsa..kasada derken boardın üstünde olduğunu babul ediyorum..zaten o onboard ekran kartı diğer ekran kartını taktığında iptal olmuştur yani açık diildir denemek istiyorsan monitörün kablosunu onboard ekran kartının soketine tak çalışmadığını göreceksin..o bios taki ayarlar harici bir ekran kartı taktığında çalışmassa die zaten o ayarda auto dur..kısacası merak etme onboard ekran kartın kapalıSmile

Evet Katılıyorum Arkadaşım... Thumbup
bilgisyarından BIOS a giriyorsun advantage menüsündedir büyük ihtimal onboard VGA gibi bişiler vardır ekran kartı ile yanında Enable yazar onu Dİseable yaparsan onboard ekran kartın çalışmamış dolayısı ile de ram de eksilme olmamış olur
Reference URL's