Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: Telefon Açılmıyor Yardım !!!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Arkadaşlar telefonum arkadaşımdaydı yanlışlıkla *#7370# ile format atmış. Tabi telefon bozulmuş . Şimdi All in One FWsini yüklüorum telefon açılıo formatlanıo telefon sonra X çıkıo sora beyaz bi ekran ne yapabilirim ?yani telefon açılmıo Sad
Selam Kardeş,Yeni Fw Yükledikten Sonra x işareti çıkıp açılmayabiliyor bende aynı problemle birkaçkez karşılaştım.çözümünü *#açma tuşu format atarak buldum ve telefonum ilk açılışta biraz bekledi ve açıldı yani problem kalktı.istersen bir dene..
yok olmuyor formatlıorum ama X işaretinden sonra açılması gerekirken beyaz bi ekran çıkıo kalıo sw up modunda açılıo
4 kere fw yeniledim düzelmedi upplus ı yüklicektim şimdide voltagr low dio açık şarj yapcam kahverengi + kırmızı - mi nasıl çözcem ben bu sorunu??
yapman gereken şuydu; önce FW15 yükleyip durumu kurtarmak, sonra istediğin fw yi yüklemek.bataryayı bir şekilde doldurup yazdıklarımı uygula Wink
saol Coşku yardımların için hızır gibisin maşşallah SmileSmile
birde açık şarjda (kahverengi +) (kırmızı -) miydi yoksa farketmez mi?
merhaba
verdiğim linkte yeğenim resmi vermiş.açık şarzın.aynen uygularsın.saygılar.
http://forum.teknomag.com/showthread.php?tid=1078 sayfaya bak orada resim var.
Teşekkürler Arkadaşlar bir sorunumdan daha kurtulmuş oldum... Sizlerin sayesinde
cmert yeni fw ni yükledim çok güzel olmuş...ama şaçma sapan bir şekide iki sx1 imdede durup dururken bir yeni masaj uyarısı alıyorum giriyorum bişey yok format attım yeniden fw yükledim hafıza kartını formatladım düzeliyo ama eski mesajlarımı hafıza kartınaa kopyalayıp msg drive e yi çalıştırınca yine şaçmalıyo..eski mesajlarımı silmek zorundamıyım?? sorun sadece benim mesajlarımda mı??
ya ben bu mesajı all-in one konusuna yazdığımı sanmıştım pardon..
eski mesajlarından devam etmek yerine e:/system/mail klasörünü silip sıfırdan msvdireE programını çalıştır Wink
cmert Wrote:eski mesajlarından devam etmek yerine e:/system/mail klasörünü silip sıfırdan msvdireE programını çalıştır Wink

cmert dostum zaten yukarıdada yazdım dediğin gibi yapınca sorun halloluyo fakat eski mesajlarım gitsin istemiyorum .. belki sadece bana özel bir sorun diildir ve bir çözümü vardır diye sordumSmile yinede saol..
Reference URL's