Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: SX1'imle Msn için yardım
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
slm arkadaslar ya bişi sorcam ben sx1 imle msn e girmek istiorum ama başaramıyorum elinde ii bi programı olan warmı yada bi tawsiyesi bi aralar agile kullanıodum ama deneme sürümü olduğu için tekrar yükleyemedim,başka türlüde giremedim yardımcı olursanız sewiniirm....Shy
im shape kullamayi,ı dene yada agillanın no update versiyonun sitede olması gerek aratıver
Ben cepte msn i kullanıyorum ama ç.dışı bağlanamadığından sürekli kapatmak zorunda kalıyorum ve her açtığımda kontör gidiyo. Galiba turbo msn ç.dışı bağlanabiliyormuş, elinde olan veya ç.dışı bağlanabilen başka program kullanan varsa yardımcı olabilir mi acaba?
cepte msn ç.dışı bağlanabiliyomuş ama açarken seçemiyorsun bu bir, ikincisi ç.dışı mesaj alıp gönderemiyorsun. bunu yapabileceğimiz bir program varmı???
Bağantı Sağlanmadığı zaman mesajı nasıl Alıp vereceksiniz arkadaşlar ?
Çevrim İçi Olması Şart.
msn de nasıl yapıyorsak öyleSmile ç.dışı gözüküp mesaj atıp alamıyormuyuz msn de??? yok ama herhalde böyle bir programSad
hımm anladım, bi programda vardı öyle bişey ama hangisi hatırlarsam yardımcı olmaya çalışırım.

Ama Ben Şuan Agile MSN Kullanıyorum Gayet te Güzel.
agile fazlamı kontör yiyo ne? özel bir ayarı falan varmı?
farukanan28 Wrote:agile fazlamı kontör yiyo ne? özel bir ayarı falan varmı?

Hayır Özel Bir Ayarı Yok.

GSM Operatörün ve Tarifene Göre Ücretlendirme Değişiklik Gösterebilir. Ama Çok Açık Bir Fark Yaratmaz. Zaten Mobil Messenger Hizmetlerinde, Genelde Kb. Başına Para Ödenir. Yani MSN açık olur fakat hiçbir mesajlaşma olmazsa para ödemessin diyebiliriz.
ok çok sağolWink
Reference URL's