Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: 6630,6680 için 320*240 avi video camcorder(kaliteli çekimler için)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
arkadaşlar bu program ile artık sizde kaliteli video çekimleri yapabilirsiniz,
6630 ve 6680 de denenmiştir,320*240 avi kalitesi ile mükemmel video çekimi

camcoder 2.02.bunda OS7 ve OS8 lere 320*240 video çekimi yapılabiliyor.içindeki app dosyasını proyu karta yüklediyseniz e/sistem/apps/eticamcoder in içine atın.oradaki app ile değiştirsin.artık pro full olacaktır.içinde birde editing dosyası var.bunu 6630 ve üzeri uygulasın.bu dosyayı e/sistem/apps/eticamcoder/profil içine atın.

artık editing profili ile 320*240 da 30 fps video çekimi yapabileceksiniz.

camcoder 2
frame atlamaması için mümkün olduğu kadar telefon hafızanızı boşaltın..
Dostum mükemmel paylaşım süpersin Wink
yasincelik Wrote:Dostum mükemmel paylaşım süpersin Wink

Smile
50 * zumla çekmiş olduğum bir görüntü,

]örnek video
soylu sağol. programı kullanabileceğim bir telefonum yok ama örnek videoyu izledim; sanki aynı kareleri tekrar tekrar gösteriyormuş gibi garip bir görüntü çıktı...
adigehalil Wrote:soylu sağol. programı kullanabileceğim bir telefonum yok ama örnek videoyu izledim; sanki aynı kareleri tekrar tekrar gösteriyormuş gibi garip bir görüntü çıktı...

sende sağolSmile
bak sırf bu program için 6630 alanlar varBig Grin
480*640 çekim yapabilrmiyim diye ona bakıcam simdiRolleyes
kareler çok net. o konuda bir eleştirim yok... vga mümkün olabilir mi...?
adigehalil Wrote:kareler çok net. o konuda bir eleştirim yok... vga mümkün olabilir mi...?

araştıracağım, bir yabancı forumda bunu yapmışlar ama fps düşük,
zaten programın mantığı oldukça basit,editing le profil klasörüne patch
yaptığınız zaman,bilgisayarda açılabiliyor,orda programın içini görebiliyorsunuz,240*320 yazan yeri 480*640 vs yapabilirsiniz,ama iş sadece bununla kalmıyor tabii bit hızı frame vs var,bakalım,deneme/yanılma çözeriz...Thumbup
adigehalil Wrote:kareler çok net. o konuda bir eleştirim yok... vga mümkün olabilir mi...?

ve ayrıca ilgin için teşekkür ederimSmile
forumda 6630 u olmadığı halde yorum yapan tek kişi sen oldun..Cray
@soylu

bu program bazen hata verip kapanabiliyor ve N serisinde çalışmıyor;)gerci N serisinin video kaydedicisi yeterli ama alternatif olarak iyi olabilirdi...

eline saglik...
fugitif95 Wrote:@soylu

bu program bazen hata verip kapanabiliyor ve N serisinde çalışmıyor;)gerci N serisinin video kaydedicisi yeterli ama alternatif olarak iyi olabilirdi...

eline saglik...
sağolSmile
şu an için n70 de çalışan yok,çalıştığı zamanda ön kameradan çekim yapıyor zaten..
çok sağol yükledim süper çalışıyor
seyyah Wrote:çok sağol yükledim süper çalışıyor

güle güle kullanSmile
elin sağlık dostuımda bende bi sorun var 6680 var bnde açılo çekim tuşuna bastığımda kapanıo arka arka kapağı açınca direk arka kamer geliyor fakat kayıt yapmadan kapanıyor
serhat909 Wrote:elin sağlık dostuımda bende bi sorun var 6680 var bnde açılo çekim tuşuna bastığımda kapanıo arka arka kapağı açınca direk arka kamer geliyor fakat kayıt yapmadan kapanıyor

çekim tuşuna bastığınız zaman program kendini kapatıyorsa,
1 tuşuna basılı tutup 0 tuşlayın...
Reference URL's