Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: Nokia Sorun Giderme/Yardım Bölümü
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
*#7780# yap
hayır *#7370# yapıyorum ama telefon format atmıyor
n70 de bazı temalar telefonu çok kasıyo bunun sebebini bilen varmı ve bu durumu düzeltebilirmiyim
>showmaster

her sorunun olduğunda yeni bir başlık açamazsın...

mesajın bu bölüme taşındı buradan takip edebilirsin...

sorununa gelince...aşağıdaki linki sonuna kadar incelemeni tavsiye ederim...

http://forum.teknomag.com/showthread.php?tid=2708
n70 in son firmware versiyonu nedir bilen varmı
5.0705.3.0.1. // 30.01.07 //rm-84...
teşekkürler yani nokianın resmi sitesinden güncelleme yapsak bu versiyonmu yüklenir
evet..telefonunu arkasındaki "code" yazan terde bir numara var...o numarayı sitede kullanarak da yeni yazılım versiyonunu ögrenebilirsinWink

asagıdaki likte kodu gireceğin yeri doldur...son versiyonu gösteriyor...

http://europe.nokia.com/appmanager/Unite...ndowState=
n70 te wma plus çalışıyomu deneyen varmı
@showmaster

kardes telefonda cıkan sorunlarini bundan sonra bu başlığa yazmanı rica ediyorum...her defasında konu acmana gerek yok!

yoksa konun uyarısız silinir...Wink

n70 wma plus çalışmıyor...denedim
N70 sorun sorun sorun...

arkadaşlar ben N70 kullanıyorum.jar ve java uzantılı dosyalar hariç diğer programları telefona yükleyemiyorum...mesela sis. dosyalarını yüklemiyor.telefonunuz desteklemiyor diyor...forumda gezdim nokia nın sitesine de girdim normalde yüklemesi lazım sis. dosyalarını ama olmuyor...lütfen yardım edin...
uygulama yöneticisinden yükleme seçeneğinin açık olması gerekir...birde yuklemeye caliştigin uygulamanın n70e uyumlu oldugundan emin misin?
N70e yüklediğim java proların ikonları çıkmıyor arkadaşlar..ikonun olması gereken yerin sol üst köşesinde kırmızı X işareti çıkıyor...ama proda bir problem yok.sx1'de de böyle bir problem vardı ama vovan'ın bi midp mi ne bişisi vardı onu yükleyince düzeliyodu...var mı bunun da bi çözümü a dostlar?
evet bu sorun bazı uygulamalarda var...bazen de mavi yapboz parçası görünebilir...ikonlar midpUI recognizer tarafından tanınamadığı için oluyor bu...(midp1.0)kafaya takılacak bi sorun değil...bendekilerde ikonsuz ama iyi anlaşıyoruzBig Grin

o dediğin çözüm sx1 içindi,n70 te calışır mı bilmiyorumRolleyes
msjım buraya taşınmış gösteriliyor ama yok...yine yazayım....n70e yüklediğim java prolarının ikonları çıkmıyor..sadece kırmızı bir X işareti çıkıyor...ama pronun çalışmasında bir problem yok...sx1 için vovan'ın bi programı vardı midp mıydı neydi ööle bişeydi...n70 için de ööle bişi var mı?
ya yazıyorum yazıyorum görünmüyor arkadaş sinir oldum yaaa....
şu anda yazdığın 3 mesajda burada görünüyor regulus,bi sorun vardı giderildi.son 2 mesajın da birleştirildi...soruna cevabı yazdım yukarıdaThumbup
tamamdır..saol...

bir de n70in radyosu telefon HATSIZ modda iken çalışmıyor..halbüse SX1 fm tuner çalşıyordu..o pro da galiba sadece sx1 için...benzer bir pro var mı acaba hatsız modda çalışan?
evet regulus bu soruna bir çözüm buldum...artık otobüste radyo dinleyebileceksin...dediklerimi aynen uygulaWink(sim kart telde takılı olsun)

1.ayarlar'a gir
2.şebeke
3.operatör seçimi
4.el ile(seçtiğinde arayacak ve o anda kapsama alanında olan operatorler gorunecek)
5.çıkan operatorlerden senin kullanmadığını seç(yani telsim kullanıyorsan turkcelli sec)
6.istek yapılıyor diyecek ve ardından da erişim yok diyecek ve ekranda operatorlerin isimleri halen duruyor olacak
7.buradan menu tuşuna basarak çık ve "ayarlar"ı sakın kapatma.en son operatorlerin ismi varken ayarlar uygulamasında,menuye basarak çık ve "geri"ye filan basma...
8.radyoyu henüz açma,biraz sonra şebeke operatorünüzü seçin diye bir uyarı gelecek sen ona "iptal" de,
9.radyonu açabilirsin
10.afiyet olsun...

şu anda hem hattın yok hem de radyon çalışıyor...güle güle kullanThumbup
veya erişime kapanmış bir SIM kart cihaza takılır, paşa paşa radyo dinlenir Wink
evet o da doğru...Wink
tesekkürler beyler bir numarasınız
ulen varya sizden korkulur walla...coşku 1 ,sen 2 oldun yani....araştırman,paylaşman çok güzel teşekkür ederim ihsan kardeş ama erişime kapanmış bir hattım bulunduğundan coşku'nun önerisi pek bi pratik geldi..ama sen bunu yazmasan coşku da bööyle bişi yazmazdı diyorum ve her ikinize teşekkürlerimi ve sevgilerimi sunuyorum efenim... Smile
regulus_black Wrote:ulen varya sizden korkulur walla...coşku 1 ,sen 2 oldun yani....araştırman,paylaşman çok güzel teşekkür ederim ihsan kardeş ama erişime kapanmış bir hattım bulunduğundan coşku'nun önerisi pek bi pratik geldi..ama sen bunu yazmasan coşku da bööyle bişi yazmazdı diyorum ve her ikinize teşekkürlerimi ve sevgilerimi sunuyorum efenim... Smile

biz teşekkür ederiz, " cmert & ixan solution team " olarak Big Grin

Quote:coşku 1 ,sen 2 oldun yani....

duydun mu, gördün mü, kavradın mı ihsanım Cool
cmert Wrote:[quote=regulus_black]
ulen varya sizden korkulur walla...coşku 1 ,sen 2 oldun yani....araştırman,paylaşman çok güzel teşekkür ederim ihsan kardeş ama erişime kapanmış bir hattım bulunduğundan coşku'nun önerisi pek bi pratik geldi..ama sen bunu yazmasan coşku da bööyle bişi yazmazdı diyorum ve her ikinize teşekkürlerimi ve sevgilerimi sunuyorum efenim... Smile

biz teşekkür ederiz, " cmert & ixan solution team " olarak Big Grin

takım ruhu bu,tuzruhuna benzemezToungue:laugh:ben de teşekkür ederim eğer sen sormasaydın ben de uğraşıp böylesine tahkureyi mukassiseyi gündeme getirip bilimum üyelerimizin infilak etmesini neftiyye ettiremezdim(anladın sen onu cmertcan)

Quote:coşku 1 ,sen 2 oldun yani....
duydun mu, gördün mü, kavradın mı ihsanım Cool

aman diim ben saa regulusSwoono kadar uğraştım,sen kalk cmert'e 1 bana 2 deLaugh

ayrı gayrımız yok...sorun çözülsün yeter,ha ben birinciyim ha cmert ikinci,sorun olmaz aramızdaCool(142 ft 138)
şu sorunlar hepimizin başına gelir...çözümleri;

Sim kart bloke
Pin numarasının 3 defa yanlış girilmesi halinde, sim kartınız kilitlenmektedir. Bu sorunla karşılaştığınız takdirde, GSM aboneliğiniz sırasında tarafınıza verilen şifrelerden PUK numarasını girmeniz gerekmektedir. Kart kilidi açmada kullanılan puk numarasını 10 kez yanlış girdiğiniz takdirde, sim kartınız kalıcı şekilde bloke olur. Sim kartınızın aktif hale gelebilmesi için, operatörünüzün abone merkezlerine başvurarak yeni sim kartınızı almanız gerekmektedir...

Sim kart okumuyor
"Geçersiz SIM kart" veya "SIM kart kabul edilmedi" mesajı alıyorsanız sim kartınızda bir problem olabilmesi muhtemeldir. Testi: Telefonunuz , diğer simkartlar ile aynı problemi yaşıyor ise sorun telefondan kaynaklanmaktadır. Telefonunuzu yetkili servisine götürmeniz gerekmektedir. Telefonunuz, diğer simkartlar ile problem yaşamıyor ise, sorun kartınızdan kaynaklanmaktadır. Sim kartınızda meydana gelen problemlerle ilgili, operatörünüzün abone merkezlerine başvurarak yeni sim kartınızı alabilirsiniz.

PIN/PIN2/PUK/PUK2 şifreleri
Telefonunuz, yetkisiz kullanıma karşı koruma olarak bir veya daha fazla şifreyle donatılmıştır. PIN ve PUK şifreleri, telefonunuzda şebeke bağlantısı kurmada kullanılan küçük bir kart olan SIM kartı korumak için kullanılır. PIN ve/veya PUK kodlarınız hakkında yardım için operatörünüze danışmanız gerekmektedir.Operatörünüze danışmış iseniz ve verilen kod çalışmazsa, operatörünüzden abone merkezinden yeni bir SIM kartı satın almanız gerekmektedir.

Cep Telefonu çalınma ve kaybolma sonrasında yapılacak işlemler
Ürünün IMEI numarası bulunan faturası ile birlikte en yakın Karakola ya da Savcılığa başvurmanız gerekmektedir. Adli takip sonrasında Sizlere başvurduğunuz Karakol veya Savcılık tarafından bilgi verilecektir.
Pages: 1 2
Reference URL's