Arkaplan resmi tam ekrana yayılmış şekilde olmuyomu ??? Menüde değil ama sadece arkaplan resminde saat falan resmin üstünde olcak..Tam kaplıcak ekranı bunun imkanı varmı...
evet bunun imkanı var..
bunu yapabilmek için cihazına tp yapılmış olması ve cihazına bu özelliği sağlayabilen bir fw yüklü olması gerekir..
tp yapılmış olması neden gerekiyor...? bugünlerde herkes birilerine tp yapman gerek deyip duruyor...
tp (testpoint) yaptırmana gerek yok. eğer dca-540 usb kablon varsa cmert rumuzlu arkadaşımızın hazırladığı fw'lerden birini yükle tamamdır...
@KinG_ThieF_
TP nerden çıktı Allah aşkına

sen yapma bari

tp

dil alışkanlığı oldu herhalde.

cmertin fwlerinden birini yükle tam ekran olsun...

yaw SX1 kullanmayalı yıl oldu kusura bakmayın

Yükledim gene yapamadım SX1_CMERT-TURKIYE-RETAIL-uk-el-tr_15_ALL in ONE bunu yükledim olmadı nasıl ayarlıcam bi yardım edermisiniz...
sx1 themacreator diye bir program war ordan backgroundimage ve eidpic diye iki dosya oluşturuyorsun ve daha sonra bu system data nın içine yapıştırıyorsun restart çektikten sonra arkaplan olmuş oluyor o resim yalnız ii yapman gerekiyor eidpic i bütün renkpaletleri için oluşturman lazım aksi takdirde sx1 açılmıyor ve format armak zorunda kalıyorsun çok canımı yaktı başlarda programı öğrenene kadar,ayrıca bu proyla kendin için sis temalarıda oluşturabilirsin ama benim hoşuma gitmedi dil seçeneği olarak sadece rusça oluyor düzeni bozuyor....
EVO Wrote:sx1 themacreator diye bir program war ordan backgroundimage ve eidpic diye iki dosya oluşturuyorsun ve daha sonra bu system data nın içine yapıştırıyorsun restart çektikten sonra arkaplan olmuş oluyor o resim yalnız ii yapman gerekiyor eidpic i bütün renkpaletleri için oluşturman lazım aksi takdirde sx1 açılmıyor ve format armak zorunda kalıyorsun çok canımı yaktı başlarda programı öğrenene kadar,ayrıca bu proyla kendin için sis temalarıda oluşturabilirsin ama benim hoşuma gitmedi dil seçeneği olarak sadece rusça oluyor düzeni bozuyor....
orjinal fw kullanıyor

heaaammm mmm :shy:dikkatli okumamışım sorry
ee esonuç ne nası olcak :S:S
cesit Wrote:ee esonuç ne nası olcak :S:S
senin tek yapman gereken patchli bir fw yüklemek

yükleme konusunda detaylı bir bilgi olsa keşke
yükleme yapınca tekldeki herşey gidecekmi yüzlerce tel umaası var
yükleme konusunda detaylı bilgi var forumda...