Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: Nokia kulaklık ve 5+1 bağlantı arabirimi
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
siemens sx1den sonra nokia için de kulaklik adaptörünü imal etmiş bulunmaktayımCool

yazin 5+1 keyfi için...Big Grin

[Image: 15052007655vf4.jpg]
eline sağlık İhsan iyi olmuş Thumbup

nerde o turbo anten fatihi İhsan nerdee ... seni de kaybettik demek Cray
selam ihsan kardeş senin o bulduğun 5+1 bağlantı kablosunu bende 2 hafta önce yaptım
harbiden çok kullanışlı oluyor.ama ben sterio jak olarak yaptım resmini yarın yollarım.aux girişinden girmek için kolay oluyor.ama bu aparatta gayet iyi olmuş tebrikler.

saygılarımla

yazdıklarımı ukalalık olarak algılama lütfen
foxy1905 Wrote:selam ihsan kardeş senin o bulduğun 5+1 bağlantı kablosunu bende 2 hafta önce yaptım
harbiden çok kullanışlı oluyor.ama ben sterio jak olarak yaptım resmini yarın yollarım.aux girişinden girmek için kolay oluyor.ama bu aparatta gayet iyi olmuş tebrikler.

saygılarımla

yazdıklarımı ukalalık olarak algılama lütfen

yok kardeş niye öyle algilayım bunu ilk yapan ben değilim zaten;)sende ekle resimlerini...belki seninkinden faydalanacağim yanlar vardir...bizim forumda herkes eşittir sende kardeşimizsin...Wink

hoşgeldin bu aradaSmile

cmert Wrote:eline sağlık İhsan iyi olmuş Thumbup

nerde o turbo anten fatihi İhsan nerdee ... seni de kaybettik demek

aaaah ah hiç sorma...o günler güzel birer anı olarak kaldi...Cray

yok be olayi o kadar da büyütmeyelim... hala sx1le uğraşıyom el altındanShifty

Big Grin
nokia ve diğer üreticilerin benden esinlenerek yaptukları ve adını "pop port" olarak değiştirdikleri arabirimler...Big Grin
[Image: EarphoneAdapter-AD49B_640.jpg]

[Image: AudioAdapter_Nok_7250.jpg]

[Image: WH-NK-3100_0.JPG]

[Image: EPAdaptor_NOKto3.jpg]

[Image: EPAdaptor_NOK7210.jpg]

[Image: EPAdaptor_NOKto3.jpg]
girisimci olarak süper emegine saglık ama nokia senden esinlenmis herhal n95 ve üzeri tellerinde bundan donra normal kulaklık girisi kullanıcak n95 de normal giris var ister 5+1 e bagla ister spiker a bagla ister normal mp3 calar veya walkman kulaklığı tak ama senden esinlendigi kesin emeğine saglık
dekmanci Wrote:girisimci olarak süper emegine saglık ama nokia senden esinlenmis herhal n95 ve üzeri tellerinde bundan donra normal kulaklık girisi kullanıcak n95 de normal giris var ister 5+1 e bagla ister spiker a bagla ister normal mp3 calar veya walkman kulaklığı tak ama senden esinlendigi kesin emeğine saglık

dostum tesekkür ederim olumlu yorumun için...nokia yeni yeni öğreniyor işte:laugh:ben yaptım onlar dünyaya yaydılarCoolToungue

ama pazarının %24ü türkiyede olan nokia nedense bu ürünü ülkemize getirmiyorCray
kutudan AD49 aparatı çıkmadımı...ben de var daBig Grin
n70 kutu içeriğinde yok maalesefSorry

ama ben yaptım nasıl olsa sorun yok yaShades
fugitif95 Wrote:n70 kutu içeriğinde yok maalesefSorry

el emeği göz nuru...ellerine sağlık...seninki elbette daha güzel ve değerliThumbupThumbup
kukumav Wrote:
fugitif95 Wrote:n70 kutu içeriğinde yok maalesefSorry

el emeği göz nuru...ellerine sağlık...seninki elbette daha güzel ve değerliThumbupThumbup

sağolasın abi ya..bak utandım şimdiShyShy

Toungue
3310,1100,6600 ve diğer alt modeller için bağlantı arabirimi yapildi..Toungue

[Image: 28052007775npn4.jpg]
kullandığın jacka, sokete yazık be İhsan Big Grin
napalim can sıkıntısı işte...Big Grin
[Image: 270620071040og1.jpg]

hala oglu sagolsun verdi n72sinin portu...Big GrinShades
ihsan bunların biraz değişiğini nokia kutuda veriyorlar yahuuu ben 4+1 e bi kez bağladım baya güzel oluyı Smile
ben 5+1 e bagladim gecen yaz diyorum sen bana 4+1 diyon...oldu mu şimdi?Toungue

n70 kutusunda boyle bişi vermediler napalimSad
Big Grin yazık sen bide para verip Almışsındır Smile azuaz Big Grin
dedim ya halaoglu verdiToungue
hea okumadım valla konuyu ondandır mazur gör hacı uzun zaman oldu forumlara pek girmiyodum Wink
n70te çıkmıyor da n70 music editionda çıkıyor şu aparat...kahrolsun kapitalizm
regulus_black Wrote:n70te çıkmıyor da n70 music editionda çıkıyor şu aparat...kahrolsun kapitalizm

balıkesire döneyim o arabirimden herkese makul fiyata sunacağım...ahanda TM sözü olsun buCoolShades

sana da bir tane hediye ederim beklersen @regulusWink
nokia kulaklığın bağlantı şeması şekildeki gibi...kendiniz yapabilirsinizWink

[Image: kulakmw5.jpg]

+ ve - yi bir sokete bağlamanız yeterli...diğer bağlantılarla bi işimiz yok...kablodaki mavi ve yeşil teller + ve -...

bunlar da benim ikizler...babama hediye ettik artık biriniWhistling
[Image: 240720071299eo9.jpg]
coskuya nispet olsun diye devammm...Toungue

bu bağlantı kablosunu aslında "scart" uyumlu da yapmayı düşündüm ama malum görüntü aktaramıyoruz tvye..sadece ses...bu bağlantı ile arabada dahi mp3 olayına devamThumbup

(nokia hinterground edition version 0.1.2b)
diğer bir adı ise (xgz/29 non-complex sound aux. compatible with nokia 2nd edition popport connector built by fugitif95)bu isim de mühendisleri ilgilendiriyor coskucum sen kurcalamaShifty

[Image: 270720071319ke7.jpg]
öyle şekilli mekilli isimler vermkle olmuyor bu işler ihsancım, kulağıma söyle bakalım hangi dükkandan aldın bunları Shifty
Pages: 1 2
Reference URL's